Objave

InfoSlovenija
3574
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew51065.jpg

KERAMIČAR, SLIKOPLESKARSTVO, IZDELAVA KAMINA, ZAKLJUČENA GRADBENA DELA, ČISTILNI SERVIS,BREŽICE

Dečno selo 2, Artiče, Spodnjeposavska

Galerija

Predstavitev storitve

Podjetje se ukvarja s storitvami na področju polaganja keramike, kakor tudi zunanjo in notranjo izdelavo kamina. Opravljajo tudi vsa slikopleskarska dela.

KERAMIČARSTVO

Vsi, ki smo se kdaj lotevali prenove ali gradnje prostorov z veliko vlage smo se srečali s polaganjem keramičnih ploščic. Nekateri so se sicer zadeve lotili sami, ampak če nimate ustreznega znanja na tem področju in ustrezne opreme bo vaše delo upravljano nekvalitetno. Zato smo tukaj za vas izkušeni keramičarji, z nekajletnimi izkušnjami za seboj, ki vam bomo s svojim znanjem in ustrezno opremo, položili ploščice tako kot ste si zamislili.

SLIKOPLESKARSTVO

Če si želite prenoviti izgled vaših stanovanj ali celo spremeniti barvo vaše fasade, ali pa vam ne ustreza barva vaših vrat, se obrnite na nas in poskrbeli bomo, da bo videz takšen kot si ga želite.

IZDELAVA KAMINA

Kdo ne obožuje pečenega kostanja ali pa domačih čevapčičev pripravljenih v domačem kaminu, kjer ob družbi svojih prijateljev preživlja mirno nedeljsko popoldne. Ampak, da boste lahko uživali ob dobri hrani, morate najprej poskrbeti za kamin na vaši terasi. Kontaktirajte našo ekipo in le-ta bo poskrbela, da boste v najkrajšem možnem času lahko uživali s svojo družino in prijatelji.

ZAKLJUČENA GRADBENA DELA

Pri izdelavi vašega sanjskega stanovanja se srečate tudi z zaključenimi gradbenimi deli. In da ne rabite skrbeti, je naša ekipa pripravljena ponuditi svoje storitve.

ČISTILNI SERVIS

Zavedamo se, da v hitrem tempu življenja primanjkuje časa za čiščenje naših domov. Zato smo se odločili, da strankam ponudimo tudi to storitev in jim tako prihranimo nekaj ur njihovega dela.

Če potrebujete kakšno našo storitev nas kontaktirajte preko telefonske številke 051 763 503 ali pa preko e-poštnega naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Ocena uporabnikov

0 povprečno glede na 0 Mnenja


5 zvezdic
0
4 zvezdice
0
3 zvezdice
0
2 zvezdice
0
1 zvezdico
0

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Dečno selo 2, Artiče, Spodnjeposavska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
ZAKLJUČNA DELA V GRADBENIŠTVU, KLEMEN FLUHER s.p.
Davčna št.:
OIB: 03766222765
Naslov:
Zagrebačka ulica 30, Zabok
Plačilna platforma:
IBAN SI56 1010 0005 7214 669 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)
Kontaktna oseba:
Klemen Fluher
Delovni čas:
Po dogovoru

Socialno Omrežje