Image
Image
9593
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew38749.jpg

PRODAJA KMETIJSKEGA BLAGA IN PERUTNINE, DOMAČIJA, RADOVLJICA

Globoko 2a, 4240, Radovljica , Radovljica, Gorenjska

Galerija slik

Predstavitev

Lastnika tgovine Ivanka in Franc Peternel sta Domačijo odprla leta 1991. Že od samega začetka jima v tgovini pomagata oba sina; Janez in Franci ter teta Micka. Sprva sta delala le Ivanka in Franc na skromnih 40 kvadratnih metrih. Z leti pa sta svojo ponudbo v trgovini toliko razširila, da sta morala leta 1994 zaposliti še eno delavko, postopoma pa še več drugih. Med drugimi sta zaposlena tudi sin Janez, ki je voznik tovornjaka in razvaža kupljeno blago po vsej Gorenjski, Franci pa dela v skladišču in hkrati pomaga v trgovini. Nudi vam tudi pomoč pri nakupu strojev in rezervnih delov.

Danes se trgovina razprostira na 600 kvadratnih metrih z večjimi skladišči. Seveda pa se še vedno ukvarjajo s kmetijstvom. Kmetija jim je v veliko veselje in razbremenitev od težkega dela v trgovini. Zadnjo kravo so prodali leta 2004, in se razširili z rejo slovenskih avtohtonih lipicancev. Danes ima sin Janez Vzrejno hišo Lipicancev Barbana in je ponosen lastnik okoli 12 konj.

Posebnosti po katerih je znana trgovina je, da že od samega začetka ponujajo živo perutnino. Pri njih lahko naročite en dan stare piščance, 4-tedenske brojlarje, purane ali kupite nesnice.   V njihovi trgovini lahko dobite vse »od šivanke do traktorja« .

Trudijo se imeti čim več na zalogi, če pa česa nimamajo pa Vam z veseljem naročijo in dostavijo v najkrajšem možnem času. Tovornjak je opremljen z nakladalno rampo, tako da je omogočena lažja dostava.

Pri nas dobite vse za vrt, polje dom in domače živali.  Na zalogi velika izbira sort krompirja. Nudimo vam debelo ali drobno frakcijo krompirja, z rumeno ali rdečo kožico, oz z rumenenim ali belim mesom. Izbirate lahko med zgodnjimi ali poznimi sortami.

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Globoko 2a, 4240, Radovljica , Radovljica, Gorenjska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Domačija, trgovina s kmetijskim blagom in perutnino, Ivanka Peternel s.p.
Davčna št.:
33634386
Govorimo:
 SI
 EN
 De
 HR
Mobitel:
+386 (0)51 604 524 Nina Peternel
Telefon:
+386 (0)4 5309494
E-mail:
domacija@siol.net
Faks:
+386 (0)4 5338167
Certifikat