Image
Image
4631
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew67459.jpg

TERMOTEHNIKA, PROIZVODNJA IN TRGOVINA S TEHNIČNIM BLAGOM, D.O.O., LJUBLJANA

Gerbičeva 110 , Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Galerija slik

Predstavitev

Podjetje TERMOTEHNIKA d.o.o. je bilo ustanovljeno v začetku leta 1990. Podjetje je zraslo iz obrtne delavnice, ustanovljene leta 1972 za področje dejavnosti »instalacije centralnih kurjav«, katere lastnik je bil Jože Papež do 30.5.2011, ko je prodal svoj 100% lastniški delež avstrijskemu veletrgovcu ODÖRFER, Haustechnik GmbH.

Poslovanje Termotehnike d.o.o. se odvija na štirih lokacijah: sedež podjetja je Pod Trško goro 83 v Novem mestu, kjer imajo svoje prostore uprava, vele in maloprodaja instalacijskega materiala ter salon kopalnic. Leta 2006 smo se razširili v osrednjeslovensko regijo, kjer smo odprli vele in maloprodajno trgovino instalacijskega materiala na Gerbičevi 110 v Ljubljani.


Dejavnost podjetja
Glavna dejavnost podjetja Termotehnika je veleprodaja in maloprodaja na področju cevnih inštalacij, ogrevanja in kopalnic.
Na področju cevnih inštalacij nudimo vso opremo in materiale za ogrevanje, vodovod, plin in prezračevalne sisteme.
Pri kopalnicah smo poleg prodaje kopalniške opreme poznani tudi po strokovnem svetovanju in kakovostnih 3D izrisih kopalnic.
O velikosti obsega poslovanja govori tudi podatek, da z blagom, svetovanjem in izobraževanjem redno oskrbujemo preko 500 monterjev in trgovcev na področju celotne Slovenije. Naš prodajni asortiman si lahko ogledate v naših treh prodajnih centrih, kjer ponujamo celovito ponudbo inštalacijskega materiala in kopalniške opreme. Na zalogi imamo preko 25.000 artiklov.

INŠTALACIJE

Oprema visoke kvalitete vodilnih svetovnih proizvajalcev.

Inštalacije imajo ključni pomen pri ohranjanju primerne bivalne klime. Pravilno opremljeni prostori pripomorejo k varčnem in učinkovitem ohranjanju temperature v vseh vremenskih razmerah. Vse za vaš vodovodni sistem, sistem ogrevanja ter sistem hlajenja in prezračevanja lahko najdete v spletnem katalogu izdelkov ali v naših poslovalnicah po Sloveniji. 

Spodaj vam predstavljamo naše partnerje s preizkušenimi znamkami s tradicijo. Lahko ste prepričani, da bo oprema vedno delovala s polno zmogljivostjo z minimalnimi vzdrževalnimi zahtevami.

OGREVANJE

Vse za ogrevanje vašega doma ali poslovnega prostora.

Ogrevanje je zelo pomemben del vsakega prostora. Zelo pomembno je, da si izberemo ogrevanje s katerim bomo najbolj optimalno ogreli svoje stanovanje, hišo, ali poslovni prostor. Pri tem moramo biti pozorni na čim večjo učinkovitost, prijaznost do okolja in čim manjše stroške. V Termotehniki smo pomislili na vse, zato imamo na voljo vse možnosti ogrevanja. Spodaj izpostavljamo naše partnerje s tradicijo in z vrhunskimi izdelki, ki bodo zadostili vsem vašim kriterijem za ogrevanje.

Izdelke lahko preverite v naših prodajnih salonih, v našem spletnem katalogu izdelkov ali nam pošljite povpraševanje.

SONČNA ENERGIJA

Sonce je vir energije, ki jo lahko z napravami spremenimo v različne uporabne energije za zadovoljevanje svojih potreb. Na voljo so: sončne celice, s pomočjo katerih proizvajamo elektriko (fotovoltaika), sončni kolektorji, s pomočjo katerih grejemo vodo (sanitarna voda in voda za ogrevanje), in sončni koncentratorski sistemi za proizvodnjo elektrike preko toplotne energije.

Preverite našo ponudbo in se odločite za trajnostne, naravi prijazne in stroškovno ugodne izdelke.

HLAJENJE IN PREZRAČEVANJE

Zagotovite si udobnost in prijetno temperaturo v vašem domu

Poskrbite za svež in kvaliteten zrak v vašem prostoru s preverjenimi sistemi in izdelki naših partnerjev. V današnjih časih je namreč zdravje najbolj cenjena vrednota, za katero lahko poskrbite sami.

Obiščite naše prodajalne in preverite našo ponudbo za prezračevanje in klimatizacijo. Izboljšajte si kakovost bivanja in nam pošljite povpraševanje.

KERAMIČNE PLOŠČICE

Pestra izbira keramičnih ploščic - na ogled v prodajnih razstavnih salonih.

Pri Termotehniki imamo na voljo velik izbor keramičnih ploščic mnogih vrhunskih proizvajalcev. Nekaj le teh vam predstavljamo spodaj.

Za vse dodatne informacije in naročila nas pokličite na 051 313 593 oziroma pošljite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Skupaj bomo našli idealno rešitev za vaš dom.

 

Širok nabor keramičnih ploščic si lahko ogledate v naših prodajnih

Kopalnice

Vse za vašo kopalnico, kraj kjer se začne in konča vaš dan.

V naših prodajnih salonih po Sloveniji imamo na ogled aktulane postavitve kopalnic. V vsakem salonu kopalnic so vam na voljo naši strokovnjaki, ki vam bodo na podlagi vaših želja izrisali vašo novo sanjsko kopalnico. 

V Termotehniki lahko dobite vse od sanitarne keramikekopalniške opremekopalniškega pohištva in armatur od znanih blagovnih znamk kot so Kolpa, Unitas, Grohe, Laufen, Jika, Roca in še in še. Nekaj le teh vam predstavljamo spodaj. Ponudbo vseh izdelkov lahko preverite v spletnem katalogu izdelkov ali nam pošljite Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

   Novo mesto

Pod Trško goro 83, 8000 Novo mesto
07 39 32 404Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pon - pet: 07:00 - 18:00, Sobota: 07:00 - 12:00

Ljubljana
Gerbičeva 110, 1000 Ljubljana
01 24 44 600Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pon - pet: 07:00 - 18:00, Sobota: 08:00 - 13:00

Maribor
Belokranjska ulica 12, 2000 Maribor
02 47 15 420Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pon - pet: 07:00 - 17:00, Sobota: 07:00 - 12:00

Celje
Ipavčeva ulica 21, 3000 Celje
03 29 27 605Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Pon - pet: 07:00 - 16:00

Videoposnetek

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Gerbičeva 110 , Ljubljana, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
TERMOTEHNIKA proizvodnja in trgovina s tehničnim blagom, d.o.o.
Davčna št.:
65237803
Država:
Slovenija
Poslovna enota:
Maribor
Poslovna enota:
Novo mesto
Poslovna enota:
Ljubljana
Poslovna enota:
Celje
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0312 1100 0936 154 SKB
Številka računa denarne vrednosti:
SI56 0400 1004 9030 579 , NOVA KBM d.d.,
Govorimo:
 SI
Telefon:
+386 (0)7 3932400
E-mail:
info@termotehnika.si
Certifikat

Kontaktne osebe

Poslovalnica Celje
Poslovalnica Ljubljana
Poslovalnica Maribor

Socialno omrežje