Objave

InfoSlovenija
3723
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew20704.jpg

KERAMIČARSTVO POLAGANJE GRANITA MARMORJA KERAMIČNIH PLOŠČIC

Ob železnici 6, 3000 Celje, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Kvaliteta, izkušnje, dobre reference ter natančno in hitro opravljeno delo.

Nudimo vsa keramičarska dela – polaganje vseh vrst in velikosti ploščic, mozaikov, dekorativnega kamna, svetovanje pri izbiri keramike, ploščice in material tudi dobavimo, adaptiramo kopalnice in druge prostore, opravimo hidro izolacijska dela. 

Reference:
Hotel Piran, Casino Lipica, Hotel Europa, Hotel Celea, Hotel Barbara, Estetska Kirurgija Fabjan, Intercars Celje, Vrtec Montessori,... in vi

Keramične ploščice granit marmor so ravni in razmeroma tanki gradbeni proizvodi, za njihovo uporabo z naravnimi glinastimi zmesmi in različnimi dodatki. Zgornji del ploščic dobimo s toplotno obdelavo ali s peko pri visokih temperaturah. Keramične ploščice se priporočajo za oblogo sten in tal, še posebej v prostorih, kjer obstaja velika možnost prodiranja vlage. Zato se ploščice najpogosteje uporabljajo v kopalnicah in kuhinjah, ker so keramika idealen material, ki je enostaven za vzdrževanje, odporen na kemikalije in ima dobro toplotno stabilnost.

Ko se boste odločili, da boste postavili ploščice granit marmor v en prostor, je vaša naslednja naloga, da poiščete ploščice, marmor ali granit, ki najbolje ustrezajo vašemu okusu in potrebi. Čeprav je postavitev ploščic, marmorja ali granita pogosto preprosta, se prepričajte, da ne poškodujete slabih predhodnih postavitev. Če niste preveč usposobljeni z rokami, je najbolje, da najamete izkušeno in kvalificirano podjetje.
Najprej izračunajte površino tal - pomnožite dolžino in širino! Vedno dodajte vsaj 10% več ploščic, marmorja ali granita ko kupujete ploščice marmorja ali granita na nastalem kvadratu - ploščice marmor ali granit se režejo in pogosto odpadki, ki jih ni mogoče v celoti izkoristiti, ostanejo. Če nimate potrebnih orodij, kupite osnovno orodje, medtem ko ga kupite, in osnovno orodje, ki ga morate nastaviti. Osnovna orodja so: meter, rokavice, gumijasta kladiva, vztrajniki, rezalniki ploščic, rezalniki marmorja, granita, ključi za ploščice, ploščica za točenje (brusilnik), sveder, mešalnik za vrtanje (ali specialni mešalnik). Če želite, da so keramične ploščice idealne, se prepričajte, da na tleh ni izbočenja ali drugih nepravilnosti. Tla morajo biti čista, brez gramoza, kamna in podobnih odpadkov. Grobo dno lahko izravnamo s hitro sušečo, hitro sušilno gladilno maso, ki je namenjena ravnanju.
Ko ste pripravili podlago, je naslednji korak merjenje prostora in določanje središča, kjer boste začeli z nastavljanjem ploščic. Mnogi ljudje delajo napake v tem koraku. Začeli so tapkati ploščice iz enega vogala sobe in končno spoznali, da niso srečali sredine črte. Če želite na tla združiti več različnih ploščic (kot dodaten učinek), jih razdelite, kot želite.

In na koncu še nekaj nasvetov:

     Po polaganju ploščic je pomemben čas sušenja,
     zato ne hodite ali nagibajte takoj po polaganju

     postavite težko pohištvo brez zaščitnih plošč.
     Če morate opraviti električno ali vodovodno delo na površini,
     površino dobro zaščitite, da preprečite poškodbe (praske).
     Za čiščenje ploščic uporabite primeren blag detergent.
     Izogibajte se abrazivnim čistilnim sredstvom.
     Ne pozabite - lepota in vzdržljivost površine sta odvisni od tega,
     koliko
profesionalnosti in pozornosti pri polaganju ploščic ter kasnejše
     vzdrževanje vložite v to.

* Za postavitvev ploščic granita ali marmorja se lahko obrnete na nas

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Ob železnici 6, 3000 Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
GRADBENIŠTVO IN KERAMIČARSTVO HARINSKI - MATEJ HARINSKI S.P.
Davčna št.:
53502108
Naslov:
6 Ob železnici, Celje
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0005 4973 193 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Matej Harinski