RESTAVRACIJA IN PRENOČIŠČA PAN, KIDRIČEVO

Tovarniška cesta 7, 2325 Kidričevo, Podravska
Pokaži pot
Odprto
 • Poslovna oblika:
 • Vital gostinstvo in trgovina d.o.o.
 • Naslov:
 • 7 Tovarniška cesta, Kidričevo 2325
 • Davčna št.:
 • 50188640
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0420 2000 0550 897 (NOVA KBM d.d.)
 • Faks:
 • +386(0)2 7995643
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Restavracija Pan je kraj doživetij, kjer je mesto za srečanje s prijatelji, mesto za smeh in razmišljanje o prihodnosti. Ob prijetni glasbi in dobri hrani, nastajajo nepozabni spomini, prijetni občutki postajajo del našega življenja. Restavracija Pan Vas bo spomnila na lepe trenutke iz preteklosti, ponudila Vam bo pestro in ugodno sedanjost, podlago za prijetno prihodnost. Prepustite se občutkom, pri nas srečali boste prijetne ljudi, hrana vam bo teknila in še en lep dan bo.

Pripravljamo naravno pripravljene tople obroke hrane za zaposlene v skupini Talum. Organiziramo prireditve in pripravimo gostinske storitve na družabnih srečanjih in poslovnih prireditvah v restavraciji Pan. Na lokacijah izven restavracije Pan Kidričevo pripravimo catering za skupine do 1.000 gostov.

DRUŽABNA SREČANJA

Pan je prijetna restavracija s celovito ponudbo, kjer vam bomo postregli z skrbno pripravljenimi kulinaričnimi dobrotami in izbranimi vini iz naše ponudbe.  Restavracija ima veliki parkirni prostor (za 6 avtobusov in 100 osebnih avtov) ,  pokrito senčno letno teraso s 50 sedeži in urejenim dostopom za invalide. Prostori so klimatizirani. Slovesno praznovanje bomo za Vas  pripravili v izbranem ambientu glede na vrsto dogodka in število gostov.

 • velika dvorana restavracije prejme do 250 gostov pri banketni postavitvi in je primerna za večja skupine (plesi, romarji …)  ter družinska srečanja (krsti, obhajila, birme, poroke, obletnice, Abrahami ). Prostor je mogoče razdeliti na dva dela.  In posamezni del prejme do ~ 100 gostov
 • v posebni sobi (od 25 do 40 gostov, glede na postavitev in vrsto dogodka)
 • v jedilnici (od 30 do 50 gostov, glede na postavitev in vrsto dogodka)
 • stekleni sobi (od 30 do 60 gostov, glede na postavitev in vrsto dogodka)
 • na letni terasi (do 50 gostov)Poroka
Za poročno slavje imamo pripravljene predloge poročnih menijev, mladoporočencem pa lahko po njihovih željah in predlogih pomagamo tudi s sestavo lastnega menija. Sodobno opremljena dvorana in sprejemna avla restavracije Pan zraven prijetnega ambienta ponuja tudi dobro multimedijsko opremljenost (dvoransko prostorsko ozvočenje, scensko razsvetljavo dvorane in odra, video projekcijo na veliki screen, LED razvetljavo in ostalo razsvetljavo z indirektno svetlobo) Dvorana ima centralno klimatizacijo in prezračevanje.

Družinske obletnice, krsti, birme
Pripravimo vam nepozabno praznovanje. Skupaj z vami sestavimo slavnostne menije ob praznovanju krsta, obhajila, abrahami, ipd. in upoštevamo vaše želje pri pripravi celostne podobe ob pripravi dogodka.

Maturantski ples
Naj bo maturantski ples takšen kot si ga želite in naj vam zmeraj ostane v lepem spominu. Veseli nas, da Vam lahko predstavimo našo ponudbo za celostno izvedbo Maturantskega plesa.


Valetni plesi
Spoštovani učenci, starši, profesorji, ravnatelji želimo Vam predstaviti našo ponudbo za organizacijo valetnega plesa , ki ga pripravljate z Vaši devetošolci ob zaključku osnovnošolskega izobraževanja.

