Brezplačne informacije 080 34 22

NOTRANJA HARMONIJA, EFT TAKANJE, PSIHOLOŠKA AKUPRESURA, KOPER.

Hrvatini 155a, 6280 Ankaran, Obalno-kraška, Slovenia +386(0)40 516 280
NOTRANJA HARMONIJA, EFT TAKANJE, PSIHOLOŠKA AKUPRESURA, KOPER. https://www.info-slovenija.si/media/com_mtree/pictures/listings/m/logonew42756.jpg 0 05 1
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Notranja harmonija, izobraževanje in svetovanje, Berta Rebol, s.p.
 • Naslov:
 • 155a Hrvatini, Ankaran 6280
 • Davčna št.:
 • 29417180
 • E-mail:

EFT takanje je tehnika čustvenega sproščanja, ki pomaga pri razreševanju neprijetnih čustvenih in s tem povezanih telesnih težav, ter pri doseganju željenih ciljev. Metodi EFT lahko rečemo tudi psihološka akupresura, saj s komicami prstov nežno tapkamo po meridianih - akupunkturnih točkah, ki povezujejo energijske točke. Medtem ko tapkamo, se s pravilno verbalno komunikacijo identificira težavo in s tem odstranjuje negativna čustva in z njimi povezane težave.

EFT metodo so prvotno razvili, da bi z njo nadgradili psihoterapijo, s čimer pa so dokazali, lahko trajanje psihoterapije uspešno znižamo iz mesecev ali let na minute ali ure.

Z EFT metodo tako lahko odpravimo številne težave, med njimi tudi bolečine in otroštva, prav tako pa lahko tudi spremenimo številne stare vzorce in prepričanja.

Vabljeni na delavnice tapkanja, kjer raziskujemo in opuščamo naše blokade in omejitve.

Preberite še: RESNIČNE EFT ZGODBE ZA NAVDIH (daj povezavo na njen blog http://eftzgodbezanavdih.blogspot.si/)

Dobimo se lahko v Kopru, Novi Gorici in Ljubljani!

Berta Rebol, Notranja harmonija s.p.,
GSM: 040 516 280
e-mail:

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

 • Moje navdušenje nad tapkanjem

  ,

  Draga Berta, spomnim se decembra, nekaj let nazaj, ko sem se udeležila tvojih prvih predstavitvenih delavnic tapkanja s skupino. EFT tehnika mi ni bila tuja in sem se z veseljem odzvala povabilu. Navdušil me je tvoj zabaven način izvajanja te izjemne tehnike in sem se udeležila velikem številu skupinskih tapkanj...določene sem tudi ponavljala. Na delavnicah se počutim sproščeno in z lahkoto govorim o svojih stiskah. Ta metoda mi je prinesla veliko sprememb. Hvala , da deliš svoje znanje z nami :) Tapkanje je ZAKON !!! Srečka
  Rate this review:
© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si