Brezplačne informacije 080 34 22

HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA

Cena: Free
Ihanska cesta 2 , 1230 Domžale
6 December 2016 - 6 December 2016
Business Details
HOTEL IN RESTAVRACIJA KRONA, DOMŽALE
Ihanska cesta 2 , Domžale, Gorenjska
+386 (0)1 7240600   
Kontakt

Hotel Krona Domžale se nahaja v Domžalah, ob izvozu avtoceste LJ-MB, 16 km od središča Ljubljane. Do teniških igrišč in nogometnega igrišča je samo 300 m. Golf igrišče Golf Arboretum  pa je oddaljeno 5,6 km. 

Hotel Krona je zaradi svoje izredne lokacije je zelo primeren za organizacijo poslovnih srečanj, seminarjev, delavnic in predstavitev. Za tovrstna srečanja sta na voljo dva prostora. Glede na dogovor, lahko pripravimo različne postavitve: U, T, I,  kvadrat, šolska ter kino postavitev. Razpolagamo tudi z videoprojektorjem ter manjšim in velikim platnom. Brezplačna povezava na brezžični internet.

V sklopu hotela najdete tudi bar in restavracijo s teraso, kjer vam postrežejo slovenske in jedi svetovne kuhinje . Za prijetno delovno atmosfero poskrbimo tudi s pestrim izborov prigrizkov, kot so kanapeji, peciva, sadje,… ter toplih in hladnih napitkov. Poleg tega vam lahko pripravimo tudi poslovna oz. delovna kosila in večerje z možnostjo bifeja ter vegetarijanskih in dietnih obrokov. Pogosto gostimo tudi poslovna srečanja, ki vključujejo prenočitve.

Ponuja klimatizirane sobe z balkonom, brezplačnim dostopom do brezžičnega interneta in satelitsko televizijo z ravnim zaslonom.

V hotelu  sta vam na voljo še oprema za pranje perila in shramba za smučarsko opremo. Ob hotelu je na voljo brezplačno veliko parkirišče.

Bivanje v hotelu možno tudi samo za eno noč! Hotel Krona je kraj, kjer vam lahko zagotovimo diskretnost. V dopoldanskem času nudimo dopoldanski počitek za turiste po naporni vožnji, popoldne pa popoldanski počitek, ki je primeren za gledališke skupine, športnike pred tekmami ... Hotel Krona je dobra izhodiščna točka za turiste, ki odkrivajo lepote Slovenije. 

Imamo velik parkirni prostor tudi za avtobuse in več avtomobilov.

V Hotelu Krona vas čaka ta prava kvaliteta in dobra cena, saj naš moto je "kar je res dobro ne rabi biti tudi  res drago". 

Map Directions
6 December 2016 6 December 2016

Offer Reviews

Oddaj mnenje

© 2006 - 2019 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si