Gala in družabni plesi
Plesi za vse generacije! Plese in bankete organiziramo v lastni režiji ali skupaj z organizatorjem.

Gledališke predstave in koncerti
Da je malo drugače od vsakega dne.

Plesni večeri
TEČAJI DRUŽABNIH PLESOV - Danes je osnovno znanje družabnih plesov del splošne razgledanosti, zato si ne dovolite priti v neroden položaj ob povabilu na ples.

Izletniški in romarski turizem
Za izletnike in romarje pri nas pripravimo in priporočamo romarski meni, ki vsebuje dve vrsti juhe postreženo v jušnikih, za glavno jed dve vrsti mesa in tri priloge, solatni tris in hišno sladico. Lahko pa se odločite za jed na "žlico" kot je bograč, obara ...

POSLOVNA SREČANJA
Za vas pripravimo poslovni dogodek

8 točk odličnosti za restavracijo Pan v prijaznem okolju, kjer se boste prijetno počutili.

 • Odlično razmerje med ceno in kakovostjo .. luksuzno a obenem prijazno opremljena dvorana ki daje udobje, obenem pa na razpolago vsa tehnična razpoložljivost opreme za poslovno srečanje  in nadalje pogostitev
 • Velika fleksibilnost .. poudarek na gostovih individualnih željah
 • Zdravje .. zdravo okolje, hrana, ambient
 • Strokovno .. odgovorno in prijazno osebje
 • Varnost .. premoženjska in osebna
 • Domačnost .. naravni materiali, prostornost, toplina in ustrežljivost osebja
 • Družbeno odgovorno podjetje .. s trajnostnimi načeli poslovanja
 • Bližina prekrasne neokrnjene narave .. srednjeveško mesto Ptuj, izletniške točke na Ptujski gori in v Halozah


Konferenčna velika dvorane je opremljene z najsodobnejšo tehnologijo: digitalni LCD projektorji, velikim projekcijskim platnom, dvoransko ozvočenje z brezžičnimi mikrofoni, hitra brezžična internetna povezava, Blu-ray, HD Video, DVD ter CD predvajalniki, pisalne in risalne table, demotable, govorni oder.

Dvorana je klimatizirane in opremljena z najkakovostnejšimi materiali. Kvadratura dvorane  490 m2 + oder 100 m2, Teater 550 gostov, Seminar 300 gostov, Banket 250 gostov, Sprejem 400 gostov.

CATERING
Ko mi pridemo k vam in se lahko popolnoma posvetite vašim gostom in namenu dogodka.

Po skrbnem skupnem načrtu Vam pripravimo dogodek po vaših željah za klasično izvedbo cateringa, slow food ali finger food varianto. Na lokacijah izven naše restavracije oragniziramo in izvedemo catering v celoti od začetka do konca. Na Vašo lokacijo, kjer Vam postrežemo pripeljemo vse potrebno za celostno podobo dogodka ter Vam izbrano hrano in pijačo postrežemo.

Poskrbimo za vrhunsko pogostitev za različne priložnosti, kot so poslovna srečanja, zabave zaključenih družb, družinska srečanja, predporočna slavja, slavnostni sprejemi, seminarji, konference, protokolarni dogodki, družabne in gala plese, veselice.  Pripravimo catering do 1.000 gostov

V restevraciji pan vam nudimo 7 sob in vseh skupaj 20 ležišč.

Vir: pan-restavracija.si

Ključne besede:

Delovni čas (GMT 1)

Delovni čas (GMT 1)

Ponedeljek
09:00 - 20:00
Torek
09:00 - 20:00
Sreda
09:00 - 20:00
Četrtek
09:00 - 20:00
Petek
09:00 - 20:00
Sobota
09:00 - 20:00
Nedelja
11:00 - 20:00
Pri družabnih in poslovnih srečanjih odpiralni čas podaljšamo.

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si