Objave

InfoSlovenija
5171
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew19180.jpg

FASADERSTVO CELJE

Kovačičeva ulica 7, 3000 Celje, Savinjska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo zanesljivo in sodobno gradbeno podjetje s strokovnim kadrom, ki nam omogoča učinkovito delovanje na celotnem gradbenem področju. Naš cilj je ugoditi in zadovoljiti naše naročnike ter našo pozitivno energijo vgraditi v temelje zaupanega objekta.

Zagotavljamo celovite in kakovostne rešitve tako za izvedbo kompleksnih kot manj zahtevnih projektov na področju gradbeništva. Delujemo na celotnem področju Slovenije in deloma na področju Hrvaške.

Naša dejavnost obsega splošna gradbena dela kot tudi zaključna dela iz gradbeništva.

Splošna gradbena dela: zidarstvo, tesarstvo, adaptacije, strojni estrihi, urejanje okolja in gradnja na ključ.

Zaključna gradbena dela: fasaderstvo (vse vrste fasad), keramičarstvo, kamnoseštvo in slikopleskarstvo.

FASADE
Fasada je eden najpomembnejših delov stavbe.
Ščiti konstrukcijske dele pred atmosferskimi pogoji, podaljšuje življenjsko dobo objekta in omogoča energetsko učinkovito uporabo z zmanjšanimi stroški ogrevanja / hlajenja.

Izvajamo vse vrste fasad. Katero vrsto fasade boste izbrali je odvisno od vas,  fasada je priključen del zunanji toplotnoizolacijski sistem. Fasade morajo biti izdelane v skladu s tehničnimi navodili proizvajalca med 5 ° C in 30 ° C. Pri pogojih pod 5 ° C je treba ogrodje zaščititi s posebno folijo, v kateri grelniki zagotavljajo optimalno temperaturo sklopke komponent.

sama sestava:
    termoizolacijska plošča
    armaturni mort
    steklena mreža
    gred
    končni dekorativni omet

Večina sistemov, ki jih uporabljamo, so stiropor (EPS) in kamena volna. Čeprav obstajajo izjeme za toplotne fasadne panele, kot so pluta, večnamenski in drugi materiali, so za sistem standardizirani samo stiropor (EPS) in kamena volna (MW).

LTM (Laboratorij za merilnike toplote) je v letu 2015 izvedel požarne preizkuse na treh različnih vrstah fasad. Ena je bila narejena iz stiroporja, druga iz kamene volne in tretja kombinacija enega in drugega (kamnite volne, ki so bile postavljene vsaka 2 metra v višino). Razlika v njihovi odpornosti proti ognju je očitna.

Braslovče, Celje,Dobje,Dobrna,Gornji Grad,Kozje,Laško,Ljubno,Luče,Mozirje,Nazarje,Podčetrtek,Polzela,Prebold,Rečica ob Savinji,Rogaška Slatina,Rogatec,Slovenske Konjice,Solčava,Šentjur,Šmarje pri Jelšah,Šmartno ob Paki,Šoštanj,Štore,Tabor,Velenje,Vitanje,Vojnik,Vransko,Zreče,Žalec in po vsej Sloveniji

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Kovačičeva ulica 7, 3000 Celje, Savinjska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Makatri plus, poslovno svetovanje, d.o.o.
Davčna št.:
57144125
Naslov:
7 Kovačičeva ulica, Celje
Številka računa denarne vrednosti:
IBAN SI56 1010 0005 0338 921 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Maksimiljan Zakovšek