Image
Image
9566
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew9692.jpg

OKULIST MARIBOR PREGLED OČI OPTIK Priporočamo

Partizanska cesta 32, 2000 Maribor, Podravska
Zaprto

Galerija slik

Predstavitev

Optika Šuc ima skoraj 15 letno zgodovino delovanja z bogatimi strokovnimi izkušnjami. Naši specialisti oftamologi vam s sodobnimi elektronskimi napravami zagotavljajo strokovnost na najvišjem nivoju, prodajni program Optike Šuc pa vam nudi pester izbor optičnih pripomočkov proizvajalcev svetovno znanih blagovnih znamk.

V prijetnem ambientu s prijaznim osebjem poskrbimo za vaš boljši vid in s tem za vaše boljše počutje.


KOREKCIJSKA OČALA
Če ste med tistimi, ki vsak dan uporabljajo korekcijska očala, lahko to obrnite sebi v prid in jih uporabljate kot modni dodatek. Vendar pa je bolj kot sam vizualni izgled pomembno, da so korekcijska očala narejena po vaših merah in tako lepo sedijo na vašem obrazu. V optiki Šuc vam ponujamo bogato izbiro korekcijskih okvirjev svetovno priznanih blagovnih znamk, iz katerih potem naredimo unikatna korekcijska očala, po meri vsakega posameznika. Naša raznovrstna ponudba korekcijskih očal bo zadovoljila še tako zahtevne kupce. Od klasičnih korekcijskih okvirjev do najsodobnejših, oblikovanih po zadnjih modnih smernicah. Ob tako široki ponudbi vam seveda nudimo strokovno pomoč, da se boste lažje odločili in pa seveda, da boste prišli do takšnih korekcijskih očal, ki vam najbolj ustrezajo. Za kakovost stekel jamči dolgoletna tradicija svetovno priznanih proizvajalcev stekel. Poleg čistil za korekcijska in druga očala pa ponujamo še široko paleto različnih trdih in mehkih etuijev. 

V bogati ponudbi različnih modelov, modernih trendov in znanih blagovnih znamk, kjer lahko izbirate med imeni kot so: BYBLOS, DOLCE & GABANA, ARMANI, CHLOE, GENNY, YSL, GUCCI, PIERE CARDIN, GIANFRANCO FERE, RAY BAN, EMANUEL UNGARO, VOGUE, REPLAY, VALENTINO, OXYDO, RALPH LAUREN, ADIDAS, PACO RABANNE, HUGO BOSS, CAROLINA HERRERA, MIKLI in drugi, lahko izberete najboljše in najlepše korekcijske okvirje.

Stekla
Za izdelavo očal z dioptrijo in vseh vrst zaščitnih očal vam nudimo VRHUNSKO kvalitetna stekla domače proizvodnje ALCOM in tuje proizvodnje ZEISS, ESSILOR ter stekli NIKON in TOKAI japonske proizvodnje.
Vsa stekla so izdelana v skladu z evropskimi standardi.

Čistila za očala
Čistila za očala so v splošnem primerna za sončna očala in očala brez refleksnih nanosov na steklih, razen posebnih čistil. V kolikor imate na steklih očal AR sloj se o uporabi čistil posvetujte z optikom ali poglejte navodila za uporabo dobavitelja stekel o čiščenju.

Shranjevanje očal
Za varno shranjevanje vaših očal v času, ko jih ne uporabljate, vam nudimo paleto različnih trdih etuiev, ki očala bolj varujejo pred padci, upogibanjem, mehanskimi poškodbami, in manj za poškodbe očal varnih mehkih etuiev, primernih za shranjevanje v žepih oblek. Nudimo vam tudi razne vrste lup, ki vam olajšajo branje manjših pisav, pregledovanje raznih zemljevidov itd.

SONČNA OČALA
Sončna očala poleg funkcije modnega dodatka igrajo pomembno vlogo pri zaščiti naših oči in kože pred UVA in UVB žarki. Ker se škodljivi učinki UV žarkov seštevajo, vam v optiki Šuc ponujamo izključno sončna očala, ki zagotavljajo maksimalno zaščito. Zavedamo se, da nas sončna očala v sončnih dnevih spremljajo pravzaprav cel dan, zato je tolik bolj pomembno, da vam pomagamo izbrati ne le estetska, temveč tudi kvalitetna sončna očala. Kvalitetna sončna očala so očala z vso potrebno zaščito in filtri, ki ščitijo pred škodljivi sončnimi žarki.

