• Tukaj se nahajate:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • UGODNA TAJSKA MASAŽA, MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI, THAI TANA GON, MASAŽNO TERAPEVTSKI CENTER, LJUBLJANA

UGODNA TAJSKA MASAŽA, MASAŽA S TOPLIMI ZELIŠČI, THAI TANA GON, MASAŽNO TERAPEVTSKI CENTER, LJUBLJANA

Beljaška ulica 34, 1000 Ljubljana, Osrednjeslovenska
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Thai Tana Gon, masažno terapevtski center, Srikorn Lasakoo s.p.
 • Naslov:
 • 34 Beljaška ulica, Ljubljana
 • Davčna št.:
 • 20815476
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0201 3025 9886 875 (NLB d.d.)
 • E-mail:
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Lastnik masažno terapevtskega centra  je g. Srikorn Lasakoo, ki se ga je v Slovenji prijelo ime Gon. V Sloveniji je že trinajst let in prihaja iz province Roi-Et. Po končani osnovni šoli je odšel v tempelj Po Thong, kjer se je učil za meniha in hkrati šolal za maserja tradicionalne tajske masaže. V templju je ostal 15 let, nato pa je odšel na izobraževanje v Bangkok, kjer je obiskoval državno šolo za medicinsko tajsko masažo. Po šolanju ga je čakala bogata poklicna izkušnja na področju terapevtske masaže. Kot fizioterapevt je 13 let delal v bolnišnici Saint Luis in dve leti v BNH hospital.

Poleg njega v novem salonu dela tudi ga.Charunan Bunching, ki  poleg tradicionalne tajske masaže, obvladuje tajsko masažo z toplimi zelišči in olji in tajsko masažo z aromatičnimi olji. Kot maserka dela že deset let in ima veliko izkušenj z masažo starejših oseb.

V Sloveniji je g.Gon v preteklosti delal v veliko salonih z tajsko masažo in si pridobil dobre reference za svoje delo,zato se je odločil, da odpre svoj salon tradicionalne tajske masaže, kjer bo lahko nadaljeval s svojim terapevtskim delom.

Naša želja je vaše dobro počutje, ki mu lahko veliko prispevajo prav tajske masaže.

Tradicionalna tajska masaža


Tradicionalna tajska masaža izboljšuje vitalnost celotnega telesa, pobolšuje krvni obtok in delovanje imunskega sistema, povečuje gibljivost sklepov in lajša bolečine v križu,vratu in ramenih, preprečuje migrene in glavobole Stimulira limfni sistem, odpravlja težave z mišicami, sklepi in hrbtenico ter težave, povezane s stresom in nespečnostjo.

Tradicionalno tajsko masažo uporabljamo za krepitev delovanja imunskega sistema, za uravnavanje krvnega tlaka, okrepitev ožilja, odpravljanje mišične napetosti . Glavna učinka masaže sta izboljšana prekrvitev in presnova.

Z tradicionalno tajsko masažo zmanjšamo nabiranje tekočine in tolšče, razne zatrdline in vozlaste spremembe ali celo brazgotine. Redna masaža lahko pozitivno vpliva tudi na krvno sliko in tlak, krvni sladkor ter nabiranje mlečne kisline v mišicah.

Tajska masaža z aromatičnimi olji

Naravna eterična olja dopolnjujejo vse učinke tradicionalne tajske masaže in blagodejno vplivajo na splošno telesno in duševno počutje.

Tajska masaža s toplimi zelišči in olji


S polaganjem toplih zelišč po telesu pripomoremo k boljši prekrvitvi in lajšanju različnih težav (revmatizma, bolečin v mišicah in sklepih), masaža z olji pa obnavlja kožo ter ohranja njeno napetost in prožnost.

Tajska masaža stopal in dlani


Masaža refleksnih con stopal je oblika terapije, pri kateri z masažo refleksnih točk, ki se nahajajo na stopalih, vplivamo na posamezne organe v telesu. Na stopalu in na dlaneh imajo vsi organi svoje točke, ki se imenujejo refleksne cone. Namen masaže je, da sprostimo energijske pretočne kanale in pomagamo pacientu, da se znebi svojih težav. Torej lahko na gibanje energije po telesu vplivamo. Med drugim tudi z masažo določenih točk.

Motena refleksna cona na dotik boli, zdrava pa ne. Taka boleča točka že v začetni fazi bolezni pove, da je v telesu nekaj narobe. Z refleksno terapijo pomagamo telesu, da aktivira tako imenovanega notranjega zdravnika in telo samo poskuša odstraniti težave v organih. Človek lahko z nego stopal in dlani ter intenzivno terapijo maserja močno poveča odpornost organizma.

Masaža refleksnih con je zelo učinkovita pri : stresu, alergijah, astmi, nespečnosti, depresiji, tesnobi in migrenah, kronični utrujenosti, bolečinah v hrbtu in vnetju mišic.

Masaža refleksnih con je zelo učinkovita pri:


- stresu,
- alergijah,
- astmi,
- nespečnosti,
- depresiji,
- tesnobi in migrenah,
- kronični utrujenosti,
- bolečinah v hrbtu in vnetju mišic.

Tajska protistresna masaža obraza, glave in vratu

Pri masaži glave maser z različnimi gibi in prijemi masira posebne točke na glavi, kar deluje zelo sprostilno. Z masažo preprečuje glavobole, spodbuja prekrvitev in sprošča napetosti v očeh, izboljšuje vid. Deluje proti kronični utrujenosti, nespečnosti in pomanjkanju koncentracije.

Tajska protistresna masaža hrbta

Pri masaži se zmanjšuje stress in odpravlja bolečine v križu, prsnem in vratnem delu hrbtenice.

Pomembno !

Prva masaža ponavadi traja najmanj eno uro. Ob masaži g.Gon ugotovi stanje v katerem se nahaja vaše telo in predlaga katere masaže in v kakšnem intervalu bi bilo dobro izvajati masažo,da bi dosegli najboljše rezultate.

Pri tem seveda upošteva tudi vaše želje in potrebe.

Ključne besede:

Delovni čas (GMT 1)

Delovni čas (GMT 1)

Ponedeljek
12:00 - 22:00
Torek
12:00 - 22:00
Sreda
12:00 - 22:00
Četrtek
12:00 - 22:00
Petek
12:00 - 22:00
Sobota
12:00 - 22:00

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si