Image
Image
355
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/9101/apartment-bovec-aga-baban_1697798903.jpeg

APARTMENT BOVEC - ŽAGA BABAN Priporočamo

Žaga 31, 5224 Srpenica, Goriška, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

APARTMENT BABAN - ŽAGA -BOVEC

Dobrodošli v Apartmaju Baban 
– vašem domu stran od doma v srcu osupljivih Julijskih Alp. Ta sodobno opremljen apartma na Žagi pri Bovcu združuje udobje, eleganco in nepozaben razgled.

Apartma se nahaja v predalpski vasici Žaga, od koder je le kratek sprehod do lokalne trgovine, restavracije in atrakcij. Sredi neokrnjene narave boste imeli možnost raziskovanja čudovitih pohodniških poti, reke Soče ter bližnjih gorskih vrhov.

Apartma Baban vas pričakuje z odprtim in prostornim bivalnim prostorom. Sodobno opremljena dnevna soba je idealna za počitek po dolgem dnevu raziskovanja gora. Udobni kavči vabijo k sproščujočemu večeru, medtem ko lahko na pametnem televizorju spremljate svoje najljubše oddaje ali filme.

Najbolj poseben del apartmaja je njegova zasebna terasa. Tukaj lahko zajtrkujete ob jutranjem pogledu na okoliške hribe ali si privoščite večerni čaj ob sončnem zahodu. Svež gorski zrak in čudovit razgled na okoliške vrhove ustvarjajo popolno okolje za sprostitev in meditacijo.

V apartmaju Baban imate na voljo brezplačen wifi, ki vam omogoča, da ostanete povezani z domačimi in delovnimi obveznostmi. Poleg tega vam ni treba skrbeti za parkiranje, saj je zagotovljeno brezplačno zasebno parkirišče, ki vam omogoča enostaven dostop do vašega udobnega zatočišča.

Vabljeni na nepozabno izkušnjo v naravi! Pri nas imate možnost uživati v terenskem jahanju, medtem ko raziskujete čudovit soteska Učje. Poleg tega vam ponujamo tudi adrenalinsko doživetje z zip linom, osvežitev v Sušec soteski ter očarljiv pogled na Globoški slap. Ne zamudite priložnosti za pustolovščino v prekrasnem okolju, kjer narava in akcija združita svoje moči!

- Terensko jahanje ob reki Soči je izjemna izkušnja za ljubitelje narave, konj in adrenalina. Reka Soča je znana po svoji čudoviti modri barvi, hitrih brzicah in čudoviti naravi, kar jo postavlja med eno najbolj priljubljenih destinacij za aktivnosti na prostem v Sloveniji. Terensko jahanje ob reki Soči vam omogoča, da to čudovito pokrajino doživite na edinstven način, na hrbtu konja.

Med terenskim jahanjem ob reki Soči boste imeli priložnost raziskati slikovite gozdne poti, ki obkrožajo reko, in uživati v spektakularnih razgledih na okoliško pokrajino. Konji so odlični vodniki in vas bodo varno vodili skozi razgibane terene. Poleg tega bo vaš izlet ob Soči obogaten z obiskom zanimivih naravnih znamenitosti in kulturnih točk, saj ta regija ponuja veliko možnosti za raziskovanje.

- Soteska Učje je čudovita naravna lepota v zahodnem delu Slovenije, blizu naselja Kobarid. Ta čarobna soteska je izklesana v apnenčasti skali in jo prečudovita reka Tolminka polni s svojo kristalno čisto vodo. Obiskovalcem nudi priložnost za pohodništvo skozi slikovite gozdne poti, občudovanje naravnih bazenov, brzic in tolmunov ter v splošno uživanje v neokrnjeni naravi. Soteska Učje je skriti dragulj Posočja, ki privablja ljubitelje narave in tiste, ki iščejo mir in tišino v objemu divje lepote.

- Globoški slap je slikovit slap, ki se nahaja v Sloveniji, v bližini vasi Zatolmin v Posočju. Ta naravni čudež privablja obiskovalce s svojo mogočno lepoto. Slap je visok približno 25 metrov in se stresa po strmih skalnatih stenah, ustvarjajoč čudovito naravno predstavo. Okolica slapa je obdana z gozdom in naravnimi lepotami ter ponuja priložnost za pohodništvo in uživanje v naravi. Globoški slap je eden od številnih naravnih biserov v Posočju, ki navdušujejo ljubitelje narave in zagotavljajo nepozabno doživetje v objemu slovenske divje lepote.

