Objave

InfoSlovenija
6855
  • Gostinstvo
  • Restavracije
  • VIP PROSTOR 70 LJUDI, RAZGLED LJUBLJANE, A'LA CARTE VEČERJA - RESTAVRACIJA IN KAVARNA NEBOTIČNIK
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/862/logonew80796.jpg

VIP PROSTOR 70 LJUDI, RAZGLED LJUBLJANE, A'LA CARTE VEČERJA - RESTAVRACIJA IN KAVARNA NEBOTIČNIK

Štefanova ulica 1, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

VIP Lounge 13

Delovni čas:
  Sre-Ned 09:00 - 01:00
  Čet-Sob 09:00 - 03:00

VIP prostor v 13. nadstropju, še nedavno najvišje stolpnice v centru Ljubljane, vam ponuja sproščujoč oddih od vsakdanjih opravkov. Naj gre za intimnost v dvoje ali poslovno druženje, boste prav tu zagotovo deležni občutka sprostitve in lagodja. Primeren je za različne družabne dogodke, poslovne sestanke, rojstnodnevne zabave, konference in podobno.

Prepustite se čarobnosti znamenitega ljubljanskega razgleda.

Prostor sprejme do 70 oseb.

Kavarna /Terasa 12

Delovni čas:
  Sre-Ned 09:00 - 01:00
  Čet-Sob 09:00 - 03:00

Jutranja osvežitev na najvišji terasi v centru mesta Vam bo zagotovo dala popolnoma nov elan za delovni dan. Jutranja kavica, sveže stisnjen pomarančni sok ter hrustljavi rogljiček, pustite, da Vam polepšajo dan. Poleg odlične kave, domačih tortic ter vrhunskih koktajlov pa si na naši terasi lahko privoščite še dnevna kosila, prigrizke iz Snack menija ali kar A'la Carte večerjo.

V notranjosti prostora se nahajajo udobna sedišča z razgledom na prav vse štiri strani Ljubljane. Opevana terasa z najlepšim razgledom vsebuje preko 120 sedišč, podnevi z razgledom na staro mestno jedro ali na drugi strani vzpenjajoče se nove arhitekturne podvige ter gorska obzorja. V večernih urah pa se le stežka uprete osvežujoči sapici ter neskončnemu pogledu v nebo.

Pri omembi raznovrstnih dogodkov, ki popestrijo večerni ambient na terasi, pa zagotovo ne smemo izpustiti tudi možnosti poročnega obreda. Edinstvena lokacija, ki raznolikost okusov ter poročnih želja zadovolji v treh nadstropjih. Poroka tik pod oblaki, z razgledom na grad ter staro mestno jedro - edinstveno. 

Klub 11

Delovni čas:
  Sre-Ned 09:00 - 01:00
  Čet-Sob 09:00 - 03:00

Ob koncu dneva si delimo nove ideje, povemo svoje zgodbe in smo del nečesa večjega od naše dnevne rutine. Velika slika postane jasnejša, ko uživamo s tistimi, ki jim misli preskakujejo k brezskrbnemu večernemu uživanju. Posli so zaključeni in nezaključeni. Nova poznanstva in prijateljstva so sklenjena, saj se skupnost ustvarja skozi nočno življenje. Prvi Ljubljanski nebotičnik z mešanico stare arhitekture in nove estetike, ustvarja smernice oblikovanja nočnega življenja. Z občutkom predvajano glasbo, ustvarjamo atmosfero za glasbene sladokusce in ljubitelje lepega.

Nočni klub se nahaja v 11.nadstropju in sprejme do 250 oseb. Prijetna atmosfera, ki jo ponazarja lesen pod ter nizki stropi ustvari primerno atmosfero za različne dogodke. Gostimo pa se tudi raznovrstne dogodk, kot so tiskovne konference, poslovni seminarji, predstavitve poslovnih inovacij.

Restavracija

Delovni čas:
  Pon-Pet 09:00 - 21:00

Vabljeni vsi ljubitelji kulinaričnih specialitet na našo pestro ponudbo A’la Carte jedi, ob katerih lahko razvajate svoje brbončice s skrbno izbranimi vini. Hkrati pa Vam ponujamo tudi skrbno izbrana dnevna kosila.

V večernih urah glamurozna restavracija odvrže svojo vsakdanjo preobleko ter jo popestri z elitno preobleko večernega ambienta. Večeri v restavraciji ovijejo prestolnico v popolnoma nasprotno atmosfero.

Prostor, ki ga naredijo mogočnega predvsem visoki stropi ter znamenite spiralaste stopnice v sredini, sprejme do 300 oseb. Restavracija z dovršenim ambient je primerna za poslovne sestanke, konference ob predhodni najavi, romantični večerji v dvoje, poročno slavje ali pa za enostavno druženje ob dnevnem kosilu, narejenim z vrhunskim občutkom za ljubitelje gurmanske kuhinje, nudi tudi pestro ponudbo A’la Carte menuja.

Znameniti Nebotičnik svojo kulturo ohranja že osem desetletij. Njegova podoba ter veličasnost ostajata skozi leta enaka, le zgodba o njem se nadgrajuje.

Za več informacij obiščite našo spletno stran.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Štefanova ulica 1, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TERRA AUSTRALIS, trgovina in gostinstvo d.o.o.
Davčna št.:
60283718
Naslov:
Resljeva cesta 44, 1000 Ljubljana
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 0025 8767 060 (odprt 30.7.2010, NLB d.d.)
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 0201 0026 0427 797 (odprt 15.5.2013, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Tomazin Daniel Edward