Objave

InfoSlovenija
4572
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36924.jpg

G-FIN, GRADBENA DELA MERDAL ŠABOTIĆ, MEDVODE

Rakovnik 70, 1215, Medvode, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Ste kupili stanovanje, hišo, objekt, ki potrebuje kompletno prenovo?

Adaptiramo vam lahko del stanovanja, hiše, lahko pa vaš celoten objekt. Po strokovnem ogledu vam pripravimo ponudbo za izvedbo adaptacije z vsemi deli ter vam jih pod strokovnim nadzorom tudi izvedemo. Stanovanjem in hišam dajemo nov videz.

Celotna prenova na enem mestu, vključno s pripravo dokumentacije.

Slikopleskarska dela.
Izvajamo različne tehnike pleskanja, na izbiro pa je širok nabor različnih barvnih odtenkov iz različnih materialov. S pravo izbiro barv po želji popestrimo ali umirimo prostor.

Knauf sistemi
Izvajamo različne tehnike knauf sistemov. S pravo izbiro oblikovanja stropa ali drugih elementov, po želji vam popestrimo ali umirimo prostor.

Adaptacije
Če ste se odločili za adaptacijo starega doma smo pravi naslov za vas. Opravljamo enostavne in smiselne rešitve ob uporabi sodobnih materialov od rušitve do pleskanja, brez večjih gradbenih del.
Pogosti posegi: rušitve, izolacije, knauf obloge, spuščanje stropov, predelne stene, stenske obloge, sliko-pleskarska dela...

Fasade
Hitra, ugodna in kakovostna izdelava fasade za vaš dom. Izdelujemo toplotne izolacije fasad, streh oz. podstrešij po kriterijih javnega poziva Eko sklada za nepovratna finančna sredstva občanom ali po vaši želji. Obnavljamo tudi stare fasade.
Zavedamo se kako pomembna je podoba slovenske hiše, zato vam svetujemo barvo in vrsto fasade, ki se bo estetsko podala okolici kraja.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Rakovnik 70, 1215, Medvode, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
G-fin gradbena dela Merdal Šabotić s.p.
Davčna št.:
12965120