Objave

InfoSlovenija
6111
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew26265.jpg

IZDELAVA LETNE KUHINJE

Mengeška cesta 49b, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Okrasni izdelki iz umetnega kamna vsak vrt naredijo privlačnejši, saj se pri oblikovanju izdelkov osredotočamo na upoštevanje preteklih zahtev kupcev in sedanjih trendov.
 
Naša osnovna dejavnost, za katero smo specializirani že 15 let, je razvoj in proizvodnja visokokakovostnih okrasnih izdelkov iz umetnega kamna, kot so vodnjaki, fontane, posode za rože, stebri, ograje, raznovrstne figure in kamini.

Vodnjaki ki so plod našega razvoja so tudi modelno zaščiteni v EU.
 
Lasten razvoj, inovativne zamisli ter usmerjenost, ne samo k estetski dovršenosti izdelkov, temveč tudi njihovi praktičnosti, nam zagotavljajo dobro prepoznavnost na trgu, hkrati pa omogočajo ohranjanje slovesa ponudnika okrasnih izdelkov iz umetnega kamna, ki jih odlikuje kakovost, trajnost in cenovna ugodnost. Več o izdelkih iz umetnega kamna...
 
Obiščite ali pokličite nas in se prepričajte!

VODNJAKI

• Okrasni vodnjaki
• Prostostoječi vodnjaki
• Stenski vodnjaki

10  razlogov zakaj kupiti Figura vodnjak:

• ker imamo že 20 let izkušenj z proizvodnjo vodnjakov in fontan
• ker imamo široko ponudbo modernih in tradicionalnih , stenskih in prostostoječih vodnjakov
• ker kupujete  Slovenski izdelek direktno od proizvajalca brez posrednikov
• ker  je večina vodnjakov plod našega oblikovanja in so modelno zaščiteni pred cenenimi ponaredki
• ker so naši vodnjaki  ročno uliti iz najboljših materialov in so zmrzlinsko odporni
• vsa korita pri vodnjakih imajo površinsko glazuro za lažje čiščenje, za večjo uporabnost pa ravno dno
• naše vodnjake lahko peljete v osebnem avtu ,ker se razstavijo na več delov
• ker je vodnjake  z vrati  res enostavno montirati
• ker  imate na izbiro tudi dodatno opremo:vrtne pipe,odlagalno polico,mrežo
• ker vam nekatere vodnjake višinsko prilagodimo vaši instalaciji ,pri izbiri  pa  vam  bo svetoval     strokovnjak ki dela v proizvodnji in montaži vodnjakov.

Že vrsto let oblikujemo in izdelujemo okrasne vodnjake, fontane, prostostoječe in stenske vodnjake. Pri svojem delu smo vedno pozorni na visoko kakovost, ki zagotovi trajnost in uporabnost našim vodnjakom.

Dodatna oprema za vodnjake: okrasne pipe iz medenine, zaščitne mreže, vrata vodnjakov iz les-polimera.

Naši vodnjaki / fontane lahko na vašem vrtu služijo več funkcijam, lahko so lep okras ali pa vam nudijo prijetno osvežitev v poletnem času.

Vse slike so simbolne. Cene imajo vključen DDV. V ceno niso vključene pipe in mreže.

VRTNE PIPE

• Stenske pipe
• Stoječe pipe

V naši ponudbi imamo širok izbor vrtnih pip, med katerimi lahko izbirate. Okrasne vrtne pipe delimo na dve vrsti, in sicer: stenske ter stoječe vrtne pipe. Vse naše vrtne pipe so narejene iz kakovostnih materialov, različnih premazov. Vam je všeč mat izgled pipe? Ali pa imate rajši patinirano medenino? Na voljo so tudi mat krom vrtne pipe. Če imate na vrtu pravi svoj sadni in zelenjavni kotiček, so na voljo tudi vrtne pipe z možnostjo priključitve vrtne cevi. Na tak način lahko vrtno cev priključite kar na vrtno pipo in vrtiček bo brez težav zalit.

Stenske pipe so manjših velikosti. In imajo možnost le enega pritoka. Tako so namenjene uporabi res v toplih mesecih. Naše stoječe vrtne pipe pa imajo možnost dveh pritokov, torej tople in hladne vode. Tudi nekaterim stoječim pipam se lahko priključi vrtna cev. V naši ponudbi  izberite takšno, ki bo vam in vašim zunanjim dejavnostim najbolje odgovarjala.

FONTANE

Vrtna Fontana - polepšajte vaš vrt s fontanami, vodnjaki in kamini.

Vrtne fontane z vodometom so privlačni dodatki za velike in majhne vrtove.Prijeten tok vode odvrne misli od možnega hrupa, ki ga povzroča okolica. V vašem vrtu pričara mirno in sproščujoče vzdušje.

