ELLATRON, PODPLAT

Mestinje 6a , Podplat, Savinjska +386 (0)3 8104213
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Ellatron računalništvo, trgovina in storitve, d.o.o.
  • Davčna št.:
  • 16031644
  • Faks:
  • +386 (0)3 8104214
  • E-mail:
Nudimo sončne kolektorje, in sicer:
- ET KOLEKTORJI
Celoten sistem je sestavljen iz kolektorjev in grelnika (hranilnika toplote). Prenosni medij, ki ogreva vodo je nestrupena in nezmrzljiva tekočina, ki jo poganja obtočna črpalka. Le-to krmili (vklaplja in izklaplja) intelegentni krmilnik, ki glede na želeno temperaturo vode v hranilniku uravnava potreben pretok tekočine iz kolektorja do hranilnika

- THERMOMAX
Thermomax sončne kolektorje odlikuje vrhunski izkoristek, vzdržljivost, odpronost na točo, zaščita pred pregrevanjem in atraktiven, tanek izgled. Kolektorji so narejeni v Evropi. Predvidena življenska doba kolektorjev je preko 25 let.

- GRELNIKI SANITARNE VODE
Vsi grelniki so emajlirani z visoko kvalitetnim emajlom imajo zaščitno magnezijevo anodo kar zagotavlja dolgo življensko dobo  in debelo izolacijo, ki zmanjšuje izgube na minimum. Odločite se lahko med: solarne, kombinirane, električne in pretočne.

- ZALOGOVNIKI - HRANILNIKI VODE
Razlika med grelniki (bojlerji) in zalogovniki je, zalogovniki niso emajlirani in namenjeni shranjevanju tople vode za ogrevanje in so večjih volumnov od 300 do nekaj tisoč litrov.

Lahko so brez izmenjevalca, z enim, dvema ali tudi potopljenim grelnikom sanitarne vode. Prav tako se lahko vgradi električni grelnik.

- TOPLOTNE ČRPALKE
Toplotna črpalka se lahko uporablja za ogrevanje sanitarne vode, ogrevanje prostorov in posebne izvedbe tudi za hlajenje prostorov. Toplotna črpalka zrak/voda izkorišča toploto zraka in ogreva vodo. Najpomenbnejši del toplotne črpalke je kompresor, hladivo in izmenjevalca toplote. Sistem zrak/voda je zaradi nižje investicije zelo dostopen. Učinkovitost toplotne črpalke zrak/voda se pri nižji temperaturi zraka zmanjšuje. Toplotne črpalke dosegajo največje izkoristke če lahko ogrevajo z nižjo temperaturo vode, sicer pa lahko dosegajo temperaturo med 55 in 60'C. Če se uporabjajo za ogrevanje prostorov so najbolj učinkovite pri talnem ogrevanju.


ET SOLAR Vaš partner za sončno energijo!
Obiščemo vas na domu in pripravimo neobvezujočo ponudbo.
Pokličite nas na številko 03 810 42 13 ali 041 797 244.
Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si