Image
Image
4736
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew47713.jpg

ČISTILNICA BEL & BLANC, LJUBLJANA

Bratislavska cesta 9, BTC , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Kemična čistilnica Bel & Blanc Pressing odpira svojo prvo poslovalnico v Sloveniji. Smo del mednarodnega podjetja iz Francije, ki ima svoje poslovalnice v večjih državah Evrope: Francija, Češka, Poljska, Slovaška, ... Naša posebnost je, da omogočamo storitev v 90 minutah pri vseh oblačilih, ki so primerna za suho čiščenje. Za vsa ostala oblačila pa prav tako poskrbimo kar najhitreje, saj imamo vse čistilne stroje v poslovalnici, tako, da za vaše oblačilo poskrbimo takoj.

Ker se zavedamo hitrega življenjskega tempa in stresa povezanega z njim, vam nudimo pomoč: oblačilo prinesete v našo poslovalnico, se odpravite po nakupih, na kosilo s prijatelji ali pa na rekreacijo, ko končate pa se vrnete in vaša oblačila vas že čakajo.

Našim strankam pa poleg suhega čiščenja nudimo tudi mokro čiščenje (Aqua nettoyage). Med prvimi v Evropi uporabljamo ekološke in bio-razgradljive produkte za čiščenje, ki so prava revolucija v panogi kemičnih čistilnic in pralnic.

Sicer smo specializirani za čiščenje oblačil, vendar naša ponudba obsega tudi čiščenje posteljnine, prešitih odej, vzglavnikov, spalnih vreč,… Kot dodatne storitve pa ponujamo tudi šivanje, likanje, impregnacijo oblačil.

Naš način poslovanja zagotavlja izredno kvalitetno storitev, spoštovanje dogovorjenih časovnih rokov in profesionalno svetovanje naših zaposlenih.

Pripravili smo tudi plačilno kartico čiščenja Bel & Blanc, ki vam omogoča hitrejši način plačevanja in dodatne popuste.

Cenik

Delovni čas:
Pon-pet: 9:00 – 20:00
Sobota: 9:00 - 14:00
Nedelja in prazniki zaprto

Lepo vas pozdravlja, ekipa Bel & Blanc

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Bratislavska cesta 9, BTC , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Ideal lepo in belo, pralnica in čistilnica d.o.o.
Davčna št.:
70675619
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 RS
 BA
 De
 IT
Telefon:
+386(0)1 6207469
E-mail:
info@beletblanc.si

Socialno omrežje