Naše vrtne fontane vam bodo okrasile vrt in vašim gostom spremenile doživetje obiska. Če imate za hišo velik vrt, ga lahko obogatite z raznimi arhitekturnimi artefakti. Ste morda že razmišljali, kako lepo bi bilo, ko bi lahko ob toplem dnevu kuhali kar zunaj?

To je sedaj mogoče! Naše letne kuhinje skupaj z letnimi kamini bodo vaše kuhanje spremenili v pravi užitek na prostem, jedi pa bodo dobile spomladanski priokus. Svoj vrt si lahko uredite po svojih željah in glede na svoje načrte. Skupaj z vami se lahko pogovorimo o tem, kakšna so vaša pričakovanja in potrudili se jih bomo uresničiti. Ponudili vam bomo fontane in izdelke, ki bodo ustrezali vašim željam.

Vrtne fontane z vodometom so primerne tako za velike, kot tudi za male vrtove. Popestritev je tako vizualna in zvočna hkrati. Naše fontane so različnih oblik in brez težav se lahko odločite za tisto, ki se bo najlepše podala v vrtno okolico. Prijeten tok vode vas bo pomiril in fontana bo spremenila vzdušje v mirno in sproščeno atmosfero.

STEBRI

Stebri, ki jih izdelujemo v našem podjetju poživijo vsako zunanjost ali notranjost stavbe, katere del so, saj jih oblikujemo z različnimi podstavki in kapiteli.

V naši ponudbi vrtnih izdelkov lahko izbirate med vrstami različnih čudovito oblikovanih artefaktov. Naši betonski stebri, ki so namenjeni bodisi okrasu vrtne okolice, ali pa notranjosti stavbe, so narejeni iz kvalitetnega betona ali cementa. Oblikovani so z občutkom za estetiko, z različnimi podstavki in kapiteli. V našem podjetju dragocenim strankam nudimo najrazličnejše oblike in velikosti stebrov. V takšnem primeru lahko izbirate med mnogimi stebri, ki bi se podali na vaš vrt ali v notranjost hiše.

KAMINI IN LETNE KUHINJE

Izdelava  tipskih kaminov  z možnostjo prilagoditve dolžine in izdelava letnih kuhinj   po naročilu po željenih dimenzijah v različnih površinskih strukturah:

• izgled rustika kamna,
• brušeni teraco,
• štokano.

Letne kuhinje so obstojne na vremenske vplive,delovne površine imajo površinsko glazuro, vrata so iz les-polimernih desk ,ki se uporabljajo tudi za zunanje pode.

Letne kuhinje

Se vam v zaprtem prostoru ne ljubi več kuhati? Kljub odprtemu oknu vonj pražene čebule ostane v hiši in kar je še huje, v oblačilih? Da, to so tiste sladkosti pripravljanja jedi v zaprtih prostorih. Brez skrbi, rešitev je na dlani! Naše letne kuhinje, izdelane iz kakovostnega umetnega kamna so kot nalašč za preživljanje kvalitetnega časa zunaj z družino in prijatelji.

Vrtni kamini

Vrtni kamini poleg svoje funkcionalnosti hkrati obogatijo zunanji videz samega vrta. Dodaten artefakt, ki vrt ali dvorišče oživi in ustvari središče za tamkaj živeče ali njihove obiskovalce. Ker danes kupci lahko izbirajo med mnogimi vrstami vrtnih kaminov, se ti po okusu kupca brez težav vizualno prilegajo izgledu hiše.

Naši vrtni kamini so vam na voljo tudi po naročilu. Sami izrazite željo, kakšna naj bi bila velikost oz. višina ter sama oblika kamina. Ta je lahko neodvisen in stoji samostojno v središču vrta, sami pa po svojih željah ob njem postavite še preostalo vrtno pohištvo, denimo vodnjak, vrtno pipo, letno kuhinjo in podobno. Vrtni kamini so prav tako lahko že v sklopu pulta in letne kuhinje, ali pa je kamin postavljen ob samo steno hiše. Ali ga boste postavili pod vrtno streho ali ne, je popolnoma vaša odločitev. Vendar pa ne glede na vse to, vrtni kamini v zimskih časih potrebujejo zaščitno pokrivalo. Tako preprečimo nastanek nepotrebnih madežev.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Mengeška cesta 49b, 1236 Trzin, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
FIGURA, umetni kamen d.o.o.
Davčna št.:
95966781
Naslov:
Mengeška cesta 49b, Trzin
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0267 7025 9680 612 (odprt 30.11.2011, NLB d.d.)
Odgovorna oseba:
Tomaž Okoren
Kontaktna oseba:
Tomaž Okoren