Image
Image
3629
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3413/krovstvo-kleparstvo-matej-maver_1684328596.jpeg

PLOČEVINASTA KRITINA, KROVEC GROSUPLJE, KROVSTVO, KRITINA, KLEPARSTVO, TOPLOTNA IZOLACIJA

Gabrovka pri Zagradcu 2, 1303 Grosuplje, Osrednjeslovenska, Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Naš krovsko storitveni program ponuja obnovo ali celotno izvedbo strehe. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, kot so: opečne, betonske, pločevinaste z obrizgom ali s posipom, salonitne in vse ostale vrste kritin. Izvajamo montažo strešnih oken.

Krovska dela

Naš krovsko storitveni program ponuja obnovo ali celotno izvedbo strehe. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, kot so: opečne, betonske, pločevinaste z obrizgom ali s posipom, salonitne in vse ostale vrste kritin. Izvajamo montažo VELUX , ROTO in FAKRO strešnih oken.
Krovstvo

Opečne kritine - TONDACH, CREATON, BOGENER,WALTER
Betonske kritine - BRAMAC, GOLOB
Pločevinaste kritine - GERARD, DECRA, ROSSER, METROBOND, TRIMO, PREFA
Salonitna kritina - ESAL, ETERNIT
Ravne strehe - BITUMENSKA HIDROIZOLACIJA, SIKA, HIDRO PREMAZI, BAUER
Toplotne izolacije - TERMO TOP, URSA, ISOVER, BAUDERPIR

Garancija

Pri nas garancija pomeni več kot le papir. Našim strankam nudimo garancijo na materiale kot tudi na izvedbo. Poleg tega smo našim strankam na voljo tudi po izteku garancije in jim nudimo svetovanje in odgovore na vsa njihova vprašanja!

Upoštevanje želja


Pri načrtu projekta in izvedbi se trudimo po najboljših močeh upoštevati želje stranke. Če pa to ni mogoče stranki razložimo tehnične slabosti in rešitve, ki jih ponujamo

Stavbno kleparstvo

Naš krovsko storitveni program ponuja obnovo ali celotno izvedbo strehe. Pokrivamo z vsemi vrstami kritin, kot so: opečne, betonske, pločevinaste z obrizgom ali s posipom, salonitne in vse ostale vrste kritin. Izvajamo montažo VELUX , ROTO in FAKRO strešnih oken.

Stavbno kleparstvo

- Obnova cerkvenih zvonikov
- Obrobe in zaključki streh
- Obrobe dimnikov, odduhov in prebojev

Naše storitve vključujejo širok spekter kleparskih del, ki bodo vašemu objektu zagotovile zaščito pred vremenskimi vplivi in izboljšale njegov estetski videz.

Naše storitve zajemajo:

 1. Izdelava in montaža strešnih obrob: Naše strešne obrobe so izdelane iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in odlično zaščito pred vremenskimi vplivi.

 2. Namestitev žlebov in odtočnih cevi: Poskrbimo za učinkovito odvajanje padavinske vode stran od vašega objekta, kar preprečuje vlažnost in morebitne poškodbe temeljev ter zidov.

 3. Izdelava in montaža stenskih obrob: Naše stenske obrobe ščitijo fasade in izboljšujejo vizualno podobo vašega objekta.

 4. Dimniške obloge: Zagotavljamo trajne in estetsko dovršene dimniške obloge, ki se harmonično vključijo v celostno podobo vaše strehe.

 5. Drugi kleparski elementi: Izdelujemo tudi različne druge kovinske komponente po meri, ki so prilagojene vašim specifičnim potrebam in željam.


Tesarska dela

Izvajamo vsa tesarska dela. Dobavimo in postavimo ostrešja: menjava starih ostrešij ali montaža novih ostrešij, izdelamo različne frčade, nadstreške in garaže.

- Ostrešja
- Nadstreški

Naše storitve zajemajo:

 1. Gradnja lesenih konstrukcij: Izvajamo gradnjo lesenih hiš, nadstreškov, pergol, vrtnih ut in drugih lesenih objektov, ki so trdni, trajni in estetsko privlačni.

 2. Postavljanje ostrešij: Nudimo celovite storitve pri postavljanju ostrešij, vključno z načrtovanjem, izdelavo in montažo. Zagotavljamo trdnost in stabilnost vašega strešnega sistema.

 3. Prenova in vzdrževanje lesenih konstrukcij: Poskrbimo za obnovo in popravila starih lesenih konstrukcij, kar vključuje zamenjavo dotrajanih elementov, sanacijo poškodb ter zaščito lesa pred škodljivci in vremenskimi vplivi.

 4. Izdelava in montaža lesenih fasad: Lesene fasade dodajo vašemu objektu toplino in naraven videz. Nudimo različne vrste lesenih oblog, prilagojenih vašim željam in potrebam.

 5. Podi, stropi in stenske obloge: Izvajamo montažo lesenih podov, stropov in stenskih oblog, ki vašemu notranjemu prostoru dodajo pridih narave in topline.


Zakaj izbrati nas?

 • Visoka kakovost materialov: Uporabljamo le najboljše vrste lesa, ki zagotavljajo trajnost in odpornost proti vremenskim vplivom ter škodljivcem.
 • Strokovno znanje in izkušnje: Naša ekipa izkušenih tesarskih mojstrov ima bogate izkušnje in se nenehno izobražuje ter spremlja najnovejše trende v tesarstvu.
 • Personaliziran pristop: Vsak projekt obravnavamo individualno in se prilagodimo vašim specifičnim zahtevam ter željam, da ustvarimo rešitev, ki popolnoma ustreza vašim pričakovanjem.
 • Estetska dovršenost: Sodelujemo z arhitekti in oblikovalci, da zagotovimo vizualno privlačne rešitve, ki dopolnjujejo celostno podobo vašega objekta.
 • Dolgoletna tradicija: Naše podjetje gradi na dolgoletni tradiciji tesarstva, kjer združujemo tradicionalne tehnike z modernimi pristopi.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gabrovka pri Zagradcu 2, 1303 Grosuplje, Osrednjeslovenska, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
MAVER d.o.o.
Davčna št.:
35265477
Odgovorna oseba:
Matej Maver
Kontaktna oseba:
Matej Maver
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)31 651 969
E-mail:
matejmaver@gmail.com
Certifikat
Naziv:
MAVER d.o.o.

Kontaktne osebe

Povpraševanje