Image
Image
9352
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2588/logo-1642156242.png

AVTOBUSNI PREVOZI KOROŠKA ORGANIZACIJA POTOVANJ Priporočamo

Črneče 1 , 2370 Dravograd, Koroška

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje Avtobusni prevozi Ivan Arauš MODRI DIRKAČ d.o.o. svojim zvestim in bodočim strankam nudi kakovostne in cenovno ugodne prevoze po Sloveniji, v vse okoliške države in države bivše Jugoslavije.

Ne glede na to, ali ste namenjeni na najbližje letališče, morda smučišče v Avstriji ali pa na kolektivni izlet v Srbijo, smo pravi naslov za vas. Poskušamo ugoditi željam vseh strank, saj le-tako ustvarjamo in ohranjamo dober glas o nas. Kontaktirajje nas še danes in pripravili vam bomo ponudbo, ki se ji boste res težko uprli. Smo prijazni in zanesljivi; prepričajte se tudi vi!


Storitve
Ugodno, varno in zanesljivo vas odpeljemo kamorkoli po Sloveniji, v Italijo, Avstrijo ali na Hrvaško, kot tudi drugod po Evropi in v države bivše Jugoslavije. Nudimo avtobusne prevoze z vozili za 8, 19, 50, 58, 60 potnikov. Naša vozila so redno vzdrževana, očiščena, klimatizirana in odlično opremljena. Prevoze nudimo za zaključene družbe, možen pa je tudi najem voznika in prevoz šolskih otrok.

Dobrodošli pri MODRI DIRKAČ d.o.o. – vašem zanesljivem partnerju za avtobusne prevoze! Smo podjetje, specializirano za zagotavljanje udobnih in varnih prevozov z vozili različnih kapacitet.
Ne glede na to, ali potrebujete prevoz za manjšo skupino ali večjo družbo, smo tu, da vam zagotovimo kakovostno storitev po meri.

Naša Ponudba:

Ponosno vam predstavljamo naš park avtobusov, ki vključuje vozila za 8, 19, 50, 58 in 60 potnikov.
Ne glede na velikost vaše skupine, imamo primerno vozilo, ki bo ustrezalo vašim potrebam.
Vsi naši avtobusi so redno vzdrževani, udobni in opremljeni z vsemi potrebnimi udobji za prijetno potovanje.

  1. Avtobus za 8 potnikov: Naš manjši avtobus je idealen za skupine, ki želijo ohraniti intimno vzdušje med potovanjem. Kljub manjši velikosti ne ostanete brez udobja.

  2. Avtobus za 19 potnikov: Srednje velik avtobus, ki je primeren za nekoliko večje skupine. Zagotavljamo vam udoben prevoz z dovolj prostora za vsakega potnika.

  3. Avtobus za 50 potnikov: Naša večja vozila so primerna za večje skupine, kot so izleti za šolske razrede, korporativni dogodki ali organizirane ekskurzije.

  4. Avtobus za 58 potnikov: Za res velike skupine imamo na voljo avtobuse s še večjim številom sedežev, brez da bi žrtvovali udobje in varnost potnikov.

  5. Avtobus za 60 potnikov: Naš največji avtobus, primeren za najštevilčnejše skupine. Kljub velikosti skrbimo, da je vsak potnik deležen udobnega potovanja.

Zakaj Izbrati Nas?

  1. Vrhunska Varnost: Vsa naša vozila so redno pregledana in vzdrževana, da zagotavljajo najvišjo stopnjo varnosti za naše potnike.

  2. Izkušeni Vozniki: Naši vozniki so strokovno usposobljeni in imajo bogate izkušnje v vožnji z avtobusi. Poskrbijo za varno in udobno potovanje.

  3. Prilagodljivost: Ponujamo prilagodljive rešitve glede na vaše potrebe. Ne glede na vrsto dogodka ali potovanja, smo tu, da vam pomagamo.

  4. Udobna Potovanja: Naša vozila so opremljena z udobnimi sedeži, klimatsko napravo in drugimi udobnostmi, ki vam omogočajo prijetno potovanje.

  5. Konkurenčne Cene: Naše cene so konkurenčne, brez skritih stroškov.

Stopite v Stik Z Nami:

Če potrebujete zanesljiv prevoz za vašo skupino, se obrnite na nas. Pripravljeni smo vam ponuditi najboljšo možno storitev. Za več informacij, individualne ponudbe ali rezervacije nas kontaktirajte še danes.

MODRI DIRKAČ d.o.o. - vaša prva izbira za udobne in varne avtobusne prevoze!


Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MODRI DIRKAČ d.o.o.
Davčna št.:
54133254
Naslov:
Črneče 1 2370, Dravograd
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0317 5100 0598 179 SKB d.d.
Odgovorna oseba:
Ivan Arauš
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386(0)41 674 369
Mobitel:
041674369
Telefon:
+386(0)59 028 243
E-mail:
araus.ivan@gmail.com
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
MODRI DIRKAČ d.o.o.
Naslov:
Črneče 1 2370, Dravograd

Socialno omrežje