Objave

InfoSlovenija
4696
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew14891.jpg

GOSTIŠČE PRI PLANINSKEM ORLU, STAHOVICA

Stahovica 20, Stahovica, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Če ste ljubitelji dobre domače hrane in okusnih divjačinskih jedi, vas vljudno vabimo, da obiščete družinsko gostilno "Pri planinskem orlu".

Gostilno, ki lahko sprejme do 120 gostov hkrati, najdete dober streljaj iz Kamnika, v Stahovici, neposredno ob poti v Kamniško Bistrico, kjer se boste lahko na lastne oči prepričali o kvaliteti ponudbe, ki v gostilno privablja številne zadovoljne tuje in domače goste.

Postregli vam bomo z okusnimi domačimi in divljačinskimi jedimi, ki jih pripravljamo po starih, preizkušenih recepturah in na "starem ognju", saj jih v moderno opremljeni kuhinji še vedno pripravljamo na štedilniku na drva.

Pri nas lahko tudi prespite ali preživite počitnice, saj so vam na razpolago tudi sobe, okolica pa ponuja kopico zanimivosti in možnosti za izlete.

Za vaše dobro počutje, pa bo poskrbel kolektiv gostilne Pri planinskem orlu.

Ponudba

V gostilni Pri planinskem orlu vas pričakujemo z velikim izborom divjačinskih jedi iz mesa jelena, divjega prašiča, gamsa in medveda ter domačimi jedmi, kot so pečenice, klobase, obare, orehove štruklji, sirovi zavitki...

Privoščite si lahko tudi sirove ali orehove štruklje, kruhove cmoke z brusnicami, gamsov file v omaki, divjačinski golaž, ričet, šunko, postrv kuhano jelenovo klobaso, špehovko in še mnogo drugega, kajti ugotovili boste, da se krog dobrot Pri planinskem orlu, ne glede na letni čas, lahko ponavlja v neskončnost.

Postrežemo vam tudi klasične jedi, žabe in postrvi pripravljene na različne načine, svetujemo pa vam, da strežno osebje povprašate, če vam priporočajo kako posebnost, saj je le redek dan, ko bi šef Janez, za zahtevnejše goste, ne imel pripravljene kake specialitete, ki jo običajno ni na jedilnem listu.

Ker k dobri hrani sodi tudi dobra kapljica, so vam na voljo  tudi različna vrhunska buteljčna in odprta vina.

Dnevno pripravljamo različne tople malice in 4 različna kosila, za najavljene skupine pa pripravimo tudi meni po željah. Da bi se izognili vaši morebitni slabi volji, za skupine večje od 30 oseb priporočamo rezervacije oz. vsaj najavo, saj ne želimo, da bi od nas odšli lačni ali žejni, ker ne bi dobili proste mize.

Naša restavracija lahko sprejme do 120 gostov hkrati in je kot nalašč tudi za različna praznovanja, poroke, obletnice, zaključene družbe, poslovna kosila in večerje, v času poletne sezone, pa je na razpolago še  80 sedišč na vrtu.

Prenočišča

Pri planinskem orlu so vam na razpolago:

- 3 udobne dvoposteljne sobe, z manjšim balkonom, tušem, WC-jem, barvnim televizorjem s satelitskimi in kabelskimi programi, ter telefonom.
- Velika troposteljna soba s kopalnico (kopalna kad), WC-jem, ter barvnim televizorjem s kabelskimi in satelitskimi programi in telefonom.

Po želji, lahko našim nastanjenim gostom omogočimo tudi uporabo računalnika z dostopom do interneta. V gostišču in sobah je za goste omogočena tudi Wi-Fi brezžična povezava do svetovnega spleta.

Cena prenočišča z zajtrkom, ki vas bo zagotovo spravil na noge je: 30 € na noč po osebi.

Nove sobe

Prenočišča v novih sobah

Od nedavnega smo bogatejši za povsem nove sobe višjega kakovostnega razreda, s samostojno kopalnico in WC-jem, LCD TV s satelitskimi in kabelskimi programi, telefonom ter računalnikom z neomejenim dostopom do interneta.

Gosti imajo možnost koriščenja savne in masažne kadi, ki se nahajata v istem nadstropju kot sobe.

Za informacije v zvezi s ceno prenočišča z zajtrkom, uporabo savne, masažne kadi in drugih storitev, ki so na voljo v naših novih sobah nas pokličite na telefon 01 8325 410, ali pa nam pišite na naš e-mail.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Gostišče Pri planinskem orlu Janez Uršič s.p.
Davčna št.:
47609150