Objave

InfoSlovenija
4052
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/4253/28122.jpg

PREVOZNIŠTVO PEPE, ITALIJA, ANGLIJA, FRANCIJA, NEMČIJA, TRANSPORT, ŠPEDICIJA, ŠEMPETER PRI NOVI GORI

Ulica Ivana Suliča 10b, 5290, Šempeter pri Gorici, Goriška
+386 (0)5 9964720

Galerija

Predstavitev storitve

Ponujamo vam različne storitve v cestnem tovornem prevozu na različne destinacije po zahodni Evropi – iz Italije proti državam Beneluxa, Avstriji, Angliji, Franciji, Nemčiji …

Za vas bomo opravili prevoz hitro pokvarljivega blaga in prevoz kosovnega materiala. Prav tako pa ponujamo prevoze zamrznjenega tovora in industrijskega blaga. Za sam prevoz imamo na voljo priklopnik in vozilo s hladilnikom, njuna nosilnost pa je do 25 ton.

Zagotavljamo vam, da bodo naše storitve opravljene hitro, kvalitetno, vaše blago pa bo prišlo na želeno lokacijo nepoškodovano, zato se na nas lahko vedno zanesete.

Pod okriljem špedicijskih storitev vam lahko ponudimo storitve v cestnem in mednarodnem prometu po zahodni Evropi in celotno organizacijo tovrstnih prevozov.

V ponudbi našega podjetja so tudi vse vrste storitev v povezavi s špedicijo v državah, kamor bodo naši prevozniki odpeljali vaše blago. Ukvarjamo se s špedicijskimi storitvami predvsem za klasične tovore in hitro pokvarljivo blago.

Poskrbeli bomo za kar najbolj ekonomične in varne pogoje za odpremo, prevoz in dostavo vašega tovora na želeno lokacijo po zahodnoevropskih državah.

Urnik
ponedeljek - petek: med 8.00 in 17.00 uro.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA
Vaša izkušnja oz. povratna informacija o storitvi nam veliko pomeni, če vam ni odveč pustite oceno in vaše mnenje. Hvala!

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Hitri kontakt

company map
Ulica Ivana Suliča 10b, 5290, Šempeter pri Gorici, Goriška

Dodatna kontaktna okna

  • Poslovna oblika:
  • Prevozništvo Pepe, transport in špedicija, d.o.o.
  • Faks:
  • +386 (0)5 9964720
  • Davčna št.:
  • 42570093
  • Delovni čas:
  • Po dogovoru