Objave

InfoSlovenija
5427
http://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew62095.jpg

DJ LOVRO VODENJE DJ ŠOLA DJ GLASBA ZA POROKO NAJEM OZVOČENJA OBALA KOPER

Cesta med vinogradi 5, 6000 Koper, Obalno-Kraška

Galerija

Predstavitev storitve

DJ animator na vajini poroki? Zakaj pa ne?

DJ LOVRO!

Svetovni trend DJ-ev na porokah se je v zadnjih letih pošteno prijel tudi pri nas. DJ (tudi kot animator) na porokah ni več noben “bav-bav” in nekateri DJ-i to upravičujejo ... Prednosti, ki jih ima DJ/animator so lahko številne, saj v eni osebi združuje več stvari; od tega, da ima DJ ponavadi na voljo zelo širok spekter glasbenih zvrsti, torej širok izbor - repertoar, vrti predvsem glasbo originalnih izvajalcev in ne priredb.  Okoli glasbenega dela se da z DJ-em, npr. tudi lažje dogovoriti glede želj in pričakovanj, saj je bolj prilagodljiv. Po želji lahko predhodno pripravi “playlisto” (seznam) vseh najljubših pesmi mladoporočencev (katere so zaznamovale vajino zvezo) in podobno. DJ lahko v trenutku zamenja glasbeni stil (sproti, v toku samega dogodka) in to vedno profesionalno.

DJ, ki je zraven še animator, cel čas skrbi, da se publika ne dolgočasi, od začetka do konca povezuje, poje, pleše in animira publiko, organizira ples in vodi igrice, lahko pripravi inserte s kitaro, lahko vodi karaoke ... DJ se lahko predstavi tudi v različnih vlogah ali kostumih, vezano na tematiko poroke.

Pri DJ nastopu, v primeru poročne zabave, ni nikoli pre-dolgih pavz ali omejitev na uro. Zabave z DJ-em pogosto postanejo lepo plesno doživetje, ki se lahko zaključi tudi kot vsesplošni žur do jutranjih ur ali do naslednjega dopoldneva. DJ/animator, ki govori več jezikov, lahko večer, poleg slovenščine, vodi ali kombinira tudi v hrvaškem, italijanskem ali angleškem jeziku.

DJ/animator, po dogovoru, poskrbi za odlično ozvočenje in svetlobne efekte, ki dodatno popestrijo zabavo (npr. disco krogla, wood-light, LED reflektorji, moving-heads ...).

Ker je poroka za par le “poseben dan” v življenju je prav, da se tudi DJ ne vede, kot da je to le še en “navaden DJ nastop”, ki ga izvede rutinsko, ampak izvedbi celotnega dneva oz. večera posveti veliko časa (pogosto tudi več mesecev pred samim dogodkom). Z mladoporočencema se je priporočeno srečati na individualnem pogovoru, lahko tudi večkrat. Z njim se lahko posvetujete tudi o drugih primernih programih, dodatni popestritvi na samem dogodku in tako naprej.

V kolikor se odločita za DJ/animatorja na poroki, naj bo vajina izbira DJ LOVRO!

100% GARANCIJA ZABAVE tudi na vajini POROKI!
Spoznajta, zakaj so mu glasbeni del na svoji poroki zaupali nekateri znani Slovenci, med drugim dr. Andrej Marušič, Boris Devetak, Tomaž Klepač ...

POKLIČITE ALI POŠLJITE MAIL!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Cesta med vinogradi 5, 6000 Koper, Obalno-Kraška

Dodatna kontaktna okna

 • Poslovna oblika:
 • DJ LOVRO PROMO, DISKDŽOKEJ, LOVRO MUŽENIČ, S.P.
 • Kontaktna oseba:
 • Lovro Muženič
 • Davčna št.:
 • 20480385
 • Naslov:
 • Cesta med vinogradi 5, Koper - Capodistria, Koper
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 6100 0000 3101 437 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
 • Odgovorna oseba:
 • Lovro Muženič

Socialno Omrežje