Image
Image
6693
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew13244.jpg

GOSTILNA PR JAKOV MET MALICE IN KOSILA TRZIN

Jemčeva cesta 19 , Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Tu uživajo tisti, ki prisegajo na domačnost. Tisti, ki imajo radi dobrote iz babičine kuhinje. In tisti, ki jim je pri srcu zares dobra hrana.

Jakov Met - Gostilna z več kot 100-letno tradicijo je v preteklosti zamenjala kar nekaj imen, ampak vsi so jo poznali le po prvotnih lastnikih, saj jo je vodila Jakova Meta. Zato se je lastnik Rajko Testen, predstavnik že četrte generacije družine, ki nadaljuje gostinsko tradicijo v tej hiši odločil, da se bo po novem imenovala kar po starem.


NUDIMO:
Predvsem v celoti domačo gostinsko ponudbo z domačo hrano in z vsem, kar v taki gostilni morate dobiti. Kaj bi naštevali vse silne zrezke, naštejmo le nekaj domačega: domači pršut, suhe klobase, kuhano šunko, tlačenko, rajželjc, polnjena telečja prsa, pečenke, nedeljska kosila in jedi po naročilu. Tudi hrana po naročilu ni kar tako: na voljo so zrezki, žabji kraki in ostalo, kar vam srce poželi, tudi ribe (postrvi) ali pa lignje. Ampak toplo pa vam priporočamo hišno specialiteto in sicer.Jakov zrezek (telečje meso s pršutom in sirom) ali pa Metin zrezek (puranji zrezek s šunko in gorgonzolo).

Od klasike do modernega : mladi in mlajši po duši pa si lahko naročijo slastno pizzo.

Gostilna je prav prijeten kotiček za družine, zaljubljene ali pa le lačne, prav tako pa tudi za tiste, ki praznujejo razne obletnice, birmo, obhajilo, rojstni dan, ali pa poroko. Prostora je namreč po predhodni rezervaciji dovolj - kar za 40 oseb), za glasbo pa poskrbijo tudi hišni ansambli.

Velja pa omeniti tudi posebnost gostilne - vsako leto z Gasilskim društvom Trzin pripravijo okusni brezplačni prvomajski golaž z budnico, ki ga lahko poskusite že ob 5. uri zjutraj.

In kako se pride k Jakov Met? V Trzinu najdite cesto proti Mengšu. Na tej poti boste zagledali vsaj eno tablo, ki vas bo popeljala na vzporedno cesto skozi vas in do naše gostilne!

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Jemčeva cesta 19 , Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Gostilna Pr Jakov Met Testen Rajko s.p.
Davčna št.:
16149483
Naslov:
Jemčeva cesta 19, 1236 Trzin
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0230 5005 1754 314 (NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Rajko Testen
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 IT
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
041 689 518
Mobitel:
041689518
Telefon:
01 5644534
E-mail:
prjakovmet@t2.net
Certifikat
Naziv:
Gostilna Pr Jakov Met Testen Rajko s.p.
Naslov:
Jemčeva cesta 19, 1236 Trzin

Socialno omrežje