V naši široki ponudbi lahko izbirate med sončnimi očali vseh mogočih oblik in barv, različnih cenovnih razredov številnih proizvajalcev priznanih svetovnih blagovnih znamk iz obeh vodilnih svetovnih koncernov – Luxottica in Safillo Group. Pri izbiri sončnih očal vam bomo z veseljem svetovali, saj je od vsakega posameznika in njegovih želja odvisno kakšno obliko sončnih očal izbrati.

KONTAKTNE LEČE
Kontaktne leče so pripomoček za gledanje, ki postaja vse bolj priljubljen, saj jih na svetu uporablja že skoraj 80 milijonov ljudi. Pri izbiri kontaktnih leč moramo upoštevati priporočila zdravnika in se zavedati kako pomembna je kvaliteta kontaktnih leč. Izbira kontaktnih leč je odvisna od vrste napake vida ter od količine in kakovosti solzne tekočine, zato je še bolj pomembno, da izberete vašim očem najprimernejše kontaktne leče. Z našo strokovno pomočjo jih boste zagotovi našli, saj kvaliteto zagotavljajo svetovno priznani proizvajalci kontaktnih leč: JOHNSON & JOHNSON, CIBA VISION, CARL ZEISS in SPECTRA VISION.

Optika Šuc vam ponuja tako kratkotrajne kontaktne leče (14 dni, 1 mesec) ter dolgotrajne kontaktne leče (od 1 do 2 leti) iz kvalitetnih in visokoprepustnih materialov za kisik. Preverite našo ponudbo!

Optika Šuc nudi kontaktne leče proizvajalcev JOHNSON & JOHNSON, CIBA VISION in CARL ZEISS.

Strankam so na voljo kratkotrajne kontaktne leče (14 dni, 1 mesec) ter dolgotrajne kontaktne leče (od 1 do 2 let).

V naši optiki imamo prav tako vedno na zalogi tekočine za čiščenje in shranjevanje kontaktnih leč in sicer Opti-Free Express, Eso, Solo Care Aqua, AO-Sept plus, Renu Bausch&Lomb.


Johnson & Johnson

Na zalogi imamo Acuvue Oasys leče od -0,50dpt. do -6,00.

OČESNA ORDINACIJA
V očesni ordinaciji optike Šuc opravljamo kvalitetne okulistične preglede z visoko usposobljenimi specialisti, oftamologi. Očesna ordinacija je opremljena z najsodobnejšimi aparati za opravljanje okulističnih pregledov, zato vam nudimo natančen in strokoven okulistični pregled.  Vsakemu od vas se bomo posebej posvetili ter prisluhnili vašim težavam, potrebam in željam. Poleg tega vam lahko v naši ordinaciji vsak dan preventivno izmerimo očesni pritisk.

Zdravniški pregledi
Samo po predhodnem naročilu!Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Partizanska cesta 32, 2000 Maribor, Podravska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Optika Šuc, trgovina, gostinstvo, nepremičninske dejavnosti in storitve d.o.o.
Davčna št.:
97828637
Naslov:
Partizanska cesta 32, 2000 Maribor
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0417 3000 0977 663 (NOVA KBM d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0312 1100 0678 425 (SKB d.d.)
Odgovorna oseba:
Matej Šuc
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Telefon:
+386(0)2 2501226
E-mail:
info@optika-suc.si
Faks:
+386(0)2 2501227
Certifikat
Slovenska odličnost:
 Da
Naziv:
Optika Šuc, trgovina, gostinstvo, nepremičninske dejavnosti in storitve d.o.o.
Naslov:
Partizanska cesta 32, 2000 Maribor

Kontaktne osebe

Optika Šuc
Odpiralni čas
GMT +01:00
Ponedeljek
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Torek
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Sreda
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Četrtek
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Petek
08:00 - 12:00
13:00 - 18:00
Sobota
09:00 - 12:00
Nedelja
Zaprto
ZDRAVNIŠKI PREGLEDI SAMO PO PREDHODNEM NAROČILU! Torek od 13.30 do 15:00 Sreda od 16:00 do 18:00