Image
Image
6238
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26832.jpg

ŠPORTNO KINOLOŠKO DRUŠTVO EMONA, LJUBLJANA

Črna vas, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

V ŠKD Emona za vas in vaše pasje prijatelje ponujamo tečaje:

- agility
- rally obedience
- mala šola
- poslušnost
- trikci

Agility

Agility je športno-kinološka disciplina, ki ima vsako leto več privržencev. Agility je lahko hkrati rekreacija in zabava, pa tudi tekmovanje in druženje. Pri agilityju pes premaguje določene ovire po "navodilih" svojega vodnika na vnaprej določenem parkurju. Pri agilityju je pomembna najprej zanesljivost in natančnost ter šele potem čas.

Naši tečaji temeljijo na individualnem delu s posameznim vodnikom, kjer čas za trening čimbolj kvalitetno izkoristimo in ga namenimo treningu. Vsekakor pa na treningu nikoli niste sami, saj so popoldnevi na našem poligonu izredno pestri.

Če bi radi spoznali ta prečudoviti šport, kjer uživata tako pes kot njegov vodnik, nas kontaktirajte na 040 495 341040 495 341 - Ivana ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Poslušnost

Tudi poslušnost je lahko zabavna in to je glavni cilj v našem društvu. Veseli psi in mahajoči repki. Naš cilj je, da psi tudi v poslušnosti uživajo, da jim je delo z njihovim dvonožnimi skrbniki v veselje in zabavo, da delajo ker se zabavajo in ne ker se lastnika bojijo.

Ste z vašim psom že opravili B-BH izpit, pa si želite še vedno občasno potrenirati poslušnost in izpopolniti svoje znanje? Ste že zaključili s tečajem poslušnosti, pa bi še vedno radi uživali pri delu s psom, kljub že opravljenemu tečaju? Z namenom, da vzdržujemo poslušnost pri vašem psu in vas, smo se v ŠKD Emona odločili, da vam ponudimo ure poslušnosti, kjer bomo obnovili vaše znanje in vas naučili tudi kakšne nove stvari.

Na poligonu se bomo dobivali 2x/mesec, ob sredah, v popoldanskih urah. Termini za treninge so vnaprej določeni in se nam lahko pridružite po vaših željah. Za več info smo vam na voljo na 040 495 341040 495 341 - Ivana ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Kontakt

Če vas:

- zanima šolanje pri nas in bi se radi pridružili naši ekipi,
- želite najeti našo plesno skupino za popestritev dogodka,
- ste zainteresirani za agility seminar pod vodstvom Ivane Kirik,
- ste zainteresirani za obedience seminar pod vodstvom Staše Pardubsky,
- ste zainteresirani za seminar trikcev pod vodstvom Jane Dretnik,
- vas zanima najem poligona za trening, vzrejni pregled ali le za druženje,
- potrebujete sprehajanje za vašega pasjega prijatelja ali
- nas le želite spoznati,

nam pošljite vaše podatke in kontaktirali vas bomo :

040 495 341040 495 341 - Ivana ali 051 350 777051 350 777 - Staša ali Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.  Call  Send SMS  Add to Skype You'll need Skype CreditFree via Skype

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Črna vas, 1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Športno kinološko društvo Emona
Davčna št.:
73251496
Mobitel:
+386 (0)51 350 777
Mobitel:
+386 (0)40 495 341
E-mail:
skd.emona@gmail.com
Certifikat

Socialno omrežje