Image
Image
5296
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew21034.jpg

RA-J TRGOVINA, TREBNJE

Obrtniška ulica 20 , Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje RA-J trgovina, inženiring, zastopstvo d.o.o. je bilo ustanovljeno maja 2004, leto kasneje je začelo s poslovanjem v najetih prostorih na Slakovi ulici 29 v Trebnjem. Kmalu je salon, ki smo ga poimenovali Pohištvo Raj Trebnje, postal partner in zastopnik številnih uveljavljenih blagovnih znamk, tako slovenskih kot tujih, s področja notranje opreme stanovanj, hiš in pisarn, prav tako pa je pomemben del ponudbe tudi leseno stavbno pohištvo.

Strokovnost, razgledanost, neprestano izobraževanje na področju trendov, oblik in uporabe materialov ter pripravljenost poslušati so odlike zaposlenih v salonu Pohištvo Raj Trebnje pri iskanju najboljših rešitev, pri usklajevanju želja strank z možnostmi njihove uresničitve.

Selitev ob državno cesto Trebnje-Mokronog je bila nujna za nadaljnje zagotavljanje kakovosti naših storitev. Na novi lokaciji OBRTNIŠKA ULICA 20, TREBNJE je večji in svetlejši salon, do katerega je boljši in enostavnejši dostop, možno je parkiranje.

Individualen pristop, strokovnost in natančnost

V podjetju se zavedamo, da so pri opremljanju ključne natančnost pri opredeljevanju želja in možnosti, individualen pristop, posvečanje vsaki stranki, predvsem pa strokovno svetovanje in izmere na terenu, zato svojim strankam vse to tudi nudimo.

Ker so želje strank različne, skozi pogovor najdemo rešitev, ki posamezniku prinese zadovoljstvo z izbranim pohištvom, predvsem pa v domu zagotavlja občutek udobja, prijetne domačnosti in barvne usklajenosti ter funkcionalnosti.

Sinonim za naročilo kuhinj


V devetih letih je Pohištvo Raj Trebnje postalo sinonim za izmero, izris, naročilo, dostavo in montažo kuhinj. Široka paleta priznanih domačih proizvajalcev (Gorenje, Marles, Svea, Alples) prinaša številne možnosti izbire in kombinacij.

Pri izrisu kuhinj čim bolj upoštevamo želje kupcev, a hkrati poudarjamo funkcionalnost, izgled, sledenje trendom tako na področju oblikovanja kot tehnologije, pomembna pa je tudi ergonomija, torej dostopnost, vgrajeni izvlečni mehanizmi in predali, izkoriščen prostor v kotnih elementih … Piko na i naredi natančna montaža, ki je bistvo celotnega procesa in zagotavlja zadovoljstvo pri uporabi.

Ponujamo tudi priznane slovenske in tuje blagovne znamke bele tehnike in malih gospodinjskih aparatov Gorenje, Bosch, Siemens, Electrolux, AEG, Zanussi, Blanco, Liebherr, Faber, Franke …

Vse za dom

Na področju stavbnega pohištva ponujamo notranja in tudi vhodna vrata (predvsem podjetja Lip Bled), aktualna pa so tudi lesena okna s pripadajočim okovjem.

Ponujamo tudi spalnice (Lip Bled, Alples, Iles, Istradom), posteljne sisteme (Optimo) ali vodne postelje (Stillwater), dnevne sobe, predsobe, otroške in mladinske sobe, pisarniško in kopalniško pohištvo.

Poudarjamo predvsem široko paleto izbire pri vgradnih omarah (Izi Compo), kjer je prednost popoln izkoristek prostora in prilagodljivost potrebam posameznika.

Pri nas lahko izberete tudi talne obloge, kljuke, opremite kopalnico in jedilnico.

Zakaj izbrati nas?

Trudimo se, da so izdelki iz naše ponudbe cenovno konkurenčni izdelkom drugih proizvajalcev istega kakovostnega razreda.

Svojo ponudbo izdelkov stalno širimo – tako želimo slediti željam in potrebam kupcev, ki smo jim za informacije in nasvete dostopni osebno, po telefonu in elektronski pošti.
 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Obrtniška ulica 20 , Trebnje, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
Ra-j trgovina, inženiring, zastopstvo d.o.o.
Davčna št.:
98927477
Kontaktna oseba:
Jože Rantah
Govorimo:
 SI
Mobitel:
+386 (0)51 335 133
Telefon:
+386 (0)7 3041319
E-mail:
info@pohistvo-raj.si
Faks:
+386 (0)7 3041308
Certifikat