Objave

InfoSlovenija
4712
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3197/laserskograviranje5-1547731947.jpg

BRUŠENJE TUDI NA TERENU, ORODIJ NOŽEV ŠKARIJ, PROFESIONALNO BRUŠENJE

Idrijska cesta 17, 5270, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

 

Brušenje orodij, škarij, nožev

Brušenje, v strojništvu, je tvorba materiala z ločevanjem delcev, ki dosega gladke površine (kovine, les), natančne meritve ali zahtevano obliko (orodje za ostrenje, brušenje stekla, brušenje diamantov in dragih kamnov).

Zelo gladka in sijoča površina nastane s poliranjem. Brušenje poteka z brusilnim orodjem ali brusilnikom, ki je sestavljen iz množice geometrično neopredeljenih rezil in konic kristalnih abrazivnih kroglic, ki so z ustreznim vezivom (na primer silikatno vezivo, vezivo iz smole) povezani v kompaktno (kompaktno) enoto. Abrazivno orodje je ponavadi kamnita plošča (brusilno kolo) pravokotne, okrogle ali kakšne druge oblike (imenovane tudi brusilnik) in neskončni trak ali list brusnega papirja ali brusne tkanine.

 - Noži,

 - Škarij,

 - Orodij

 

Lasersko graviranje in rezanje plastike

Lasersko graviranje plastike PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA in veliko več

Laserski stroji so primerni za lasersko rezanje in označevanje plastike vseh vrst. Ne glede na to ali želite lasersko rezati plastične materiale ali gravirati polietilen in silikon - nudimo vam laserske sisteme odlične kakovosti.

Poleg oblikovanja različnih oblik in oblik graviramo  obeske za hotele, savne, telovadnice, skrivnosti in javne klube, stojnice in imetnike vsega, kar ne stoji, različne dekoracije za notranjost in zunanjost, napisne table, hišne številke, sobne in osebne številke, serviete, lesene ali plastične, vabila za vse prireditve, didaktična in šolska oprema, delni pleksiglas za računalnike in drugi različni proizvodni elementi po vaših željah in potrebah.

Za najboljšo predstavitev vašega podjetja ali obrti vam ponujamo široko paleto storitev, ki izpolnjujejo vse vaše zahteve glede promocijskih materialov. Ker uporabljamo najsodobnejše tehnologije.

Poleg laserskega graviranja celotne palete pleksi stekla in lesnih izdelkov nudimo tudi druge storitve:

     Lasersko graviranje

    Lasersko rezanje

    Rezanje kontur in oblik

    Lepljenje in upogibanje pleksi stekla

    Obdelava iz pleksi stekla

    Proizvodnja izdelkov iz pleksi stekla

    Rezanje, oblikovanje in obdelava plastičnih materialov in še kajdodatne storitve:
So vaši noži v meariji, gostilni, hotelih ali doma topi in ne režejo kot so včasih? Vam primanjkuje izkušenj in orodja za brušenje?

Obrnite se na nas in z veseljem vam priskočimo na pomoč ter vas obiščemo na vaši lokaciji, kjer vam s profesionalnim orodjem in kadrom, v najkrajšem možnem času in po ugodnih cenah povrnemo ostrino vseh vrst rezil.

V vsako kuhinjo sodijo noži. A bolj kot to, koliko jih imate, je pomembno, kakšni so in kako z njimi ravnate. Preden kupite nož, preizkusite, kako vam njegovo držalo sede v roko ter ali lahko režete z njim, ne da s prsti udarjate ob podlago.

Če se bojite ostrih nožev, pozabite na strah. Mnogo nevarnejši za ureznine so topi. Oster nož namreč za rezanje ne zahteva močnih pritiskov, pri topem nožu pa je mnogo večja nevarnost, da bo med rezanjem zdrsnil in zadel v prst ali roko. Po približno 10 rezanjih nabrusite nož. Lahko doma, enkrat do dvakrat letno pa je priporočljivo brušenje noža prepustiti profesionalcu.

Zato ne odlašajte, ter se obrnite na nas. Z veseljem vam priskočimo na pomoč, ter vas po potrebi obiščemo na vaši lokaciji, ter s strokovnim kadrom in profesionalnim orodjem povrnemo ostrino vseh vrst rezil.
Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Idrijska cesta 17, 5270, Goriška

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
Brušenje in graviranje Marjan Rustja s.p.
Davčna št.:
60379081
Naslov:
17 Idrijska cesta, Ajdovščina
Plačilna platforma:
IBAN SI56 0510 0801 3701 436 (ABANKA d.d.)
Delovni čas:
Po dogovoru