Objave

InfoSlovenija
3536
https://www.info-slovenija.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/listings/m/logonew48327.jpg

TITRO BAZENI, WELLNESS OPREMA, SAVNE TER MASAŽNI BAZENI, RENČE

Bilje 92c, Renče, Goriška
+386(0)5 3309615

Galerija

Predstavitev storitve

V podjetju TITRO že 26 let gradimo bazene, jih vzdržujemo in prodajamo vso potrebno bazensko tehniko. Imamo bogate izkušnje pri gradnji in vzdrževanju vseh vrst bazenov, zgrajenih v najrazličnejših tehnikah. Tako zasebnih kot javnih.

  Vrste bazenov in njihove značilnosti

Med bazeni ločimo tiste, ki so postavljeni s cenejšimi tehnikami (v pločevinast obod vložena tanka folija) in bazeni, ki so grajeni klasično - betonski bazeni, poliestrskimi školjkami, ali klasičnimi LINER bazeni s folijo. Za izgradnjo liner bazena se lahko uporabijo posebni Royal Dolphin "STIROPOOL" stiroporni zidaki, ki so narejeni posebej za gradnjo bazenov. Tak bazen se hidroizolira s posebno 1,5 mm debelo PVC folijo. Tak bazen lahko sezidate celo v lastni režiji iz betonskih ali opečnatih zidakov.

Poliestrski bazeni, na primer, imajo vrsto prednosti pred klasično gradnjo. To sta predvsem nezahtevna in hitra gradnja, ob hkrati popolnem designu in dolgi življenjski dobi.

Bazeni se ločijo tudi po načinu filtracije, oziroma po načinu preliva vode iz plavalnega bazena v čistilno napravo. Na ta način ločimo med PRELIVNIMI inSKIMMERSKIMI bazeni (glej opis na strani BAZEN, TODA KAKŠEN?). Za opremo plavalnih ali rekreacijskih bazenov za javno rabo pri kmečkih turizmih, hotelih, penzionih, apartmajskih naselih, itd... glej JAVNI PLAVALNI BAZENI - OPIS

  Bazen vam načrtujemo in izdelamo mi

Bazen vam v celoti načrtujemo in postavimo mi, saj zgraditi ali postaviti bazen seveda ni kar tako.

V večini primerov pri ponudnikih bazenov in bazenske tehnike dobite informacije le o eni vrsti bazenov, oziroma samo za en način gradnje. Kar seveda ni dovolj, saj je vrst bazenov veliko, načinov gradnje ravno tako.

Predvsem je potrebno način gradnje in vrsto bazena prilagoditi od primera do primera, glede na razpoložljiv prostor, želje in možnosti.

Poleg tega si vsakdo sam izbere svoj tip bazena glede na obliko in potrebe.

  Samoizgradnja bazena

V kolikor ste se odločili za gradnjo bazena v lastni režiji, potrebujete vse potrebne materiale za vgradnjo v stene bazena in količini vode v bazenu primerno čistilno napravo.

Imamo vse potrebne materiale za gradnjo bazenov z vsemi znanimi tehnikami. Izbira je zelo velika, tako da jo je nemogoče posredovati na nekaj straneh.

Lahko Vam sestavimo "KIT komplet ", ki vsebuje vso bazensko tehniko za Vaš bazen, kot tudi montažo le-te.Izberete lahko tudi enega od že pripravljenih KIT kompletov za gradnjo betonskega bazena ali bazena iz STIROPOOL zidakov z bazensko folijo.

 

Lokacija Zemljevida

Prikaži navodila za pot

MNENJA

Oddaj mnenje

Trenutno je predstavitev brez mnenj. Če želite oddati mnenje kliknite zgornji gumb.

Dodatna kontaktna okna

Naziv:
TITRO Bazeni d.o.o.
Davčna št.:
24755532
Kontaktna oseba:
Valter Pečenko
Faks:
+386(0)5 3309615

Socialno Omrežje