Objave

InfoSlovenija
4526
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew18125.jpg

ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU JOŽE PACEK JORDAN, ŠENTJERNEJ

Cerov log 130, Šentjernej, Jugovzhodna Slovenija

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju strojni ometi Joze Pacek Jordan se ukvarjamo z vsemi vrstami strojnih ometov ter izdelavo fasad. Pozanimajte se o nasih ugodnih storitvah saj se v nasem podjetju zavedamo, da je v danasnjih casih kvaliteta in ugodnost kljucnega pomena.

Delujemo na celotnem delu Slovenije. Za stranke,ki se odločijo za storitev preko spleta nudimo dodaten gotovinski popust.

STROJNI OMETI

Ko hiša dobi streho in so vstavljena okna in vrata nastopimo mi,saj omet v hiši nam,da prvi vtis pravega doma. Zato se v podjetju strojni ometi Jože Pacek Jordan zavedamo,da je pravilna izbira materiala še kako pomembna. Pri ometih uporabljamo proizvajalce Quarzolith Baumit in rofix. Vsi trije proizvajalci si zelo prizadevajo,da bi bil material,ki ga proizvajajo čim bolj kvaliteten in ugoden za bivanje. Zato si v našem podjetju prej ogledamo in ocenimo katero vrsto materialov bomo uporabljali glede na to na kakšno podlago bomo nanašali material.Saj je za naše podjetje zelo pomembno, da naše stranke dobijo kvalitetno storitev.

Fasade

Kadar se odločamo kakšno fasado si želimo stojimo pred zahtevno odločitvijo.
Saj nas nekatere skrbi kako bo izgledala oz ali bi določena barva naši hiši pristajala. Zato v našem podjetju strankam pomagamo,da ta odločitev postane lažja saj vam slikamo objekt in preko grafičnih programov v štirih različicah pokažemo približno sliko hiše z novo fasado.
V našem podjetju uporabljamo fasadne sisteme BAUMIT, CERESIT ter JUBIZOL.
Pokličite nas in se pozanimajte o naših ugodnostih in z veseljem bomo ugodili vašim željam saj si v našem podjetju prizadevamo, da je naše delo opravljeno kvalitetno in cenovno ugodno.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Cerov log 130, Šentjernej, Jugovzhodna Slovenija

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Zaključna dela v gradbeništvu Jože Pacek Jordan s.p.
Davčna št.:
98140159