Objave

InfoSlovenija
3914
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew25605.jpg

RESTAVRACIJA IN NASTANITVE EDVINA BOŽIČEK, PORTOROŽ

Seča 80, Portorož, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

edvina ter restavracija

Pisalo se je leto 1971, ko je gospa Edvina gostom, ki so prenočevali v njenem penzionu, prvič pripravila odlične jedi, ki so še danes zasidrane v jedilnih listih restavracije. Gostje so hitro prepoznali njene kuharske sposobnosti in začeli prihajati v vse večjem številu. Tako se je porodila ideja o odprtju gostilne, ki bi predstavljala dodatno obrt. Minilo je le desetletje, ko sta Viktor in Edvina Božiček povečala restavracijo in prenočitveni del. Restavracija danes slovi po odlični mediteranski kuhinji in je del skupine “Cocina de aqua”.

Restavracija Edvina je dobila ime po gospe Edvini. V čast znanju, njenim občutkom za kuhanje in kraljevim receptom morskih jedi, ki so še danes mala biblija našim kuharjem, je nastal logotip, ki predstavlja črko “e” s krono ter plavutko.

kuhinja

V Restavraciji Edvina vam bomo postregli z okusnimi ter s srcem pripravljenimi jedmi, pod katere se podpisuje vrhunski kuhar, ki se lahko pohvali z več kot 30-letnimi izkušnjami na področju priprave ribjih in mesnih specialitet. V naši kuhinji stremimo k zdravo pripravljeni hrani ter uporabi lokalnih sestavin, kot sta oljčno olje ter solni cvet iz Sečoveljskih solin. Ribe iz Jadranskega morja, pripravljene na različne načine, bifteki, prav tako pripravljeni na različne načine, istrski fuži s tartufi ter različni carpacci so le nekatere lokalne specialitete, ki vas bodo prav gotovo očarale in izpolnile vsa vaša pričakovanja. Ob vseh teh dobrotah naše kuhinje ne moremo iti mimo vrhunskih vin iz okoliških vinogradov ter nekaterih drugih slovenskih vinogradnih okolišev.

prenočišča

Poleg odličnih kulinaričnih specialitet si lahko privoščite tudi počitek v naših sobah in apartmajih. Lokacija je zelo primerna za vse športne navdušence in ljubitelje termalnih terapij, saj v petih minutah lahko prispete do lepo pripravljene kolesarske poti, ki poteka ob Sečoveljskih solinah, in novih malih term, ki nastajajo prav na območju starodavnih Sečoveljskih solin. Ne daleč od same restavracije so urejena kopališča, tenis igrišča, casino Portorož …

Rezervacija
rezervacije po telefonu: +386(05) 677 22 70

Obratovalni čas restavracije:
12:00-15:00
18:00-23:00
ob sredah zaprto

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Restavracija s prenočišč Edvina, Viktor Božiček s.p.
Davčna št.:
62700766

Socialno Omrežje