Ostalo

Image

Optimizacija SEO

Optimizacija SEO

V digitalnem svetu velikokrat zasledimo besedo optimizacija oz. seo ampak le malokdo dobro ve, kaj pomeni SEO optimizacija. (Search engine optimization) ali na kratko SEO je postopek s katerim optimiziramo oziroma pripravimo vsebino vaše spletne strani, da dosežemo povečanje obiska vašega spletnega mesta ter tudi višjo pozicijo med najdenimi rezultati v iskalniku npr. Google. 

Najprej se moramo zavedati, da na pozicijo v iskalniku vplivata pravilno uporabljeno besedilo, ki opisuje vašo storitev in pravilno postavljen slikovni prikaz dejavnosti. Kot ste opazili je to precej zahtevno delo, ki potrebuje veliko znanja in izkušenj. Ker pa se informacijski svet iz dneva v dan spreminja, se z njim spreminjajo tudi algoritmi iskalnikov, kar pomeni, da vas enkratna SEO optimizacija na vaši spletni strani ali spletni trgovini, ne bo držala na prvi strani za vedno.

SEO optimizacija pa se deli na ˝on-site˝ ter ˝off-site˝. ˝On-site˝ oziroma SEO optimizacija na sami spletni strani ali spletni trgovini izboljšuje kakovost in pokritost vaše spletne strani, medtem ko ˝off-site/backlink˝ oziroma SEO optimizacija zunaj spletne strani ali spletni trgovini izboljšuje položaj vaše spletne strani na lestvici iskalnega indeksa, na kratko boljša pozicija vaše spletne strani v internetu.

Tehnično optimizacijo izvede programer z ustrezno izbiro besedila ter z upoštevanjem vseh usmeritev, vsebinsko optimizacijo pa dosežemo sami z pripravo ustrezne vsebine, ki vključuje uporabo ključnih besed, ustrezno oblikovano vsebino, slike, ter povezave in uporaba pravih podatkov.

Naše cene niso visoke, niti ne ugodne. Na končno ceno spletne strani in SEO optimizacije, vplivata sama kvaliteta postavitve spletne strani ali spletne trgovine in pa vaša konkurenca glede na izbrane ključne besede. 

Ker pa se zavedamo kakovosti našega dela vam SEO optimizacijo na vaši spletni strani ali spletni trgovini, sofinanciramo ker računamo na dolgoročno sodelovanje z vami.

 

 


Natisni   E-pošta