Objave

InfoSlovenija
3967
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew34357.jpg

NOVARS ATELIER-GALLERY, KOPER

Prešernov Trg 4, 6000, Koper, Obalno-kraška

Galerija

Predstavitev storitve

Umetnost je izražanje duše in odzivanje na okolje, ki umetnika obdaja.

Že od prazgodoivne se je človek zatekal k različnim oblikam umetnosti pri izražanju svojih misli in beleženju vsakdanjih opravil. Antične jamske poslikave so najstarejši umetniški dokaz, ki deluje kot potrdilo te prirojene človekove potrebe po likovnem izražanju. Številni ljudje imajo poseben okus in zanimanje za
likovno umetnost in kot poznavalci umetniških del se tega zavedamo in razumemo njeno pomembnost v življenju posameznika.

Likovno delo je trenutek ali osupljiv prizor prek katerega poskuša umetnik izraziti svoje notranje občutke - čudovita upodobitev ustvarjalnosti, ki jo hkrati lahko povežete z vašo domišljijo in misli.

Planirate nakup umetniške slike?
V spletni prodajni galeriji Novars boste ljubitelji umetnosti navdušeni. Preverite našo ponudbo olj na platnu, akrilov, grafik in akvarelov in se prepričajte.


Delovni čas:
Pon - Pet: 09:30 - 12:30 in 16:00 - 18:00,Sob: 09:30 - 12:00
Izven delovnega časa smo dosegljivi na 041 806 868

Nekaj besed o avtorju

Akademski slikar Novak Dzamic je diplomant Akademije za likovno umetnost v Benetkah in kot samostojni umetnik deluje ze več kot dve desetletji. Vobdobju od leta 1980 do danes se je nekajkrat udeležil večletnih studijskih potovanj v Pariz, Rim in Amsterdam, svoja dela pa je razstavljal tako na skupinskih kot samostojnih razstavah. Je član združenja francoskih likovnih umetnikov ter dobitnik številnih priznanj in nagrad.

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Džamić Novak - slikar, kipar in grafik
Davčna št.:
68321864