Objave

InfoSlovenija
3568
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36592.jpg

R-CAD, CELJE

Mariborska cesta 86, 3000, Celje, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Planirate izgradnjo brunarice ali lesene hiše?

Potem ste na pravem mestu.

Glavno vodilo našega delovanja je prilagodljivost uporabniku. Vsak projekt temelji na sodelovanju s kupcem, ter upoštevanju njegovih individualnih želja in potreb.

Sprehodite se po virtualni hiši

Entuziasti in kreativni si bodo svoje ideje izdelali sami. Manj vešči projektiranja si lahko pomagajo z našimi številnimi podlogami in nasveti, ki jim služijo, kot izhodišče ali smernice za njihovo zamisel. Za vse pa bomo izdelali kvalitetne računalniške podloge in 3D animacije. S pomočjo teh se boste lahko sprehajali po vizualnih prostorih vaše hiše in si jo ogledovali iz različnih pogledov. Skupaj jo bomo oblikovali tako dolgo, da bo ustrezala vašim željam.

Tudi vaša hiša bo unikatna

Vse hiše so unikati, izdelani po vaši meri in željah. Ne glede na to, za kakšno se boste odločili, smo prepričani, da boste v njej udobno, varno in varčno preživeli lepši del svojega življenja.

Osnovo izberite iz idejnih načrtov lesenih hiš in brunaric

Predstavljamo vam program  lesenih hiš ter brunaric, ki jih za vas z dolgoletnimi izkušnjami postavimo na želeni lokaciji. Na podlagi vaših želj vam pripravimo načrt ter izdelamo ponudbo. 

Pri pregledu idejnih projektov, boste prav gotovo dobili kakšno idejo, ki bo vaš dom naredila še lepši in res maksimalno funkcionalen. Strokovno usposobljena in utečena ekipa, dobro organiziran proces dela in sistem suhe gradnje omogoča, da lahko zgradimo hišo od pripravljenih temeljev do strehe že v 14 dneh. Hiše gradimo po sistemu suhe gradnje, ki omogoča kakovostno in hitro gradnjo in tako omogoči čimprejšnjo vselitev v novozgrajen dom.

Pot do začetka gradnje je preprosta

Pokličite nas, z veseljem se bomo oglasili pri vas, opravili izmere, vam predstavili idejne projekte, upoštevali vaše želje, ter vam pripravili GARANTIRANO najboljšo ponudbo.

Lahko nam pa pošljete že izdelan projekt oziroma obstoječo ponudbo. Z veseljem vam bomo pripravili naš predlog in ponudbo.

Zagotavljamo vam kakovostno izvedbo v dogovorjenih rokih. Poleg svetovanja, priprave projekta in izdelave ponudbe, vam nudimo tudi svetovanje, ki vključuje pridobivanje projektnih pogojev, soglasij, urbanistični del. Z izdajo gradbenega dovoljenja pričnemo z izgradnjo objekta.

Hišo lahko postavimo do določene faze ali na ključ. Po želji naredimo tudi izkop, temelje, temeljno ploščo.

1.Uporabljamo najsodobnejše metode za sestavo sten, lesene skeletne konstrukcije, ki so najodpornejše proti potresnim sunkom, izolacijsko na najvišji ravni in vam cenovno dostopne.
2.Sledimo vašim željam in potrebam ter se zavzemamo predvsem, da vam zgradimo hišo v katero se boste vračali z nasmehom in veseljem, da jo imate.
3.Naši cilji se nanašajo predvsem na to, da vam zgradimo hišo, ki bo zadostovala vašim potrebam, vam nudila občutek varnosti in bo vredna besede DOM.
4.Elementi hiše se izdelajo na gradbišču, in se tam montirajo, tako stene, kot strešne konstrukcije.


Za vse dodatne informacije o gradnji, cenah, pripravi DOBRE ponudbe in pogojih se obrnite na našega svetovalca prodaje.

Oglejte si naš katalog!

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Mariborska cesta 86, 3000, Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • R-CAD, podjetje za gradnjo, inženiring in poslovne storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 48944432