Objave

InfoSlovenija
4931
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4952/logonew34559.jpg

IZPOSOJA SUPA LJUBLJANICA

Trnovski pristan, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Plovba po Ljubljanici je lahko družabno srečanje, poslovni team building, sindikalni izlet, strokovna ekskurzija, šolski izlet, praznovanje rojstnega dne ali obletnice.

Oglejte si našo ponudbo in tako se boste sami lažje odločili med različnimi možnostmi naših storitev in se v okviru vaših želja popeljali sami ali z vašimi prijatelji, kolektivom ali kakršnokoli družbo novim  doživetjem naproti.

Na naših dveh ladjah imamo poleg plovbe tudi široko ponudbo hrane in pijače. V dogovoru z vami, vam bomo pripravili različne menije po vašem izboru in okusu. Doživetje na Ljubljanici bo tako dopolnila kulinarična „slow food“ ponudba, ki bo pestra in je nikoli ne bo premalo. Tudi za pijačo je poskrbljeno. Piknik na ladji lahko dopolnimo tudi z organizacijo glasbe, razlago zgodovinskih zanimivosti in raznimi družabnimi igrami in animacijami. Vse je odvisno od tega, kakšne bodo vaše želje.


PONUDBA


Posebna ponudba za upokojence

Ponudba je namenjena večjim skupinam (ladja sprejme 50 oseb) in velja med 11. in 14. uro, katerikoli dan v tednu.

Samo za vas pripravljamo vožnjo po reki, ki vključuje:

● 3 ure vožnje z eno od naših bark
● ogled Ljubljane z ladje in vožnja po ljubljanskem barju
● možen obisk Botaničnega vrta
● bogata kulinarična ponudba:
  - kokošja obara, jedi z žara, sadje
● neomejena količina brezalkoholnih pijač in vina
● ugodna cena!

Bober marine caffe point, dnevni bar iz veliko ponudbo kave Lavazza, toplih napitkov, alkohiolnih in brezalkoholnih napitkov (odprto od 10.00-22.00), piknik prostor z možnostjo najema za skupine do 50 osebStrokovne ekskurzije

So namenjene osnovnošolcem in dijakom. Spoznavanje favne in flore na Ljubljanskem barju in zgodovinske znamenitosti so lahko predstavljene na veliko bolj doživet in prijeten način. Ker sta ladji ogrevani so ekskurzije možne tudi v zimskem času.


Rojstni dnevi, obletnice

Drugačen ambient, drugačno doživetje…

V družbi vaših najbljižjih boste praznovanje lahko spremenili v nepozaben dogodek, ki bo predvsem drugačen, bolj intimen in povezan s čudovito naravo, ki vas bo obdajala.


Poroka na ladji

Nepozaben dogodek v vašem življenju je lahko tudi poroka na ladji. Z ljubljanskega gradu se mladoporočenca in svatje pripeljejo z vzpenjačo, prečkajo vodnikov trg in se pod Mesarskim mostom vkrcajo na eno od naših ladij. Z vožnjo pod Tromostovjem se bo vaše praznovanje nadaljevalo po reki Ljubljanici. Poskrbeli bomo za okrasitev ladje po vaši izbiri, lahko vam uredimo tudi živo glasbo. Pogostitev vam bomo pripravili v slavnostni izvedbi in v dogovoru z vami. Če je svatov več kot 50 lahko ponudimo dve ladji.


Koncerti

Team building dogodki


PLOVILA


Ladja Livada

Na ladji je wc, bar, radio/cd. Ker je na njej tudi možnost ogrevanja prostora, omogoča plovbo tudi pozimi.


Ladja Mala Zala

Na ladji je wc, bar, radio/cd. Ker je na njej tudi možnost ogrevanja prostora, omogoča plovbo tudi pozimi.


SERVIS PLOVIL


● motaža opreme; palubne in elektronike
● popravila opreme in elektronike
● popravila teak palub
● popravila biminijev in sprajhoodov
● menjava akumulatorjev in električnih vodov
● razna druga popravila po dogovoru


IZPOSOJA KANUJEV, KAJAKEV, SUPOV


Ljubljanica je mirna reka, ki se leno vije preko ljubljanskega barja, kjer se res lahko sprostimo v tišini in pogledu na divjino, ki jo imamo tik ob našem glavnem mestu.

In ravno zaradi tega smo vam omogočili tudi izposojo kanujev. Po napornem delavniku si lahko z malo osnovnega znanja veslanja, privoščite rekreativen oddih, sami ali v družbi. Raziskujete lahko skrite kotičke reke,  njene pritoke,  rastlinski in živalski svet.  Z veslanjem pa se boste prijetno razmigali in se naužili svežega zraka. Če bi želeli preživeti cel dan na reki s kanuji v družbi prijateljev,  pa vam lahko organiziramo tudi prevoz do Podpeči. Tam boste začeli nepozabno avanturo skoraj 10 km dolgega spusta do Ljubljane. Lahko vam pripravimo tudi vmesni postanek na našem piknik prostoru ob reki, kjer se boste okrepčali.

Pokličite nas za podrobnejše informacije. Na voljo imamo deset kanujev z vso potrebno opremo. Izposodite si jih lahko za uro ali več.


DARILNI BONI


Svojim sodelavcem, prijateljem, znancem, sorodnikom lahko podarite naše darilne bone.

Ker se velikokrat znajdemo v situaciji, ko ne vemo, s čim bi obdarili, vam ponujamo lepo priložnost, da vam naši darilni boni olajšajo izbiro.  Podarili boste zabavo na ladji in istočasno tudi obdarjencu ponudili možnost, da izbere ljudi, ki jih bo popeljal s seboj.  To je lahko odlična poteza, če bi se radi poveselili skupaj, pa naj bo to kakšna posebna obletnica,  poročno slavje ali odhod v pokoj.  Darilo, ki ga boste lahko uživali skupaj!

Ker so naši programi različni, ker si lahko sami oblikujete jedilnik in ostalo ponudbo in ker lahko organiziramo plovbo za 200 ljudi, pa vam dajemo možnost, da z različnimi vrednostmi na darilnih bonih podarite točno to, kar nekomu najbolj ustreza.

Darilne bone lahko naročite preko  našega  maila  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. ali pokličete na telefonsko številko 041/731-963.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Trnovski pristan, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Bober Marine - plovba, Benjamin Jernejčič s.p.
Davčna št.:
93351330
Naslov:
Šercerjeva ulica 25, 1000 Ljubljana
Poslovna enota:
Bobermarine-plovba
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0205 8025 6621 396 (odprt 10.7.2007, NLB d.d.)
Plačilna platforma:
IBAN SI56 3300 0000 6815 017 (odprt 17.12.2014, Addiko Bank d.d.)
Odgovorna oseba:
Jernejčič Benjamin
Kontaktna oseba:
Jernejčič Benjamin