NARAVNI ZAKLAD, PRODAJA NARAVNIH IZDELKOV, VZGLAVNIKI Z NARAVNIM POLNILOM, BLAZINE, MARIBOR

Zagrebška cesta 20, 2000 Maribor, Podravska
Pokaži pot
 • Poslovna oblika:
 • Lustija d.o.o.
 • Naslov:
 • 20 Zagrebška cesta, Maribor
 • Davčna št.:
 • SI59441933
 • Plačilna platforma:
 • IBAN SI56 0451 5000 2558 980 (NOVA KBM d.d.)
 • E-mail:
 • Govorimo:
 • Z vami že:

Pred leti je nastala čudovita zgodba kjer se je majhno podjetje, zaradi darov narave in pomanjkanja topline med ljudmi, odločilo pričeti ukvarjati z najbolj kakovostno proizvodnjo različnih izdelkov iz naravnih polnil.

Ajda je eden izmed največjih zakladov, ki nam jih je podarila narava in temu “čudežnemu darilu” skušamo v Naravnem zakladu združiti pozabljeno domačo toplino in današnjo sodobnost.

Zavedamo se, da sta kvaliteta in udobje v veliki meri odvisna od kvalitetnih surovin. Zato nam je inovativen, kakovosten, naraven in estetsko privlačen izdelek v največji izziv!

Ajdove luščine kupujemo pri Slovenskemu mlinarju in jih prečistimo brez kemikalij. Najprej se jih termično obdela, nato pa še sortira, tako, da ostanejo cele luščine. Takšno polnilo kasneje kombiniramo s tekstilom iz 100% bombaža ali drugimi pisanimi materiali, ki odlično delujejo na počutje.

V izdelkih iz ajdovih luščin boste našli celo vesolje harmonij, ki  jih je Naravni zaklad združil v popolnost. Prijeten nežen vonj in pesem luščin pa vas bosta popeljala nazaj k naravi, ter pripomogla k boljšemu počutju in občutku domače topline.

Ujemite naravo v svoj dom!

Vzglavniki

Predstavljajte si polje, rastline in semena, ki zrastejo na njem  s pomočjo naravne energije sonca, dežja in rodovitne zemlje Slovenije. Prav to, boste našli v izjemno udobnih vzglavnikih, polnjeni z luščinami, ki omogočajo naraven spanec in  kvaliteto vašega spanja.

Valji in blazine

Valji in blazine so zaradi svojih oblik, kralji med podporniki hrbtenice in drugih delov telesa. Uporabimo jih lahko, ko si vzamemo čas za knjigo ali popoldanski počitek. Kadar jih ne potrebujemo se spremenijo v okrasne blazine.

PODLAGE ZA SEDENJE

Sedenje kot v naravi :)

Kadar sedimo je naša zadnjica v mirovanju, zato ji privoščite podlago, ki spodbuja prekrvavitev in mikro-masažo.

MEDITACIJA


Meditacija nas sprosti in vsaka nam nekaj da, poveže nas s seboj in končno začutimo mir v sebi. S pomočjo izdelkov polnjenih z ajdovimi luščinami narejenimi posebej za meditacijo, pa ta postane še toliko bolj prijetna in kvalitetna.

Za otroke in mamice

Otroci so naše največje bogastvo, zato smo v Naravnem zakladu oblikovali izdelke posebej za ta del generacije. Izbirate lahko med igračami, taburami, podlagami za igranje, blazino za dojenje in ostalimi izdelki, ki pripomorejo k boljšemu počutju otrok in njihovih mamic.

Posteljni nadvložki


Zaspite v objemu narave!

Posteljni nadvložek, ležišče znova naredi udobno in kvalitetno, ali poskrbi za enostavno rešitev po novem ležišču.

Za hišne živali

Iščete okolju prijazno posteljo, ki vsebuje pozitivne lastnosti za spanje in luksuz hišnih ljubljenčkov?

Naj bo vašim hišnim živalim udobno z našimi posteljami, ki so naravi prijazne. Izdelane posebaj za vsakodnevno uporabo, ki bo hitro postalo del njihovega življenja. Postelja je idealen prostor za razvajanje, sanjarjenje in kvaliteten počitek.

Ključne besede:

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je podjetje brez mnenj. Bodite prvi!

© 2006 - 2018 Vse pravice pridržane, zasebno lastništvo www.info-slovenija.si