Image
Image
4717
Zaupanja vredni
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4571/31233.jpg

ZELENA GRADNJA, LJUBLJANA

Štihova ulica 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija slik

Predstavitev

Zelena gradnja – pogled v prihodnost

Razvoj in uvajanju zelene gradnje v Sloveniji se nezadržno širi na vsa področja gradnje stavb kot tudi v druge dejavnosti, ki so povezane z varovanjem našega okolja. Zato vam tu predstavljamo storitev poslovne skupine Zelena gradnja v kateri sodelujejo priznani strokovnjaki in podjetja iz različnih dejavnosti, ki s svojim znanjem skrbijo za razvoj, načrtovanje, gradnjo in obnovo stavb na celotnem območju Slovenije. Skupaj smo si zadali nalogo, da povežemo želje in cilje investitorjev, s pomočjo uporabe naprednih orodij, materialov in tehnologij, ki omogočajo trajnostno in energetsko učinkovito gradnjo. Skupaj z Vami, bomo poskrbeli za kvalitetno in hitro izvedbo projekta, ki Vam bo v ponos in v zadovoljstvo, kot tudi vsem bodočim uporabnikom, a hkrati bo stavba pomembno prispevala k  ohranjanju našega planeta.

Rezultat je pasivna ali skoraj nič energijska hiša

Koncept skoraj nič energijske hiše se je začel razvijati v 90-tih letih, ko so v Nemčiji preizkusili prvi prototip pasivne hiše. Kmalu za tem je sledil preboj na trg, saj se tako načrtovana hiša ponaša z odličnimi lastnostmi energijske varčnosti in življenjskega udobja.

Standard pasivnih hiš ne omejuje vsebine objektov, pa tudi ne velikosti, postavlja pa visoke kriterije o toplotni zaščiti in učinkoviti rabi energije. Standardi naj nas ne omejujejo, ampak usmerjajo, kako čim bolj kvalitetno izkoristiti obnovljivo energijo iz bližnjega okolja ali po domače povedano zagotoviti maksimalno udobje pri minimalnih stroških. Da bi dosegli trajnostne cilje je  zasnova stavbe  in načrtovanje  zelo pomembno, a vendar je ključnega pomena prava izbira lokacije, usmeritev steklenih površin objekta proti jugu, homogena oblika, kvalitetni materiali in seveda dobra izvedba gradnje. Zasnova objekta in rešitve vseh kritičnih detajlov, mora biti rešena že pred začetkom gradnje, tako da med samo gradnjo le preverjamo kakovost izvedbe. Če poteka vse po načrtih, se na koncu stavbi dodeli certifikat, ki potrjuje dosežene standarde trajnostne in energetsko učinkovite gradnje.


Izdelki

Storitve

 

Zemljevid

Poslovna ocena

0 Mnenje

0.0 povprečje glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno ni ocen

Oddajte vaše mnenje


* Prosimo, upoštevajte: da bi preverili zakonitost vseh mnenj, ki jih objavimo, potrebujemo dokazilo o vašem sodelovanjem/obisku podjetja. Vsi objavljenei dokumenti bodo uporabljeni izključno le za namene preverjanja legitimnosti vašega mnenja glede podjetja.

Dodaj datoteke

Potrjujem, da so tukaj predloženi podatki resnični in točni. Potrjujem, da ne delam za tega ponudnika storitev, nisem konkurenca in nisem povezan z njim.
Z nadaljevanjem se strinjam s Splošni pogoji uporabe.

Hitri kontakt

company map
Štihova ulica 16, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Zaupanje vredno podjetje:
Da
Naziv:
ZELENA GRADNJA, organizacija, gradnje in posredništvo, d.o.o.
Davčna št.:
28332806
Naslov:
Štihova ulica 16, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0317 0100 0528 972 (odprt 7.9.2016, SKB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 3400 0101 2701 219 (odprt 4.6.2010, Sparkasse d.d.)
Odgovorna oseba:
Piškur Štefan
Kontaktna oseba:
Piškur Štefan
Govorimo:
 SI
 EN
 HR
 BA
 RS
Mobitel:
+386 (0)41 636 264
Telefon:
+386 (0)1 600 1167
E-mail:
info@zelenagradnja.si
Faks:
+386 (0)1 600 1170
Certifikat
Naziv:
ZELENA GRADNJA, organizacija, gradnje in posredništvo, d.o.o.
Naslov:
Štihova ulica 16, 1000 Ljubljana

Kontaktne osebe

Zelena gradnja