Objave

InfoSlovenija
3716
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew43464.jpg

PREVOZNIŠTVO KLEMEN MESARIČ, MENGEŠ

Koblarjeva ulica 1, 1234, Mengeš, Osrednjeslovenska

Galerija

Predstavitev storitve

Smo prevozniško podjetje, z dolgoletnimi izkušnjami v domačem in mednarodnem cestnem tovornem prometu.

Na leto prevozimo več milijonov kilometrov in opravimo več kot 10.000 prevozov. Vi izberete lokacijo, mi poskrbimo za dostavo.

Naša osrednja dejavnost je izvajanje in organizacija prevozov v cestnem tovornem prometu. Vzpostavili smo učinkovito mrežo transportnih poti po celi Evropi in bližnjih državah. Prevozno- logistične rešitve prilagajamo individualnim potrebam in željam naših naročnikov.

Dolgoletne izkušnje, nenehno izobraževanje zaposlenih ter redno dopolnjevanje in vzdrževanje voznega parka skladno z zakonskimi standardi, so zagotovilo, da bodo naše storitve opravljene kakovostno, pravočasno in skladno s potrebami in zahtevami naših narocnikov.

Posebno skrb posvečamo zagotavljanju varnosti v cestnem prometu ter ekologiji. Vključeni smo v sistem upravljanja kakovosti in varnosti pri delu.

Odlikujejo nas zanesljivost, hitrost, prilagodljivost, spoštovanje dogovorjenih rokov in dolgoletne izkušnje.

Pri upravljanju podjetja in svoje dejavnosti, si prizadevamo, da bi v odnosu do svojih naročnikov, zaposlenih, do družbe in do okolja v katerem živimo, delovali čim bolj trajnostno, odgovorno in upoštevali načela družbene odgovornosti.


Naša osrednja dejavnost

Naša osrednja dejavnost je izvajanje in organizacija prevozov v mednarodnem in domačem cestnem tovornem prometu.

Naročnikom po potrebi nudimo tudi storitve svetovanja s področja transportne logistike cestnih prevozov.


Rešitve po meri

Prevozno-logistične rešitve, ki vključujejo celovite storitve transportne logistike, prilagajamo individualnim potrebam in željam naših naročnikov.

​ Z naročniki želimo vzpostaviti dolgoročno sodelovanje in partnerstvo. Po potrebi jim nudimo tudi osebno svetovanje s področja transportne logistike cestnih prevozov in jim tako pripravimo osebno logistično rešitev, ki bo ustrezala željam in potrebam naročnika.


Pravočasno, na pravi naslov

Vzpostavili smo učinkovito in zanesljivo mrežo transportnih poti.

Specializirana znanja in lastna infrastruktura, mreža lastnih, sodobno opremljenih vozil in ekipa dobro usposobljenih sodelavcev, nam omogočajo hitro odzivnost in prilagodljivost. ​

Pri delu nas vodijo želje in potrebe naših naročnikov, predvsem pa skrb, da vsako blago ali tovor pravočasno dostavimo na pravi naslov tako, da lahko logistična veriga se naprej nemoteno poteka.


Pokrivamo evropo in svet

Storitve prevozništva v mednarodnem in domačem cestnem tovornem prometu opravljamo tako v Sloveniji kot v v Evropi.

Na leto prevozimo več milijonov kilometrov in opravimo več kot 10.000 prevozov. Potujemo po po celi Evropi in v države v bližnji okolici.

Pokrivamo tudi področje Hrvaške, Srbije in ostalih držav bivše Jugoslavije ter celo področje južne Evrope. Delujemo tudi na področju Bližnjega vzhoda.


Vozni park

Vozni park redno vzdržujemo in dopolnjujemo. Naša vozila so opremljena z najsodobnejšo opremo in komunikacijsko tehnologijo.

Ustrezajo ekološkim standardom in so pripravljena za prevoz v vsakem trenutku. Vozniki redno dopolnjujejo svoje znanje.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Koblarjeva ulica 1, 1234, Mengeš, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Prevozništvo Klemen Mesarič s.p.
Davčna št.:
65610148