Objave

InfoSlovenija
4535
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/3197/laserskograviranje5-1547731947.jpg

GRAVIRANJE PLASTIKE, PLEKSI STEKLA, LESA Z LASERJEM

Idrijska cesta 17, 5270, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

 Lasersko graviranje in rezanje plastike

Lasersko graviranje plastike PP, PET, PC, PMMA, PS, PES, PA in veliko več

Laserski stroji so primerni za lasersko rezanje in označevanje plastike vseh vrst. Ne glede na to ali želite lasersko rezati plastične materiale ali gravirati polietilen in silikon - nudimo vam laserske sisteme odlične kakovosti.

Poleg oblikovanja različnih oblik in oblik graviramo  obeske za hotele, savne, telovadnice, skrivnosti in javne klube, stojnice in imetnike vsega, kar ne stoji, različne dekoracije za notranjost in zunanjost, napisne table, hišne številke, sobne in osebne številke, serviete, lesene ali plastične, vabila za vse prireditve, didaktična in šolska oprema, delni pleksiglas za računalnike in drugi različni proizvodni elementi po vaših željah in potrebah.

Za najboljšo predstavitev vašega podjetja ali obrti vam ponujamo široko paleto storitev, ki izpolnjujejo vse vaše zahteve glede promocijskih materialov. Ker uporabljamo najsodobnejše tehnologije.

Poleg laserskega graviranja celotne palete pleksi stekla in lesnih izdelkov nudimo tudi druge storitve:

     Lasersko graviranje

    Lasersko rezanje

    Rezanje kontur in oblik

    Lepljenje in upogibanje pleksi stekla

    Obdelava iz pleksi stekla

    Proizvodnja izdelkov iz pleksi stekla

    Rezanje, oblikovanje in obdelava plastičnih materialov in še kajdodatne storitve:
So vaši noži v meariji, gostilni, hotelih ali doma topi in ne režejo kot so včasih? Vam primanjkuje izkušenj in orodja za brušenje?

Obrnite se na nas in z veseljem vam priskočimo na pomoč ter vas obiščemo na vaši lokaciji, kjer vam s profesionalnim orodjem in kadrom, v najkrajšem možnem času in po ugodnih cenah povrnemo ostrino vseh vrst rezil.

V vsako kuhinjo sodijo noži. A bolj kot to, koliko jih imate, je pomembno, kakšni so in kako z njimi ravnate. Preden kupite nož, preizkusite, kako vam njegovo držalo sede v roko ter ali lahko režete z njim, ne da s prsti udarjate ob podlago.

Če se bojite ostrih nožev, pozabite na strah. Mnogo nevarnejši za ureznine so topi. Oster nož namreč za rezanje ne zahteva močnih pritiskov, pri topem nožu pa je mnogo večja nevarnost, da bo med rezanjem zdrsnil in zadel v prst ali roko. Po približno 10 rezanjih nabrusite nož. Lahko doma, enkrat do dvakrat letno pa je priporočljivo brušenje noža prepustiti profesionalcu.

Zato ne odlašajte, ter se obrnite na nas. Z veseljem vam priskočimo na pomoč, ter vas po potrebi obiščemo na vaši lokaciji, ter s strokovnim kadrom in profesionalnim orodjem povrnemo ostrino vseh vrst rezil.
MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Hitri kontakt

Idrijska cesta 17, 5270, Goriška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Brušenje in graviranje Marjan Rustja s.p.
  • Naslov:
  • 17 Idrijska cesta, Ajdovščina
  • Davčna št.:
  • 60379081
  • Plačilna platforma:
  • IBAN SI56 0510 0801 3701 436 (ABANKA d.d.)
  • Delovni čas:
  • Po dogovoru