GOSTILNA PRAH, VELIKE MALENCE

Velike Malence 12 , Velike Malence, Spodnjeposavska +386(0)7 6209004
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Gostinske storitve in svetovanje, Pavel Firbas s.p.
  • Davčna št.:
  • 27739813
  • E-mail:

Stara gostilna Prah se nahaja v Velikih Malencah ob cesti na območju med Kostanjevico ob Krki in Čatežem ob Savi, na desnem bregu reke Krke. Gostilna je oddaljena 3 km od zdravelišča Čatež in Brežic.

Stara gostilna Prah nadaljuje tradicijo, ki se prenaša iz preteklih generacij. Pridobila je restevracijo z 80 sedežiodprto kuhinjo z velikim ognjiščem za jedi z žara in ražnja ter iz pod pekača. Vse naštete jedi se pripravljajo na žaru iz naravnega oglja, kar obogati ponudbo in okusnost jedi.

Ognjišče z živim ognjem omogoča domačnost, gostom pa hkrati pogled na pripravo jedi. Tudi pogled na bližnjo dolenjsko lepotico Krko nudi domačim in tujim gostom svojevrsten užitek. Razpolagamo tudi z gostinsko sobo s 40 in ribiško sobo z 20 sedeži ter dve poletni terasi pred gostilno s pogledom na reko Krko.

Objekt ima svoja lastna parkirišča in odbojkarsko igrišče na pesku. Gostilna je dobro znana turistična točka, saj ima dolgoletno tradicijo in je dobro znana tujim in domačim gostom, ki lahko najdejo sprostitev v bogati vsebini aktivnosti in znamenitosti.

Za oddih gostov je dobro poskrbljeno.

Obiščite nas in se sami prepričajte o naši dobri, domači in kvalitetni ponudbi.

Stara gostilna "PRAH" vas bo razvajala z kvalitetnim osebjem in vrhunskimi gurmani z več letno tradicijo. 

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si