GARDENIA ARS FLORAE, LJUBLJANA

Pot v Podgorje 27, 1261 Ljubljana-Dobrunje, Osrednjeslovenska +386(0)1 5203 700
Pokaži pot
  • Poslovna oblika:
  • Gardenia Ars Florae d.d.
  • Naslov:
  • Pot v Podgorje 27, 1261 Ljubljana-Dobrunje
  • Davčna št.:
  • 16623100
  • Odgovorna oseba:
  • Tomaz Campa
  • E-mail:
  • Govorimo:

V cvetličarnah Gardenia Ars Florae d.d. vam nudimo celovito ponudbo rezanega cvetja in lončnic za različne priložnosti.

Na voljo so vrtnice, gerbere, nagelj, lilije, frezije, tulipani, orhideje, različno sezonsko cvetje. Lahko izbirate med eno vrsto cvetja ali pa izberete različne šopke.

Lončnice so na  voljo kot posamezne rastline ali pa aranžirane za darilo. Velika ponudba: vrtnic v lončkih, phalaenopsis, yucca, vriesea, begonia, tilandsia, spathiphyllum, dieffenbachia, dracaena, gerbera, zamioculcas, anthurium, ficus, crassula, bromelia, calathea, cipresa, kriznatema, amaryllis, itd.

Nudimo vam izdelke za rojstni dan, rojstvo otroka, poroke, za obletnice, čestitke, za poslovna darila, za ljubezenske zmenke, za zahvale. Vedno je na voljo ponudba za posebne priložnosti, za Dan žena, materinski dan, Valentinovo, za božič, veliko noč, velike in male binkošte, za 1. november ali Dan vseh svetih.

Posebna ponudba je povezana z nagrobno floristiko, venci, nagrobni aranžmaji, sveče, dekorirane ali na platojih.

Posebno področje je poslovna floristika. Šopki za vsakodnevne in posebne priložnosti. Dekoracije pisarn, sejnih sob za sestanke. Oprema poslovnih prostorov z  zelenimi in cvetočimi lončnicami, kar izboljšuje počutje delavcev in povečuje produktivnost. Oprema hotelov, restavracij. Šopki za podelitev na prireditvah, gledališče, opera, koncerti.

Gardenia je podjetje specializirano za floristiko. Ljubitelji florističnih izdelkov, ki so narejeni po zapovedih tekoče mode lahko vedno dobijo prvovrstne cvetlične aranžmaje. Poleg cvetja in zelenja uporabljajo floristi Gardenie vse vrste okrasnih posod, okrasnih papirjev, okrasnih trakov, razne modne dodatke in okraske iz naravnih posušenih materialov, pa tudi školjke, kamen, izdelke iz lesa, različne storže, pretene košare, različne vrste tekstila, suhe veje in šibe, različne folije in drugo.

Tako kot drugod tudi v floristiki veljajo modne zapovedi. Slednje se kažejo v kompozicijah, v izbiri materialov in v izbiri barv. Na spletni strani Gardenie si lahko ogledate sodobne modne tredne, ki veljajo v floristiki.

Pri opremi stanovanj, teras, balkonov, pisarn ali poslovnih prostorov vam strokovnjaki Gardenie pripravijo načrt opreme prostorov z rastlinami, ki vam ga po odobritvi tudi v celoti izvedejo, z dostavo na vašo lokacijo in kompletno postavitvijo.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si