Image
Image
4280
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5625/BERTA_REBOL_EFT_TAPKANJE-1639042745.jpg

EFT TAPKANJE NA DALJAVO BERTA REBOL

Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija
EFT TAPKANJE NA DALJAVO BERTA REBOL https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5625/BERTA_REBOL_EFT_TAPKANJE-1639042745.jpg Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija 5.0 05 1

Galerija slik

Predstavitev

EFT tapkanje je tehnika čustvenega sproščanja, ki pomaga pri razreševanju neprijetnih čustvenih in s tem povezanih telesnih težav, ter pri doseganju željenih ciljev. Metodi EFT lahko rečemo tudi psihološka akupresura, saj s konicami prstov nežno tapkamo po meridianih - akupunkturnih točkah, ki povezujejo energijske točke. Medtem ko tapkamo, se s pravilno verbalno komunikacijo identificira težavo in s tem odstranjuje negativna čustva in z njimi povezane težave.

EFT metodo so prvotno razvili, da bi z njo nadgradili psihoterapijo, s čimer pa so dokazali, da lahko trajanje psihoterapije uspešno znižamo iz mesecev ali let na minute ali ure.

Z EFT metodo tako lahko odpravimo številne težave, med njimi tudi bolečine in otroštva, prav tako pa lahko tudi spremenimo številne stare vzorce in prepričanja.

Vabljeni, da me pokličete, kjer raziskujemo in opuščamo naše blokade in omejitve.

Preberite še: RESNIČNE EFT ZGODBE ZA NAVDIH na tej povezavi https://www.notranjaharmonija.si/

EFT je tehnika za obvladovanje čustev in odpravljanje stresa s pomočjo tapkanja po določenih točkah na telesu.
Gre za metodo, ki vključuje kombinacijo akupresurnih točk in pozitivnih afirmacij za lajšanje negativnih čustev, anksioznosti, fobij, stresa in drugih čustvenih težav.

EFT tapkanje na daljavo pomeni uporabo te tehnike na sebi ali na nekem drugem posamezniku, ne da bi fizično tapkali po telesu. Namesto tega se tapkanje izvaja mentalno ali s pomočjo vizualizacije. Oseba, ki izvaja tapkanje na daljavo, se osredotoči na določene čustvene težave ali blokade, nato pa mentalno izvaja korake tapkanja na predvidene točke, medtem ko se povezuje z osebo, ki potrebuje pomoč.

Kako točno izvajati EFT tapkanje na daljavo se lahko razlikuje glede na osebo in situacijo. Pomembno je, da je oseba, ki izvaja tapkanje na daljavo, dobro seznanjena z EFT tehniko in ve, kako jo uporabiti za reševanje čustvenih težav. Prav tako je ključno, da obstaja soglasje osebe, ki prejema tapkanje na daljavo, in da je ta oseba odprta za to obliko pomoči.

EFT je lahko koristen za obvladovanje čustvenih stisk in težav, vendar je priporočljivo, da se ga izvaja pod vodstvom usposobljenega terapevta, še posebej, če gre za resne čustvene težave. Pred začetkom EFT tapkanja na daljavo se posvetujte s strokovnjakom, ki vam lahko nudi ustrezno usmeritev in podporo.

Zemljevid

Poslovna ocena

1 Mnenje

5.0 povprečje glede na 1 Mnenja


5 zvezdic
1
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0
  • Moje navdušenje nad tapkanjem

    ,

    Draga Berta, spomnim se decembra, nekaj let nazaj, ko sem se udeležila tvojih prvih predstavitvenih delavnic tapkanja s skupino. EFT tehnika mi ni bila tuja in sem se z veseljem odzvala povabilu. Navdušil me je tvoj zabaven način izvajanja te izjemne tehnike in sem se udeležila velikem številu skupinskih tapkanj...določene sem tudi ponavljala. Na delavnicah se počutim sproščeno in z lahkoto govorim o svojih stiskah. Ta metoda mi je prinesla veliko sprememb. Hvala , da deliš svoje znanje z nami :) Tapkanje je ZAKON !!! Srečka

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Notranja harmonija, izobraževanje in svetovanje, Berta Rebol, s.p.
Davčna št.:
29417180
Naslov:
Hrvatini 155a, 6280 Ankaran
Odgovorna oseba:
Berta Rebol
Kontaktna oseba:
Berta Rebol
Mobitel:
+386(0)40 516 280
E-mail:
berta.rebol@gmail.com
Certifikat
Naslov:
Hrvatini 155a, 6280 Ankaran

Kontaktne osebe

informacije