Image
Image
5938
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/5293/logonew38636.jpg

GOSTILNA ŠPELCA, KOŠANA

Gornja Košana 4, 6256 Košana

Galerija slik

Predstavitev

Proti Gostilni s prenočišči Špelca, v Gornji Košani, zapeljemo z glavne ceste med Pivko in Ilirsko Bistrico! V gostilni s prenočišči Špelca se na krožniku le malokdaj znajde kaj, kar ne bi prišlo iz hleva ali z njive! Domač kruh, sir, pršut, žrebičkove in druge salame, njoki, mineštre in jote, zdrobovi žličniki v goveji juhi, sezonski jurčki, krače, pečenke in prate, prekajene in običajne klobase, bikci, občasno tudi žrebički in jagenjčki, zelenjava z domačega vrta, domače marmelade...

Gostilna s prenočišči Špelca
Gostom so na voljo 3 sobe *** kategorije (20 ležišč). Sobe so izbrano opremljene, s skupno teraso in brezžičnim internetnim dostopom (WiFi), ločenimi vhodi, kopalnicami in wc-ji! Poleg pestre ponudbe in naravnih lepot ter zanimivosti Notranjsko-kraške regije je gostom v gostilni s prenočišči Špelca na voljo tudi zajtrk, kosilo in večerja!

Gornja Košana in okolica
Turistična karta okolice Košane in naravne znamenitosti karta znamenitosti Gostilna s prenočišči Špelca v Gornji Košani, leži v občini Pivka, na skrajno vzhodnem delu Krasa, kjer se prepletata celinsko in mediteransko podnebje ter kraško-arhitekturni slog Primorske regije in podzemne lepote Notranjsko-kraške regije! Tu so doma svetovno znana čudesa in druge pogosto obiskane naravne lepote ter znamenitosti, kot so: Pivka jama, Postojnska jama, Križna jama, Kobilarna Lipica, Park vojaške zgodovine v Pivki, grad Prem, Rakov Škocijan, Škocijanske jame, Predjamski grad, Snežniška planota in grad Snežnik, Vremščica...

Nudimo kolesa za vodeno kolesarjenje.

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gornja Košana 4, 6256 Košana

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
Gostilna Špelca, Istok Dolgan s.p.
Davčna št.:
21550948
Naslov:
Gornja Košana 4, 6256 Košana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0003 5538 467 (odprt 24.6.2002, Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Odgovorna oseba:
Borut Dolgan
Kontaktna oseba:
Borut Dolgan
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
 BA
 RS
Telefon:
080 34 22
E-mail:
podpora@info-slovenija.si
Certifikat
Naziv:
Gostilna Špelca, Istok Dolgan s.p.
Naslov:
Gornja Košana 4, 6256 Košana