Image
Image
8141
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew21023.jpg

AVTO ŠOLA CELJE

Krekov trg 1, 3000 Celje, Savinjska

Galerija slik

Predstavitev

Edina avtrošola vožnje v Celju, ki za kandidate organizira vse potrebno za opravljanje vozniškega izpita.
Vljudno vabljeni v času uradnih ur v našo pisarno Krekov trg 1 (železniška postaja Celje), kjer vam bomo z veseljem svetovali glede opravljanja vozniškega izpita.

Poslovna enota Šempeter v Savinjski dolini se nahaja nad picerijo Nekropolis (Petrov trg 7, 3311 Šempeter v Savinjski dolini).

Kako do izpita

Kako do izpita - ključ v šoli vožnje Krajnc v CeljuVozniški izpit je teoretični in praktični preizkus znanja, s katerim kandidat dokaže usposobljenost za voznika motornega vozila v cestnem prometu.

Kandidat, ki se odloči za opravljanje vozniškega izpita, opravi:


- tečaj CPP,
- zdravniški pregled
- prvo pomoč

Ko izpolnjujete predpisane pogoje se lahko priglasite k teoretičnemu delu vozniškega izpita pred pristojno izpitno komisijo. Po uspešno opravljenem teoretičnem delu pred pristojno izpitno komisijo v šoli vožnje sledi praktično usposabljanje. Vaje praktičnega dela usposabljanja, potekajo po vrstnem redu in stopnjah. Pri praktičnim poučevanjem je potrebno vedno imeti pri sebi veljaven osebni dokument. Ko učitelj vožnje presodi da imate dovolj znanja, spretnosti in usposobljenosti za ustrezno ravnanje v prometu se prijavite na vozniški izpit.

Vozniški izpit

Prometno dovoljenje Vozniški izpit je preizkus, na katerem se lahko preverja teoretično (teorija) kot tudi praktično znanje kandidata za voznika motornega vozila. Na teh dveh preizkusih skuša torej kandidat dokazati, da je zmožen samostojne vožnje v prometu.

Pogoji za pristop k praktičnemu delu vozniškega izpita:

- opravljen preizkus it teoretičnega dela
- opravljen zdravniški pregled
- opravljen preizkus iz prve pomoči
- veljaven osebni dokument
- opravljen praktični del (vožnja)
 
Tečaj CPP

Križišče CPP - tečaj cestno prometnih predpisov (CPP) je teoretično usposabljanje kandidatov za voznike motornih vozil, ki ga mora opraviti vsak kandidat, predno prične s praktičnim delom vozniškega izpita. V tečaju CPP kandidat pridobi znanje o cestno prometnih predpisih in teoretična izhodišča, ter nasvete o različnih situacijah v prometu.

Več informacij o cestno prometnih predpisih si lahko preberete v uradnem listu republike Slovenije - Zakon o varnosti cestnega prometa.
Učilnica Šole vožnje B&M Krajnc v Celju Tečaj CPP organiziramo vsak prvi in tretji ponedeljek v mesecu oz. po dogovoru.

Prijavite se lahko vsak dan:

- 03/493 00 90 v času uradnih ur
- 041/625-100 NON STOP
- e-pošte
- spletnega obrazca
- preko Facebook-a

Zdravniški pregled

Za kandidate Šole vožnje B&M Krajnc organiziramo možnost opravljanja zdravniških pregledov s popustom.


Da kandidat uspešno opravi zdravniški pregled potrebuje:

- en osebni dokument
- denar
- če kandidat nosi očala ali leče, potrebuje mnenje okolista.

Veljavnost zdravniškega pregleda je 3 leta.

Prva pomoč

Kandidat za voznika motornih vozil, ne more opraviti občinske teorije – republiške teste brez prve pomoči.

Kandidatom, ki opravljajo izpit iz kategorij F, G in AM prve pomoči ni potrebno opravljati. Prav tako tudi ne tistim, ki že imajo vozniško dovoljenje kategorije A, B, C, E in F. Npr. (kandidat ima vozniško dovoljenje B-kategorije in se odloči opravljati A – kategorijo).
Organiziramo skupinska predavanja in izpit iz prve pomoči, po ugodnejši ceni, kot je redna cena za posameznika, zato nas pokličite ali se prijavite na spodnjih številkah območnih združenj Rdečega križa.

Vožnja s spremljevalcem "B"

Voznica s spremljevalcem pri 16. letih

Kandidat lahko opravlja tečaj CPP v šoli vožnje, ko dopolni 16 let.  Po opravljenem tečaju CPP ali v toku tečaja CPP, opravi zdravniški pregled in prvo pomoč. Ko izpolnjuje pogoje se lahko priglasi k teoretičnemu delu vozniškega izpita pred pristojno izpitno komisijo. Po uspešno opravljenem teoretičnem delu pred pristojno izpitno komisijo v šoli vožnje konča praktični del vozniškega izpita B-kategorije. Za praktični del je predpisano minimalno 20 ur voženj. Po uspešno opravljenem programu usposabljanja, lahko kandidat do dopolnjenega 18 leta starosti vozi s spremljevalcem.

Spremljevalec je lahko eden od staršev, posvojiteljev, skrbnikov, rejnikov ali druga oseba, ki je stara najmanj 27 let in ima veljavno vozniško dovoljenje za vožnjo motornih vozil kategorije B najmanj pet let in v evidenci nima več kot pet kazenskih točk. Osebo, mlajšo od 18 let, lahko spremlja druga oseba pod pogojem, da s tem pisno soglašajo starši, skrbniki, posvojitelji ali rejniki. Če je spremljevalec druga oseba, lahko v obdobju petih let usposablja največ dve osebi. Spremljevalec mora biti vpisan v evidenco o vozniških dovoljenjih in evidenčni karton vožnje. Vpis opravi izpitni center, ko ugotovi, da so izpolnjeni pogoji. Pred vpisom v evidenčni karton vožnje mora izpitni center spremljevalcu posredovati ustrezna navodila.

Spremljevalec mora opraviti tudi uro vožnje z učiteljem vožnje v šoli vožnje, kjer mu ta posreduje navodila za pravilno usmerjanje vožnje kandidata. . Po treh mesecih kandidatove vožnje s spremljevalcem ponovno v šoli vožnje sledi ura vožnje, kjer učitelj vožnje preveri kandidatovo napredovanje. To se ponavlja vsake tri mesece, dokler kandidat ne dopolni 18 let in pristopi z učiteljem vožnje na izpitno vožnjo. Kandidat mora pridobiti vozniško dovoljenje najkasneje v dveh letih od pričetka usposabljanja.

Kadar vozilo vozi voznik s spremljevalcem, mora biti vozilo označeno s tablico kvadratne oblike, zelene barve, na kateri je črka »L« bele barve. Nameščena mora biti na levi polovici zadnje strani vozila.

Vozni park

Cenik

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Poslovna oblika:
AVTO ŠOLA B & M KRAJNC, TRGOVINA, STORITVE, AVTO ŠOLA, D.O.O.
Davčna št.:
32639562
Naslov:
1 Krekov trg, Celje
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 625 100
Telefon:
+386 (0)3 493 00 90
E-mail:
info@avtosolabmkrajnc.si
Faks:
+386 (0)3 493 00 91
Certifikat
Naslov:
1 Krekov trg, Celje