Brezplačne informacije 080 34 22

VINOGRADNIŠTVO MALNARIČ, SEMIČ

Vavpča vas 40, 8333 , Semič, Jugovzhodna Slovenija
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Vinogradništvo Malnarič
  • E-mail:
  • Govorimo:

VINOGRADNIŠKA KMETIJA MALNARIČ - NAMPEL


V objemu Semiške gore, vas v Vavpči vasi pričakujemo na Turistični kmetiji Malnarič – Nampel s pestro ponudbo belokranjskih vin in sadja ki bodo zadovoljile tudi najzatevneše. Prijazno vas bomo sprejeli in ponudili belokranjska vina in pojedine.

Pri nas lahko kupite ali degustirate kakovostna bela in rdeča vina, vrhunska buteljčna vina redne trgatve, Barrique in predikatna vina.

Organiziramo tudi degustacije za manjše in večje skupine, do približno 70 oseb.


DEGUSTACIJE


Ponujamo vam vodeno degustacijo za do 50 oseb v vinski kleti, po prednodnem naročilu. Ob degustaciji je možen tudi nakup različnih sort vin.

Potek degustacije je sestavljen iz sprejema gostov, ogleda kleti in degustacije vzorcev vin. Dostop do kleti je enostaven, prav tako je poskrbljeno za parkiranje.


PONUDBA VIN


Predstavljamo vam široko ponudbo vin iz naše vinske kleti.

• odprta ali literna vina
• buteljčna klasična vina
• buteljčna barrique vina
• nampel rdeča barrique zvrst
• predikatna vina


Modra frankinja

Elegantno vino rubinasto rdeče barve z vijoličnimi odtenki navdihuje z edinstveno kombinacijo vonjav zrelih gozdnih sadežev in svežega usnja. Rahel pridih taninov se odlično ujema s kraškim pršutom, jedmi z žara, zrezki in divjačino.


Modra frankinja - Pozna trgatev

Žlahtna rubinasta kapljica očara z zrelimi tanini in toplo sladkostjo, ovito v slastne arome gozdnih sadežev. Odlično se ujame z rdečim mesom s sladkasto omako iz suhih sliv ali sladoledom z borovničevo polivko.


Laški rizling

Rumenkasto zlato vino, oplemeniteno z zelenkastimi odtenki, očara z osnovno noto suhega sadja, ki jo prijetno dopolnjuje svilnat vonj po akaciji in svežem maslu. Sadne note izzvenijo v lahkotno kislost, ki se odlično ujame z morskimi jedmi, postrvjo po tržaško ali belim mesom.


Kerner - izbor

Elegantno vino svetle barve navdihuje z edinstveno kombinacijo medenih not, začinjeno z aromami suhih rozin in nežnih trav. Očara s svojo polno sladkostjo, ki se odlično ujema s sadno torto, kremno rezino ali kavo s sladko smetano.


Clarus - Modri Pinot

Clarus – Modri pinot brez dodanih sulfatov; Vino je letnik 2007 in ima skoraj 14% alkohola. Zorelo je 30 mesecev v sodu barrique in je brez filtracije direktno iz soda stekleničeno v steklenice.


Barrique – Modri pinot

Vino je rubinasto rdečega videza, z nekaj opečnih nians. Prevladujejo sadne arome po malinah in suhih kuhanih slivah, kjer so zaznavne zrele arome po usnju. Sadnost se nadaljuje v okusu, kjer so zaznavni blagi zreli tanini soda in Modrega pinota.


Kraljevina

Kraljevina, pozna trgatev, sladko vino.


Chardonnay – Pozna trgatev, polsladko vino.

To vino je zlato nadihnjen šopek medenih not, ki se prepletajo z značilnimi aromami suhih rozin in marelic. Njegova sladka osnova zablesti v kombinaciji s sadno torto, kremno rezino ali kavo s sladko smetano.


Chardonnay

Chardonnay – vino rumenkasto zlate barve. V vonju se zaznava suho sadje, kjer izstopa marelica. Vino je polnega okusa, kjer se ponovi občutek po posušeni marelici.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si