Objave

InfoSlovenija
5524
  • Masaža
  • MASAŽNI STUDIO TIANA, DOBROVO V BRDIH
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew15595.jpg

MASAŽNI STUDIO TIANA, DOBROVO V BRDIH

Medana 22a, Dobrovo v Brdih, Goriška

Galerija

Predstavitev storitve

Sem Tatjana Podlipnik in stanujem v Medani. Ker me je masaža vedno zanimala, sem se vpisala v tečaj za maserko. Tam sem pridobila izredno veliko znanja s področja medicine, fiziologije in anatomije človeka ter praktičnih izkušenj. Opravila sem tudi izpite iz zdravstva ter nacionalno poklicno kvalifikacijo (NPK) za maserja, kot tudi tečaja iz protibolečinske in anti-celulitne masaže.

V septembru sem opravila tudi dodatna izobraževanja za magnetno terapijo in metodo naravnega zdravljenja Reiki I. in II. stopnje.

Uspešno sem opravila tudi tečaj in diplomo iz bioenergije, s katero izvajam bioenergetsko zdravljenje, preko katerega zrušimo vse blokade v telesu in postavimo ravnovesje ter ozdravimo večino bolezni ter njihov izvor.

V letošnjem letu sem opravila tudi tečaj iz tajske masaže, s katero odblokiraš vse blokade v telesu in tečaj ayurvedske masaže katera spada med kraljevske masaže.

Z masažo bi rada ljudem pomagala izboljšati tako fizično kot psihično počutje.

Masaža

Masaža spada med najstarejše in najpreprostejše načine zdravljenja. Osrednji del masaže je dotik, ki pa ne prodre samo v kožo ampak tudi v mišice in kosti. S pomočjo masaže vzpostavimo ravnovesje v telesu. Masaža nam daje telesne in psihološke učinke. Je staro naravno ljudsko zdravilo.

Učinki masaže so boljše splošno počutje, ravnovesje organizma, sprostitev, boljša gibljivost sklepov, izboljšanje krvnega obtoka, boljša in hitrejša regeneracija tkiv, bolj elastična in vitalna koža, zmehčanje zlepljenih tkiv, sprostitev mišic ter izboljšanje psihičnega počutja.

Zgodovina masaže:
stara je kot človeški rod: 5000 let pr.n.š. Egipt, 3700 let pr.n.š. Kitajska, v Stari Grčiji (Hipokrat). Rimski zdravnik Galenus je bil oče športne masaže.

V 20. stoletju je masaža postala del fizikalne terapije v zdravstveni negi in športnih dejavnostih. 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Masažni studio Tiana, Tatjana Podlipnik s.p.
Davčna št.:
46906576