Brezplačne informacije 080 34 22

AVTOŠOLA P-WINNER, LJUBLJANA

Dunajska cesta 106,1000 , Ljubljana, Osrednjeslovenska +386(0)1 5684629
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • P-winner podjetje za storitve v prometu, avto servis, gostinska dejavnost, trgovina, agencija za nepremičnine in delo, d.o.o., Ljubljana
  • Davčna št.:
  • 27875091
  • Govorimo:

Smo avtošola s 20-letno tradicijo kategorij H, A, B, EKB, C IN E.

Nekaj razlogov zakaj kandidati izberejo NAŠO AVTOŠOLO:

- Dosegamo nadpovprečno uspešnost opravljenih izpitov praktične vožnje.

- Naredili smo prvi in pravi korak pred drugimi avtošolami, naši kandidati so od začetka na pravi in varni poti, inštruktorji kandidatom podajajo znanja in sposobnosti varne vožnje. Ta znanja so dodatno teoretično in praktično izpopolnili na treningu varne vožnje Braneta Küzmica in s tem pridobili certifikat varne vožnje.

- Ne nudimo praznih obljub, znamo prisluhniti željam kandidatov ter prilagoditi pouk praktične vožnje glede na sposobnosti posameznega kandidata.

- Zavedamo se, da je kakovost verjetno najpomembnejši dejavnik, ko se kupec odloča o nakupu blaga oz. storitve, vseeno pa vemo, da je tudi cena pomemben dejavnik ki lahko marsikoga odvrne ali prepriča. Zato smo pripravili ponudbo, ki je sprejemljiva in cenovno konkurenčna. Največ znanja za Vašo varnost, Avtošola P-Winner – odločitev brez tveganja.

Rena a car

Rent a car P-Winner, izposoja osebnih in tovornih kombi vozil z voznikom ali brez. Če imate pravico do nadomestnega vozila s strani zavarovalnic ali servisov, bi se radi selili pa nimate primernega vozila, smo pravi naslov za Vas. Ponujamo vozila razgibanega cenovnega razreda, ugodne cene ter popuste za daljši najem. Modro je dodati našo tel. številko v Vaš imenik, 041/620 232.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si