Objave

InfoSlovenija
7076
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew74031.jpg

KAM-BUS. AVTOBUSNI PREVOZI, KAMNIK

Perovo 30, 1241, Kamnik, Osrednjeslovenska
+386(0)1 8309406

Galerija

Predstavitev storitve

Občina Kamnik in Zavod za turizem in šport v občini Kamnik je skupaj s podjetjem Kam-bus, d.d. v letu 2012 uvedla mestno-turistični avtobus »Kamnik bus«. Avtobus vozi na trasi Kamnik – Qlandija, povezuje pa naslednje turistične kraje: Snovik, Tunjice, Kamniško Bistrico in po novem tudi Volčji Potok in Šmarco.

Za potnike avtobus predstavlja veliko prednost tako v smislu dodatnih povezav med posameznimi kraji,  kot tudi ugodne cene vozovnic. Cena vozovnice za eno vožnjo, ki jo potnik plača na avtobusu stane 0,80 €, potnik pa lahko kupi tudi dnevno ali mesečno vozovnico. Za dnevno vozovnico potnik v predprodaji kupi čip na katerega naloži poljubno število voženj. Ena vožnja oziroma en kupon stane 1,00 €, potnik pa se lahko v enem dnevu z enim kuponom vozi neomejeno.  Z mesečno vozovnico, ki stane 25,00 € pa se potnik lahko vozi neomejeno vse dni v mesecu.

Mesečne in kuponske vozovnice veljajo tudi na vseh ostalih primestnih avtobusih, seveda v obsegu relacij mestno-turističnega avtobusa.  Prav tako pa na mestno-turističnem avtobusu veljajo ostale vozovnice, ki so sicer kupljene za ostale primestne linije.

V naših servisnih delavnicah so vam na voljo storitve pranja vozil in manjše servisne storitve. Prav tako pa vam nudimo vulkanizerske storitve premontaže in centriranja pnevmatik na vašem vozilu, na sodobni opremi in po ugodni ceni.Vir: http://www.kam-bus.si/index.php?page=static&item=39

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Perovo 30, 1241, Kamnik, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
KAM-BUS družba za prevoz potnikov, turizem in vzdrževanje vozil d.o.o. - SKUPINA ALPETOUR Potovalna agencija
Davčna št.:
83902210
Faks:
+386(0)1 8309406