Image
Image
7387
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew11317.jpg

POLAGANJE LAMINATA, POLAGANJE PARKETA, POLAGANJE TALNIH OBLOG LJUBLJANA

Cesta v Zajčjo dobravo 39, 1260 Ljubljana-Polje, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Driada Floor Ljubljana, smo uigrana ekipa, ki svoje izkušnje delimo že 26 let, svojim strankam na področju tal in sten.
Ponudimo vam svoje znanje kot pomoč pri izbiri materialov, skupaj z vašimi željami in potrebami.

Kontaktirajte nas, če želite imeti lepo in strokovno obložena tla in stene.

Smo pravi naslov za:

  • Klasične parkete
  • Laminate
  • panelne parkete
  • PVC talne obloge
  • LVT talne obloge
  • tekstilne talne obloge
  • polaganje, brušenje in lakiranje parketa,
  • polaganje laminata, PVC podov in tekstilnih talnih oblog


Driada Floor Ljubljana, ni nam vseeno kam stopate.

Nahaja se povsod na letališč in hotelskih lobijev šolah, bolnišnice in še več, VINIL talne obloge je postal eden izmed najbolj priljubljenih trgovskih možnosti na današnjem trgu za tla. Toda, čeprav je njegova priljubljenost v vseh časih, pogosto slišimo veliko napačnih predstav o njenih značilnostih in zmožnostih. Da bi se izognili zmedi, bomo preočili vprašanje, kaj je Vinil talne obloge? Prav tako bomo preočili, kako so narejene talne obloge Vinil  in prednosti izbire vinila za vaš prihajajoči ali naslednji talni projekt.

Kaj je vinilna talna podloga?

Za luksuzne vinilne plošče, je vinil zasnovan tako, da posnema trdne talne površine, kot so kamen ali les, vendar zagotavljajo veliko več praktičnih koristi. Na voljo v ploščah ali ploščicah, vinil uporablja realističen fotografski film tiskan in čistim vinilnim slojem, ki odpira široko paleto oblikovalskih konceptov. Tudi najbolj natačni opazovalci težko ločijo vinil od izdelkov, ki jih posnema.

 Če želimo preočiti vinil, razmislimo, kako je narejen. vinil se proizvaja skozi naslednjih pet primarnih procesov.

 Raziskave in razvoj

Cilj raziskovalnih in razvojnih ekip je simuliranje in vrednotenje novih inovativnih konceptov s poskusi in napakami. Velike količine surovin se mešajo, tako da lahko ekipa preuči njihovo medsebojno delovanje. Surovine, ki se uporabljajo pri proizvodnji vinil, vključujejo polivinilkloridne smole (PVC) in kalcijev karbonat. Ko ima ekipa zadostno sestavino za delo, je pripravljena začeti proces kalandiranja.

 Postopek kalandiranja

Postopek kalandiranja uporablja niz ogrevanih valjev, da "spojimo ali stisnemo" spojino v neprekinjeno folijo. Z manipulacijo valjev lahko širino in debelino lista kontroliramo z natančno natančnostjo in doslednostjo. Ko preide skozi segrete zvitke, se nato pošlje skozi hladilni del in pošlje na lameliranje.

 Laminacijski proces

Z uporabo toplote in tlaka je laminacija neprekinjen proces, ki povezuje en sloj na drugega, dokler niso vse plasti popolnoma oblikovane. Ploščice so izdelane iz naslednjih štirih plasti:

     Podloga - plast absorpcije zvoka z teksturiranim oprijemom

    Polnilni sloj - Stabilna plast za odpornost proti vdoru

    Natisni sloj - Nekateri premijski tipi vinila so izdelani z realističnimi 3D vizualnimi elementi, ki jih je mogoče namestiti tako, da so podobni keramiki ali kamnu.

    Nosilna plast - obrabni sloj igra ključno vlogo v življenjski dobi vaših ploščic. Čisti premazi, kot je aluminijev oksid, bodo vaše talne obloge hitro obrabili.

 Ko so plasti v celoti oblikovane, plošča vstopi v odsek za vtiskovanje.

 Postopek za vtiskovanje

Tukaj, pod vročino in tlakom, gravirani valji nanesejo teksturirano obliko na obrazec izdelka, ki je lahko lahek ali globoki vtis.  Plošče nato potujejo skozi žarišče, ki uporablja ogrevan zrak, da zvišuje temperaturo celotne plošče do točke, da se razbremenijo morebitne napetosti med plasti. Ko se ohladi nazaj, se temu postopku dodajo "zavarovanja", da se proizvede stabiliziran izdelek, ki bo zmanjšal možnost "dominga ali pokanja" zaradi napetosti med plasti v končnih desk. Od tam so plošče paletirane in odvedene v pregled, zadnja postaja.

 Postopek pregleda

Med pregledom se plošče prenesejo v prostor z nadzorom zraka, ki vzdržuje enako temperaturo skozi celo leto. To je pomembno, ker izdelek med postopkom ohranja enakomerno stanje, kar zagotavlja dosledno rezkanje z ene plošče na drugo. Biti sposoben pregledati vsako ploščo pred  omogoča tehnikom, da pregledajo in označijo okvarjene površine. Neregistrirane plošče se nato naložijo v tisk, ki ponujajo drugačne velikosti izdelkov in se nato pošljejo na mletje. Ko je rezan, je izdelek v škatli, zavit, zložen na paleto in pripravljen za pošiljanje.

Prednosti izbire luksuznih vinil ploščic

Enostavna namestitev

Vinil je mogoče enostavno namestiti na dva načina, bodisi z lepilom ali s tlemi. Uporaba novejših sistemov omogoča uporabo vinila z minimalno pripravo površine. S to rešitvijo lahko zmanjšamo stroške namestitve talnih oblog, kot tudi čas namestitve.
Udobje

Razkošna vinil plošča ima mehkejšo površino kot drugi materiali za tla, kot so les ali kamen, ki je bolj udoben pod nogami in zmanjšuje zvok, kar je zelo pomembna lastnost mnogih objektov.

 Ugodnost

Tradicionalne možnosti iz trdega lesa in kamna so cenejše kot vinil. Če iščete trajno alternativo z veliko nižjimi stroški, ne berite več.

 Odporen na vse, kar življenje vrže v to

Vsakodnevno življenje se pozna na tleh. Zato je ključnega pomena izbira talne obloge, ki varuje pred nesrečami. vinil je enostaven za čiščenje in je odporen na vlago, zaradi česar je idealna možnost za kuhinje, kopalnice in območja pod tlemi.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Cesta v Zajčjo dobravo 39, 1260 Ljubljana-Polje, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
DRIADA FLOOR zaključna dela v gradbeništvu d.o.o. Ljubljana
Davčna št.:
46432787
Naslov:
Cesta v Zajčjo dobravo 39, 1260 Ljubljana-Polje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 6100 0001 7941 855 (odprt 27.9.2017, DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA)
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)41 641 683
Mobitel:
041641683
E-mail:
marjan.gracner@t-2.net
Certifikat
Naziv:
DRIADA FLOOR zaključna dela v gradbeništvu d.o.o. Ljubljana
Naslov:
Cesta v Zajčjo dobravo 39, 1260 Ljubljana-Polje

Kontaktne osebe

polaganje tal