Objave

InfoSlovenija
2954
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19042.jpg

GOSTIŠČE MESEC, VRHNIKA

Jerinov grič 44, Vrhnika, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Družinsko gostišče Mesec, stoji na zahodni strani Vrhnike na nadmorski višini 620 m v zaselku Jerinov grič, z lepimi naravnim okoljem, čistim zrakom in lepimi razglednimi točkami z razgledom na Vrhniko, Ljubljano, Logatec ter celotno Polhograjsko hribovje in Kamniške Alpe. Gostilna ima tradicijo s katero sta pričela Franc in Ivanka Mesec. Leta 1938 sta zgradila hišo, gostinska žilica pa jima ni dala miru in pričela sta s točenjem dobre kapljice in postrežbo domače hrane, to tradicijo pa nadaljujemo še danes. Naša kuhinja je poznana po piščancih, kračah, raznih pečenkah, divjačini, odojku, v zimskem času pa imamo domače koline. Ker imamo kmetijo pridelamo največ hrane doma, kot tudi zelenjavo. Kuharica Majda pa pripravlja tudi izvrstne domače sladice kot so gibanica, razni zavitki, potice, štruklje in razne torte. Sprejemamo tudi skupine do 80 oseb kot so izleti, razna praznovanja in obletnice, za katere pripravljamo različna kosila ali večerje, vse skupaj pa lahko zalijete z več vrst kvalitetnega odprtega vina priznanih pridelovalcev. Po želji pa vam priskrbimo tudi živo glasbo.

Nudimo tudi prenočišča z eno ali več posteljami, opremljena s kopalnico in LCD televizorjem.

Poskrbljeno je tudi za otroke. Na voljo imajo več vrst igral na varnem in urejenem prostoru. Starši lahko nanje pazite iz bližnje sence na klopci.

Veselimo se Vašega obiska v naši gostilni, ki ima več kot 65-letno tradicijo, pridite, ne bo Vam žal.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Jerinov grič 44, Vrhnika, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Mesec gostinstvo Zaplana, D.O.O
  • Kontaktna oseba:
  • Dušan Mesec
  • Davčna št.:
  • 27825205