Image
Image
6860
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew75871.jpg

AVTO LESCE, PRODAJA RABLJENIH VOZIL, LESCE

Rožna dolina 36, 4248 , Lesce, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

V podjetju Avto Lesce d.o.o. se ukvarjamo z več dejavnostmi. Poglavitna dejavnost je prodaja rabljenih vozil Lesce in vse kar je povezano v zvezi s tem.

Dobrodošli pri Avto Lesce - vašem zaupanja vrednem partnerju za nakup kakovostnih rabljenih vozil! Smo uveljavljeno podjetje, specializirano za ponudbo vrhunskih rabljenih avtomobilov, ki združujejo zanesljivost, kakovost in dostopno ceno. Naša strast do avtomobilov in predanost strankam nas vodi k temu, da vam ponudimo širok izbor vozil različnih znamk, modelov in cenovnih razredov.

Kaj nas loči od drugih? Naša ekipa strokovnjakov skrbno pregleda vsako vozilo, ki ga ponudimo v prodajo, da zagotovimo, da je v odličnem tehničnem in vizualnem stanju. Naš cilj je vaša popolna zadovoljstva in zaupanje v vozilo, ki ga boste izbrali. Poleg tega vam nudimo tudi celovite informacije o zgodovini vozila, kar vam omogoča dobro premišljen nakup.

Ne glede na to, ali iščete družinski avtomobil, mestno vozilo ali terenca, boste pri nas našli vozilo, ki ustreza vašim potrebam. Ponosni smo na našo odlično storitev in prizadevanje za popolno transparentnost v poslovanju. Naša ekipa vam bo pomagala pri izbiri, se pogovorila o možnostih financiranja in vam nudila vse potrebne informacije, da bo vaš nakup brezskrben in enostaven.

Veselimo se vašega obiska v našem prodajnem salonu, kjer vam bomo z veseljem predstavili našo ponudbo rabljenih vozil. Skupaj bomo našli avtomobil, ki bo uresničil vaše želje in potrebe. Avto Lesce - vaš partner na poti do novega rabljenega vozila!

Prodaja rabljenih vozil Lescel poteka lahko na več načinov. Najpogostejša oblika prodaje je odkup vozila ter njegova nadaljna prodaja, možno je posredovanje pri prodaji - posredniška prodaja, fotoprodaja vozila, menjava vozil po sistemu staro za staro, uredimo vam tudi prenos lastništva vozila, nakup na kredit in položnice...

Nudimo vam tudi cenitve vozil, posredujemo nasvete v zvezi s prodajo vozil ter svoja mnenja iz dosedanjih izkušenj pri prodaji. Skratka za vse, kar vas zanima v zvezi s prodajo rabljenega vozila, je Avto Lesce pravi odgovor na vsa vaša vprašanja.

na tej spletni povezavi si lahko pogledate sveže avtomobile v prodaji

KLJUČNI KRAJI:
Bled
Radovljica
Šenčur
Naklo
Kranj
Tržič
Jesenice
Bohinjska Bistrica
Žirovnica
Gorje
Železniki
Preddvor
Cerklje na Gorenjskem
Žiri
Kropa
Begunje na Gorenjskem
Jezersko
Zgornje Gorje
Naklo
Mojstrana 

 

 

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Rožna dolina 36, 4248 , Lesce, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
AVTO LESCE, podjetje za promet z avtomobili, d.o.o.
Davčna št.:
40927695
Naslov:
Rožna dolina 36, 4248, Lesce
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 323 200
Mobitel:
041323200
Telefon:
+386(0)4 5319118
E-mail:
avto.lesce@siol.net
Faks:
+386(0)4 5302567
Certifikat
Naslov:
Rožna dolina 36, 4248, Lesce