Objave

InfoSlovenija
10691
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew39255.jpg

KOPALNICA, SALON KOPALNIŠKE OPREME, LJUBLJANA

Tesovnikova ulica 88A, Ljubljana, Osrednjeslovenska
+386(0)1 5655404

Galerija

Predstavitev storitve

V obeh naših salonih kopalniške opreme vam prijazno svetujemo pri nakupu in prenovi vaše kopalnice. Lahko se pohvalimo z dolgoletnim pridobivanjem znanja in bogatih izkušenj pri prodaji kopalniške opreme in celovite prenove kopalnic.


PONUDBA


Sanitarna keramika

Sanitarna keramika v modernem,klasičnem in tradicionalnem designu priznanih proizvajalcev Althea Ceramica, Dolomite, Catalano, Hatria, Laufen, Villeroy&Boch, Roca, Duravit, Keramag, Jika.


Kopalniško pohištvo

Kopalniško pohištvo vam nudimo program priznanih proizvajalcev kot so Kolpa san, Etrusca in Kios
Sestavljiv program kopalniškega pohištva KIOS vam nudi neomejene možnosti postavitev, oblik, barv, itd... Njihovi izdelki so visoko kvalitetni modernega, klasičnega in tradicionalnega designa. V našem salonu se lahko prepričate o kvaliteti in pestri izbiri kopalniškega pohištva.


Kopalniške ploščice in mozaiki

Pestra izbira kopalniških ploščic in mozaikov priznanih španskih in italijanskih proizvajalcev kot so: Sil-ceramiche, Piemme ( Valentino ), Supergres, Saloni, Ibero, Cifre, Arpa, Love, Musis.

V našem razstavnem salonu je večina kopalniških ploščic na zalogi, za ploščice in mozaike po naročilu nudimo kratke dobavne roke. O kvaliteti in pestri ponudbi ploščic se lahko prepričate v našem salonu.


Talne ploščice

Pestra izbira talnih ploščic priznanih španskih in italijanskih proizvajalcev kot so: Sil-ceramiche, Piemme ( Valentino ), Supergres, Saloni, Ibero, Cifre, Arpa, Love, Musis.

V našem razstavnem salonu je večina talnih ploščic na zalogi, za ploščice po naročilu nudimo kratke dobavne roke. O kvaliteti in pestri ponudbi talnih ploščic se lahko prepričate v našem salonu.


Tuš kabine

V salonu KOPALNICA tržimo tuš kabine oz. pršne zaslone priznanih proizvajalcev PDP, Novellini, Arblu in Kolpa San, katere lahko praktično prilagodite vsakemu prostoru.  Dobijo se različnih velikosti, materialov, barv in designov. Vse ostalo vam bomo prijazno svetovali v našem salonu.


Kopalne kadi

Akrilne kopalne kadi se dobijo različnih velikosti in oblik z možnostjo vgradnje ali suhomontaže. Akril je sam po sebi odličen toplotni izolator in enostaven za vzdrževanje saj se ga da obnoviti oz.spolirati. Pri nas so vam na voljo kopalne kadi Kolpa San, Novellini in Dolomite, kjer boste našli pestro izbiro velikosti in oblik.


Tuš kadi in kanalete

Tuš kadi različnih velikosti in oblik, na razpolago so keramične ali iz umetnih mas kot je liti marmor in akril.

Pestra izbira kanalet za tuš, kjer lahko izbirate med ravnimi, kotnimi in polkrožnimi z možnostjo osvetlitve z led diodami.


Kopalniške in kuhinjske armature

Sanitarne armature so nepogrešljiv element vsake kopalnice. Zato je še posebej pomembno, da so kopalniške armature kvalitetne in, da je zagotovljen servis le teh. Pri nas dobite sanitarne armature priznanih proizvajalcev kot so Mariani, Effepi, Armal, Hansa, Huber, Dolomite, Grohe, Art-design in  Hansgrohe. Vse ostale informacije dobite v našem salonu.


Kopalniški radiatorji

Kopalniški radiatorji Bial različnih velikosti, ravni ali izbočeni z možnostjo kombinacije električnega grelca. Na voljo so beli, kromirani ali barvna lestvica RAL, vse ostale informacije dobite v salonu.


Fugirna masa

Fugirna masa Litokol


Prenova kopalnic

Izvajamo celovito prenovo kopalnice, ki najpogosteje poteka po naslednjih korakih:

• Predhodni dogovor za ogled kopalnice
• Naš svetovalec si ogleda prostor in ga izmeri, na osnovi dogovora in upoštevanju vaših želja vam izdelamo ponudbo oz. predračun
• V našem salonu se še dokončno dogovorimo o postavitvi elementov in si izberete kopalniške elemente kot so ploščice, sanitarna oprema, armature, pohištvo, dodatki, ...
• Sama dela potekajo: demontaža elementov in odstranjevanje ploščic, odvoz materiala na deponijo, vodoinstalaterska dela, elektro dela, dela na centranem gretju, zidarska dela oz. priprava za polaganje ploščic, polaganje ploščic, kitanje in belenje ter finomontaža kopalniških elementov

Vsa dela opravimo kvalitetno in odgovorno.CENJENE STRANKE OBVEŠČAMO O NOVIH SPLETNIH STRANEH:


• Spletno stran sestavljivega kopalniškega pohištva si lahko ogledate na:

www.pohistvo-kopalnisko.si

• Spletno stran tuš kabin si lahko ogledate na:

www.tus-kabina.si

• Spletno stran prenove kopalnic

www.prenova-kopalnice.net

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

company map
Tesovnikova ulica 88A, Ljubljana, Osrednjeslovenska

Dodatna kontaktna okna

Poslovna oblika:
Kopalnica, salon kopalniške opreme, Benjamin M. Mukeljić, s.p.
Davčna št.:
51310945
Kontaktna oseba:
Benjamin M. Mukeljić
Faks:
+386(0)1 5655404