- Zipline v Bovcu je navdušujoča pustolovščina za vse, ki iščejo odmik od vsakdanjega in želijo doživeti čudovito naravno okolje Julijskih Alp na povsem nov način. Na tem adrenalinskem zipline doživetju se boste odpravili na serijo kabinskih voženj po vrvi, ki vas bodo popeljala nad slikovitimi soteskami, reko Sočo in prelepimi gozdovi. Med vožnjo boste uživali v osupljivih razgledih, visokih hitrostih in občutku svobode, ki ga prinaša lebdenje nad prelepimi slovenskimi pokrajinami. Zipline v Bovcu je odlična izbira za vse, ki iščejo vznemirljivo izkušnjo v objemu narave Julijskih Alp.

Bovec, postavljen v osrčju Julijskih Alp, je priljubljena destinacija za ljubitelje narave in adrenalinskih aktivnosti. Ponuja raznolike možnosti za raziskovanje neokrnjene narave, vodnih športov, planinarjenje in druge dejavnosti. Tu je nekaj stvari, ki jih lahko počnete v Bovcu:

1. Vodni Športi na Soči:

 • Rafting: Doživite vzpone in padce reke Soče med belimi vodami raftinga.
 • Kajakarstvo in Kanjoning: Raziščite skrite soteske in brzice Soče s kajakom ali se odpravite na kanjoning pustolovščino.

2. Pohodništvo in Gorsko Kolesarjenje:

 • Pohodniške Poti: Sprehodite se po številnih pohodniških poteh, ki vodijo do čudovitih razglednih točk, slapov in jezer.
 • Gorsko Kolesarjenje: Odkrijte raznolike gorske poti na kolesu in uživajte v čudovitih razgledih.

3. Jadralno Padalstvo in Zipline:

 • Jadralno Padalstvo: Poletite nad Julijskimi Alpami v tandemu s profesionalnim jadralnim padalcem.
 • Zipline: Doživite hitrost in adrenalin na zipline poteh, ki vodijo skozi doline in gozdove.

4. Plezanje in Via Ferrata:

 • Plezanje: Za ljubitelje plezanja so v okolici Bovca številne naravne stene in plezalne poti.
 • Via Ferrata: Premagajte visoke vrhove z uporabo varoval in lestev, ki so del via ferrata poti.

5. Raziskovanje Naravnih Lepot:

 • Slap Boka: Obiščite slikoviti slap Boka, eden najvišjih v Sloveniji, ter se sprehodite po okoliških poteh.
 • Triglavski Narodni Park: Bovec se nahaja v bližini Triglavskega narodnega parka, kjer lahko raziskujete alpsko floro in favno.

6. Kulturni Ogledi in Gastronomija:

 • Muzeji in Zgodovinske Znamenitosti: Obiščite muzeje, kot je Muzej Trenta, ter spoznajte zgodovino tega območja.
 • Kulinarika: Poskusite lokalne jedi, vključno s kranjsko klobaso, štruklji in odličnimi slovenskimi vini v restavracijah in gostilnah.

7. Piknik in Sprostitev:

 • Piknik v Naravi: Uživajte v miru in tišini narave ter organizirajte piknik ob reki Soči.
 • Wellness in Sprostitveni Centri: Po aktivnostih se razvajajte v enem od wellness centrov, ki ponujajo masaže in druge sprostitvene tretmaje.

Bovec ponuja edinstveno priložnost za povezavo z naravo in doživetje adrenalinskih aktivnosti v osupljivi alpski pokrajini. Ne glede na vaše interese, boste v Bovcu zagotovo našli nekaj, kar vam bo omogočilo nepozabno izkušnjo v osrčju Julijskih Alp.
Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Žaga 31, 5224 Srpenica, Goriška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ANDREJ ŽAGAR - SOBODAJALEC
Davčna št.:
71715380
Naslov:
Žaga 31, 5224 Srpenica
Občina:
Bovec
Poslovna enota:
Čezsoča 12c, 5230 Bovec
Odgovorna oseba:
Andrej Žagar
Kontaktna oseba:
Andrej Žagar
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
051 668 094
E-mail:
azagar10@gmail.com
Certifikat
Naziv:
ANDREJ ŽAGAR - SOBODAJALEC
Naslov:
Žaga 31, 5224 Srpenica

Kontaktne osebe