Objave

InfoSlovenija
4041
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew36446.jpg

LA GANACHE, LJUBLJANA

Prijateljeva ulica 14, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Kulinarični mojster, slaščičar francoske šole Naser Gashi je ustanovitelj prvega francoskega slaščičarskega izobraževanja in celovite ponudbe zelo okusnih in prefinjenih posladkov v Sloveniji.

Seznani vas z mojstrstvom priprave in okušanjem izjemnih in raznovrstnih poslastic, vse od minjonov, sladic v čašah, omamnih čokoladnih dobrot, pralin …

Informacije o izobraževalnih seminarjih, demonstracijah, svetovalnih storitvah podjetja La Ganache, ponudbi s pripravo slaščic so na voljo tudi po mobilnem telefonu 031 533 975 ali elektronski pošti Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..

Poslanstvo
Svoje poslanstvo vidimo v uresničevanju svoje strasti, ki je „la patisserie”. Znanje, izkušnje in neprestano izpopolnjevanje želimo deliti z vsemi, ki bi radi delali slaščice in pri tem tudi zablesteli. Podpiramo ustvarjanje s svežimi in naravnimi sestavinami, saj na ta način izražamo svoj spoštljiv odnos do sveta in ljudi ter njihovega zdravja.

Izobraževanje
Izobraževanje v okviru šole La Ganache s področja izdelave francoskih in drugih izdelkov sodobnega slaščičarstva poteka v obliki seminarjev in demonstracij. Kljub temu, da je največ izobraževalnih dogodkov namenjenih hotelom in restavracijam, je vse več tudi posameznikov in posameznic, ki se seminarjev oziroma tečajev udeležijo iz veselja.
Slaščičarstvo je namreč tudi izjemna prostočasna dejavnost, s katero lepšamo življenje sebi in drugim.
Načela naše slaščičarske šole izhajajo iz volje po pripravi kar najbolj okusnih slaščic iz naravnih sestavin. Na ta način namreč izražamo svoje spoštovanje do naravnih in svežih dobrin in preprostega življenja.

Celotno izobraževanje vodi chef Naser Gashi. Kot  ustvarjalec okusov skrbi za vse, za sestavine, recepture  in tehnike izdelave. Surovine, ki se uporabljajo na tečajih in demonstracijah, so izjemne kakovosti in jih je možno dobiti v Sloveniji. 

Posebna pozornost je posvečena enostavnosti priprave, saj le-ta daje najboljše rezultate tudi v hotelih in restavracijah.

Svetovanje
La Ganache je prvo slaščičarsko podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja s svetovanjem podjetjem, ki šele vzpostavljajo slaščičarsko dejavnost. Svetovanje poteka na podlagi bogatih izkušenj in je celovito; vključuje vse od sodelovanja pri zasnovi slaščičarne do posredovanja receptov za torte.

Slaščice po naročilu 
Slaščičarstvo La Ganache izdeluje po naročilu raznovrstne torte s posebno dekoracijo, minjone, sladice v čašah, pite, male tortice in piškote. Prednost sladkih izdelkov La Ganache sta naravnost in svežina njihovih sestavin ter natančnost izdelave, ki odraža izjemen občutek za detajle. Ob naročilu se izčrpno pogovorimo o željah in pričakovanjih. Posluh imamo tudi za posebne zahteve, kot so bio sestavine ali omejitve glede na vrsto sestavin.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Prijateljeva ulica 14, 1000, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
La Ganache izobraževanje in svetovanje Naser Gashi s.p.
Davčna št.:
18433979
Kontaktna oseba:
Naser Gashi

Socialno Omrežje