Objave

InfoSlovenija
5049
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew31194.jpg

POTUJOČA RIBARNICA PRI KOVAČU, ŽALEC

Prešernova ulica 1, Žalec, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo  podjetje, ki se ukvarja s  prodajo rib ter morskih sadežev, dostavo na dom, organizacijo piknikov, mobilnim cateringom ter svetovanjem. Delujemo na območju širše Savinjske doline, se pa po dogovoru lahko oglasimo pri vas praktično kjerkoli v Sloveniji.   Ribe in morske sadeže vam  očistimo in sfiliramo ter pripeljemo na dom!

Potreben je dogovor glede dneva dostave, dostavljamo pa v kraje v okolici Celja, Žalca, Velenja, Šoštanja, Laškega, Vranskega, Šentjurja, Rimskih toplic … Za SMS  obveščanje  o dnevnem ulovu, pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. Za podrobnejše informacije in naročila nas pokličite na 051 431 959 ali nam pišite po elektronski pošti na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prepričani smo, da boste na naši spletni strani našli vse kar vas zanima, veliko zanimivih informacij in nasvetov, ki jih potrebujete pri nakupu in pripravi rib in ribjih jedi, ter o naših storitvah, kot je dostava izbranih svežih ali zmrznjenih morskih sadežev na dom. Za kakršna koli vprašanja v zvezi z našo ponudbo pa nas pokličite na 051 431 959 ali nam pišite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Potujoča ribarnica "Pri Kovaču", Matej Lednik s.p.
Davčna št.:
53075030
Kontaktna oseba:
Matej Lednik

Socialno Omrežje